Sevdiğini özleyenler buyurun

ahh kuzum kıyamam asıl ben sanaaa...
Şu zaman aksın geçsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:1hug: :teselli:

Mervecim mektubunun ulaşmasına çok sevindimmmmmmmm, aranız da iyimiş, süper yaa vereliniortak :lepi: aman nazar değmesinn

Canlarım ademe gönderdiğim mektup gıtmıs bugun öğlen 1 gibi aradı sesi süperdii =)
Çok mutluyum hayatım felan dedı..Başda anlamadım bişi olmuş noldu söle dedim =)
Kolyenı kunyeme taktım deyınce anladımm =) Nasıl neresıne taktıysa artık=))
Çok mutluydu baya gusel konusduk......Sıkı sıkı sarılalım hayatım bırbırımıze dedım sarılalım dedı..
Öpüyoruz dedık kapadık :..

Ama nedense hayla mutlu değilimm :S:S:S Ona cok kırqın kızqınımm :S:S
Faceinin şifresini vermemıstıya...Bu hafta sonu hıc bahsetmıycem faceınden..Oldukcada az konusucam..
Sureklı bahanelerle ısım var dıycem....

Demiştiyaa ayrı oldugumuz 2 carsı en rahat carsımdı dıye..... Ben sorun cıkartıyomusum vede carsısı berbat gecıyomus yaa ..neyse işde bu hafta sonu için çok hayin planlarım var =)

Bakalım neler olucakk =)

cnmmm yapma be gelince yaparsınnn

BENN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
yaaa zübeyde abla bana yazı yazmış ziyaretçisi açık değil yazamadım takvim ayları 30 sayıyo geçen ay 31 çektiğinden şafak azalmadı a.s.
inş. okur burayı a.s.

ya da ben yanlış biliyorum çünkü bnm de şafak 53 olmalı :1shok:

Son düzenleme:

ayarında yap ama Mervik...ters tepiyo sonra biliyosun tadlum fisfisfis a.s

ayne bnede öle hep alttan al hep alttan al valla bende sorunlu oldum çıktım:) dün bende kızdım ama nasıl davrancam napcam bilmiyorum ararsa tabi aramayabilir bugun trip atıp

Ucu göndermişdim sadece balımm =) Bılmıyorumkı nabptı netti.Göstermez kımseye öylede takıntıları yokturr =)) Bileğindede tokam varr emınım hıc cıkartmadınaa senelerdır tokamla gezıyo adem benım

Elını ne zman cebıne atsa ya tel tokam ya lastık mutlaka mutlakaa cıkar =))
Izınde pantolonun kemer halkalarına benım nazae boncugumu takmısdı

Bıde askerıyeye bu kındersuprıs yumurtalardan cıkan kucuk cıvcıv goturdu Onu ben verdım ona bana cıvcıvım dıyodu

Her gece opupde yatıyorum demısdı bıgun arkadası sölemıs adem unuttun cıvcıvı öpcekdın dıee
Komutanı felanda görmus hattaa

ne komik adammış beekaydirigubbakcemile3 hakkaten güldüm yaniikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar öyle demeyın sankı ben canavarımm hepmı ben sucluyumm :S:S:S
ıyi niyetimden oldu ne olduysa:S:S:

Ayrı oldumuz zaman adem faceını acmısdı..Bıde 2tane kız eklemısdı ...Bısı olcagından deıl ama sordugum soruma hala cvp alamadım onlar kımdı dıee:S:S o karqasada kaynadı :S:S

Faceının sıfresınıde vermedı.... Tamam ablası enıstesı öyle yapıomus ama benım kısılıgım farklı :S:S
Gece onlar aynı yatağa giriyo ..Kımı kımden kıskancaklar:S:S...
Ilıskı durumunu var olarak bıle duzeltmedı .Kızlarıda sılmedı...

Bende acayım dedıgım zaman..Kısasa kısas yapıosn dedi..
Benım bu ayrılık korkum ademın bıyerlerını ıyıce kaldırdı:S:S
Hıc dınlemıyo artık benı:S:S

ne komik adammış beekaydirigubbakcemile3 hakkaten güldüm yaniikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Mesela ızınde pembe lastık tokamı aldı Bileğinde gezdiriyoo .D

Dedim bari siyahı tak sanane diyo bana .D Küpelerim vardı bıde onlarıda almısdı
Guderken verdı askım batıyo bunlar cebımde tasıyamıyorum sende kalsın dedı

Adem öyle cok delıkanlıdır kendınce ama böyle şeylerı hıc sorun yapmaz kendıne

senin kötülüğünden fln diilki kuzum korkuyoz biz de bişi olcak die akannehir

Biliyorum cnm benım tavız verdıkce arkası geldi .S:S:S Nefes alamıyorum yanlıs anlıcak sorun cıkcak dıee:S:S Gecen aksam arkadasım dısarı cıkalım kendıme bısıler bakıcam dedı:S.S Gıtmedım kızla ya:S bılıyosun ademle aramız bozuk sımdı kızar gunduz neden cıkmıyosun dıe dedım..halbukı kız calısıyo...Oda sağolsun anlayıslı bıtıyo ademın huyunu bısıde dıyemıyoo :S

Yavrum suç sende demiyom ki ben, şimdilik açma konuyu diyorum sadece,
Taze ya daha o yüzden...Biraz zaman geçsin...Çarşı izninde hiç açma hele ki.

Kızlar bişi sölicem, Geçen gün Edirnedeykene, Sevdalımla internet kafeye gittik, maillerine falan baktı, face'ine baktı. (benim face im yok, kendim istemiyorum hiç açmadım).
Sonra bi baktım, eski sevgilisi eklemek istemiş bunu, hemen yoksay dı...
Dedi ki, ara ara böle arkadaşlık yolluyor, kabul etmiyorum dedi...

Ama sinir oldum. Bişi demedim zaten dicek söz yok, o gerekeni yapar ama bu kız neden devamlı yolluyor ki yani,
kabul etmiyor işte çocuk neyin peşinde yani ?
klava:

Neyse kızlar velhasılı böle işde....Hafta sonu işinde fikri olan varmı ???
Face kızlar şifre antın kuntın

Yoksada baska muhabbet edelımm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…