kızlar dün gece saat 12 haberlerini izliodum altyazı gecti şırnakta çatışma 4 ölü....nasıl oldum siz düşünün çıldıdım sora ögrendimki aileler çatışmış ama elim ayağım titredi
duramaz ki aramadan hayatım bugün olmazsa yarın kesin arayacak =) a.s
ölü dediyse şehit diildir cnm zatenturkbayragi
Canlarım ademe gönderdiğim mektup gıtmıs bugun öğlen 1 gibi aradı sesi süperdii =)
Çok mutluyum hayatım felan dedı..Başda anlamadım bişi olmuş noldu söle dedim =)
Kolyenı kunyeme taktım deyınce anladımm =) Nasıl neresıne taktıysa artık=))
Çok mutluydu baya gusel konusduk......Sıkı sıkı sarılalım hayatım bırbırımıze dedım sarılalım dedı..
Öpüyoruz dedık kapadık :..
Ama nedense hayla mutlu değilimm :S:S:S Ona cok kırqın kızqınımm :S:S
Faceinin şifresini vermemıstıya...Bu hafta sonu hıc bahsetmıycem faceınden..Oldukcada az konusucam..
Sureklı bahanelerle ısım var dıycem....
Demiştiyaa ayrı oldugumuz 2 carsı en rahat carsımdı dıye..... Ben sorun cıkartıyomusum vede carsısı berbat gecıyomus yaa ..neyse işde bu hafta sonu için çok hayin planlarım var =)
Bakalım neler olucakk =)
cnmmm yapma be gelince yaparsınnn
Canlarım ademe gönderdiğim mektup gıtmıs bugun öğlen 1 gibi aradı sesi süperdii =)
Çok mutluyum hayatım felan dedı..Başda anlamadım bişi olmuş noldu söle dedim =)
Kolyenı kunyeme taktım deyınce anladımm =) Nasıl neresıne taktıysa artık=))
Çok mutluydu baya gusel konusduk......Sıkı sıkı sarılalım hayatım bırbırımıze dedım sarılalım dedı..
Öpüyoruz dedık kapadık :..
Ama nedense hayla mutlu değilimm :S:S:S Ona cok kırqın kızqınımm :S:S
Faceinin şifresini vermemıstıya...Bu hafta sonu hıc bahsetmıycem faceınden..Oldukcada az konusucam..
Sureklı bahanelerle ısım var dıycem....
Demiştiyaa ayrı oldugumuz 2 carsı en rahat carsımdı dıye..... Ben sorun cıkartıyomusum vede carsısı berbat gecıyomus yaa ..neyse işde bu hafta sonu için çok hayin planlarım var =)
Bakalım neler olucakk =)
Yokk yok alttan alttan tatlı dille yapıcamm..
Bende çok yıprandım susuyorumm ama ıcımde ne fırtınalar kopuyo tahmın bıle edemessınız.....
Onun sorunları var diye benıde sorunlu yaptı...Babam bunalımda dıyo benım ıcın =)
Ucu göndermişdim sadece balımm =) Bılmıyorumkı nabptı netti.Göstermez kımseye öylede takıntıları yokturr =)) Bileğindede tokam varr emınım hıc cıkartmadınaasenelerdır tokamla gezıyo adem benım
Elını ne zman cebıne atsa ya tel tokam ya lastık mutlaka mutlakaa cıkar =))
Izınde pantolonun kemer halkalarına benım nazae boncugumu takmısdı
Bıde askerıyeye bu kındersuprıs yumurtalardan cıkan kucuk cıvcıv goturduOnu ben verdım ona bana cıvcıvım dıyodu
Her gece opupde yatıyorum demısdıbıgun arkadası sölemıs adem unuttun cıvcıvı öpcekdın dıee
Komutanı felanda görmus hattaa
ne komik adammış beekaydirigubbakcemile3 hakkaten güldüm yaniikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senin kötülüğünden fln diilki kuzum korkuyoz biz de bişi olcak die akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?