Yavrum suç sende demiyom ki ben, şimdilik açma konuyu diyorum sadece,
Taze ya daha o yüzden...Biraz zaman geçsin...Çarşı izninde hiç açma hele ki.
Kızlar bişi sölicem, Geçen gün Edirnedeykene, Sevdalımla internet kafeye gittik, maillerine falan baktı, face'ine baktı. (benim face im yok, kendim istemiyorum hiç açmadım).
Sonra bi baktım, eski sevgilisi eklemek istemiş bunu, hemen yoksay dı...
Dedi ki, ara ara böle arkadaşlık yolluyor, kabul etmiyorum dedi...
Ama sinir oldum. Bişi demedim zaten dicek söz yok, o gerekeni yapar ama bu kız neden devamlı yolluyor ki yani,
kabul etmiyor işte çocuk neyin peşinde yani ?klava:
Biliyorum cnm benım tavız verdıkce arkası geldi .S:S:S Nefes alamıyorum yanlıs anlıcak sorun cıkcak dıee:S:S Gecen aksam arkadasım dısarı cıkalım kendıme bısıler bakıcam dedı:S.S Gıtmedım kızla ya:S bılıyosun ademle aramız bozuk sımdı kızar gunduz neden cıkmıyosun dıe dedım..halbukı kız calısıyo...Oda sağolsun anlayıslı bıtıyo ademın huyunu bısıde dıyemıyoo :S
aynı dert bnmde basımda arkadaslarla aksam üstü yemege gittim saat 8 oldu hadi dedim timuçin arar beni dısarda duymasın sesimi kafası karısır halbuki burda bisey demez.
bide mecbur gecici görev itü şubesine gidicem 2 gun bunu bile sorun etti sanki zevkimden gidiorum işi bıraksan olmazmı bile dedi aksam
Neyse kızlar velhasılı böle işde....Hafta sonu işinde fikri olan varmı ???
Face kızlar şifre antın kuntın
Yoksada baska muhabbet edelımm =)
Valla çok uyuz oldum ya...
kuzumm mervemm açma konuyu bence yerimseniben
biliyorum içinde kalır belki için içini yer fisfisfis
ama sabret bidenem,şimdi asker yha vericeği tepkiden
daha deişik olabilir tepkisi,bi dengesizlik söz konusu
sen aşkından bahsett gelecekten felann
eğer o açarsa konuşursun canum benim..
bnm kociş bile acaip deişik olmş
gittiğimde ağrıya götrdüğüm heç bişei giydirmedi
pantolon,tişört bide belime bişe balattı
kıskançlıktan çatlıodu resmen
bende şifreleri var :cokacimcoook:
girdiğimi biliyoo ama ben girmiyorum kafamçokkarıştı
sadece o şifre bende olsun ama girmicem :dilcikar:
İdare idaree idareeeeeAcaba bız 2 senelığine yurt dısına feln gıtsek egıtım ıcın dıyelım ...Yılda 5 6 kez goruscez dıyelımmm ..Beklerlermı acabaaa hıc sanmıyorum da
yavrum ben almam şifre falan.
Ters bana böyle şeyler. O da benim öyle hiç bi şifremle ilgilenmez. Çantamdan kağıt düşse bakmaz yani...
Telefonlarımızı bile karıştırmayız biz.
Ama ara ara çantama kağıt notlar atar. okul defterimin ilerleyen sayfalarına notlar yazar, zaman geçince şaşırırım okulda, aşkım benim ya...:asigim:
Mesela, gözlük kabımın içine, BİM fişinin üzerine yazdığı notu koymuş, tarihi de yuvarlak içine almış. 31.07.07 hala saklarım...(Biber, tavuk, yoğurt falan almışız eheheh ) :asigim:
cansum hoşgeldin tatlışım :smiley-cool:
hoşbuldukk bidenemmmm Şeniz
Bızde otobark fişlerinin üstünee aşk sözcükleri yazıozz .D delımııyız nee
Ben bırkere sıgara paketının ustune nolur ıcmee ıcmee askım cok uzuluyorumm ıccersen ölceksın felan yazmısdımDaha neler neler tabı kutunun her tarafında ısmımız kalpler d
Hayla saklıyo onu essek.D
1 sene sıgara ıctıgını saklamıs benden ılk sene tabıBen ıcmıyorumya ayrılcam dıye korkmus sıpam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?