Sevdiğini özleyenler buyurun

Var öyle yüzsüzler balım yaaa :S:S: Ademın abısı etrafınızdakı kurtlara dıkkat edın dıyo bıze hepp :S:S:S
Bıde böyle duzenlı ılıskısı olanlara yapısıo bu kızlar:S:S Ne anlıyolarsaa :S:S

aynı dert bnmde basımda arkadaslarla aksam üstü yemege gittim saat 8 oldu hadi dedim timuçin arar beni dısarda duymasın sesimi kafası karısır halbuki burda bisey demez.

bide mecbur gecici görev itü şubesine gidicem 2 gun bunu bile sorun etti sanki zevkimden gidiorum işi bıraksan olmazmı bile dedi aksam

bende şifreleri var :cokacimcoook:
girdiğimi biliyoo ama ben girmiyorum kafamçokkarıştı
sadece o şifre bende olsun ama girmicem :dilcikar:

İdare idaree idareeeee Acaba bız 2 senelığine yurt dısına feln gıtsek egıtım ıcın dıyelım ...Yılda 5 6 kez goruscez dıyelımmm ..Beklerlermı acabaaa hıc sanmıyorum da

Neyse kızlar velhasılı böle işde....Hafta sonu işinde fikri olan varmı ???
Face kızlar şifre antın kuntın

Yoksada baska muhabbet edelımm =)

kuzumm mervemm açma konuyu bence yerimseniben
biliyorum içinde kalır belki için içini yer fisfisfis
ama sabret bidenem,şimdi asker yha vericeği tepkiden
daha deişik olabilir tepkisi,bi dengesizlik söz konusu
sen aşkından bahsett gelecekten felann
eğer o açarsa konuşursun canum benim..
bnm kociş bile acaip deişik olmş
gittiğimde ağrıya götrdüğüm heç bişei giydirmedi
pantolon,tişört bide belime bişe balattı
kıskançlıktan çatlıodu resmen

Öyle yapim bari bu hafta sonu sesimi çıkarmıyımda olmazsa diğer hafta sonu konusurum =))) Bırazcık test etsın bakalım benı =) Sınırları zorlasın acıkk

bende şifreleri var :cokacimcoook:
girdiğimi biliyoo ama ben girmiyorum kafamçokkarıştı
sadece o şifre bende olsun ama girmicem :dilcikar:

yavrum ben almam şifre falan.
Ters bana böyle şeyler. O da benim öyle hiç bi şifremle ilgilenmez. Çantamdan kağıt düşse bakmaz yani...
Telefonlarımızı bile karıştırmayız biz.

Ama ara ara çantama kağıt notlar atar. okul defterimin ilerleyen sayfalarına notlar yazar, zaman geçince şaşırırım okulda, aşkım benim ya...:asigim:

Mesela, gözlük kabımın içine, BİM fişinin üzerine yazdığı notu koymuş, tarihi de yuvarlak içine almış. 31.07.07 hala saklarım...(Biber, tavuk, yoğurt falan almışız eheheh )
:asigim:

İdare idaree idareeeee Acaba bız 2 senelığine yurt dısına feln gıtsek egıtım ıcın dıyelım ...Yılda 5 6 kez goruscez dıyelımmm ..Beklerlermı acabaaa hıc sanmıyorum da

sen delimisiiinnnn göndermezkiiiiiiiiii ya ben ya yurtdısı der kesinnn:) çalısmama bile okadar bozuluoduki ben zorladım evlenene kadar die

apriliim biz evlendiğimiz ilk zamanlar bu eskiler hala yapışıodu
ama canum kocam verdi hepsinn asının payını
eğer karşndakine güveniyorsan,heeç takmaa
yapışır yapışırr durur,yüz bulamayınca yepışkannn etksi söner :1closedeyes:

züpermiş delikafadulden
ben karıştırırım da okarıştırmaz :asigim:
ama karıştırmamdan da hiç hoşlanmazz kafamçokkarıştı
ilkkkk aşkkaa bağlayıp sonra alırım telfnu karıştıırırım :roflol:

Bızde otobark fişlerinin üstünee aşk sözcükleri yazıozz .D delımııyız nee

Ben bırkere sıgara paketının ustune nolur ıcmee ıcmee askım cok uzuluyorumm ıccersen ölceksın felan yazmısdım Daha neler neler tabı kutunun her tarafında ısmımız kalpler d

Hayla saklıyo onu essek .D

1 sene sıgara ıctıgını saklamıs benden ılk sene tabı Ben ıcmıyorumya ayrılcam dıye korkmus sıpam

ben napsam yaaa akıl verin kızlar aradıgında bozuk konussam mı yoksa bende unutıyım gitsinmiiii dün durduk yere aglattı beni yani iyilik yaptıgım halde suclu oldum

aklıma ne geldii yhaa
bizde aşkımlan daha sözlüken alışveriş merkesinde evlilik hayalleri kurarkene
tarih atıp en yakında zamanda benimsin yazmış bitanem
onu buldum cüzdanımın dip köşelerinde dün gece yatmadan
oturup ağladımm senağlama
pc den gökhan özenn şarkılarını dinlicektim açtım baktım
herşeyde biraz sen varsın şarkısnn ismini
herşeyde biraz cansum var die deiştirmiş
onuda yeni gördüüm gözlerim dolduu senağlama
çoook özlediiim yhaaa senağlama

seni kırdığını üzdüğünün ağlattığını söle amaa ilk güzel konuşşş tam aşka bağlanınca söle opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…