Sevdiğini özleyenler buyurun

Sanırım rüyamı yazdığım kısmı atladınızz =(((

Neysee =(( Bende fılm ızlıyorumm sadakatsizz ...evlı kadın kocasını aldatıyomus ama sevıyo durun bakalım neler olucak.

Sanırım rüyamı yazdığım kısmı atladınızz =(((

Neysee =(( Bende fılm ızlıyorumm sadakatsizz ...evlı kadın kocasını aldatıyomus ama sevıyo durun bakalım neler olucak.

ay dejavu oldum Mervik... :1shok:

noluyo bana ya...:bbo:

Çamaşır suyu yüzünden beyin felci olacam...:bbo: akannehir

kız rüyanı okudum da yorum yapmadım mı alla alla... CADIARZU

çok güzel rüyamış valla inşallah gerçek olur tatlım...
a.s

İyiyiz Betüşüm yau...:smiley-cool:
Annem çamaşır suyuyla yerleri siliyor burnumun direği kırıldı şuan midem tuttu desem yeridir.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :bbo:

Vıyh ac karnında da hıc cekılmez bee... akannehir ( bu tıp cok hosuma gıttı ya :)

Oruçlu değilim ama açım yaa iftarı bekliyom annemlerle :)))
...Su içmek zorundayım, ilaç kullandığım içünn...

sabahtan beri dolaşıyorum dışarda ya yeni geldim öldüm bittim
s.ahmette kitap fuarına gittim nisoş sen de git
susadımmm
suuuuu suuuuuu istiyorummmmmmakannehir

Aa fuar mı var ki sultanahmette ?
nerde ? ne tür bi fuar cicim ?
:dance:

ucuza kitap kapatayım, sevdalım kitapları yiyor sanırım askerde. :roflol:

cildim için roaccutane kullanıyorum hayatım a.s

Çok güzel oldu cildim hiç sivilce kalmadı ama dozu tamamlamak lazım.

Malum her yeri kurutuyor bu hap, su içmek şart.

bendee kullandım 1 sene önce cnm 5 6 ay kullandım.bebek gibiydi yüzüm bi performans ilacı yüzünden yüzüm mahvoldu o ilacı kullandıktan sorada biraz iz kaldı cok zorlanmıstım cnm cok

bendee kullandım 1 sene önce cnm 5 6 ay kullandım.bebek gibiydi yüzüm bi performans ilacı yüzünden yüzüm mahvoldu o ilacı kullandıktan sorada biraz iz kaldı cok zorlanmıstım cnm cok

tekrarlamadı ama bi daha di mi denizcim ? fisfisfis

Benim de ergenlik sivilcelerim geçmişti, 2-3 sene cildim çokk güzeldi ama bu son sene mahvoldu cnm, belki okul stresi belki yanlış ürün kullanımı falan, alerjik oldu iyice ve geçmeyen kocaman sivilceler...

Memnunum Roaccutane'den. yan etkileri çok gıcık olsa da tamamen temzilendi yüzüm...
Çok ufak kırmızı noktalar var ama zamanla geçecek gibiler.
:Saruboceq:

yok cnm simdi ilk defa timuçin giderken bir tane cıktı oda beklenen biseydi onun dısında masallah hiç yok ama izler kaldı bnm biraz zaten neden korkarsam basıma gelir iz kalmasından korkardım geldi.psikolojik olarak etkilendin mi?ben sinirli oluodum bide aglıodum cok

Siqaraya HAYIRR...

Aprılım bnde tesaduf bugun aknılox jel aldım..Ufak tefek cıkanlara surucemm:S:S Cokstreslıyım bu ara sıvılcelendım qene:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…