Sevdiğini özleyenler buyurun

valla ayşe ablaa dövecekk bizii :kedi:
yaa ben rahatsızdım 2 gün çok sık giremedim
dün geldim iftara misafir geldi gitmek zorunda kaldım
mervem naptınbaşvurulaırna sonuç çıktı mıı
senem abla sen nasıl oldun iş başı yapçan mı yaırn?

Ben geldimmmmmmmmm

Kızlar inanılmaz güzel ve bi o kadar da komik bi rüya gördümmmmm...:icecream:

Bizim Çorludaki evdeymişim (şuan boş) Annemler teyzemler falan var,
Sonra ben diyorum ki, biz yarın sevdalımla evlenicez karar verdik,
Herkes şok tabii. Hık mık tamam diyolar napalım diyolar,
Ama hiç bi hazırlığımız yok gelinlik bile yok :bbo:

Anneme diyorum ki hemen bişey dik bana (annem terzi)
Beyaz bi elbise dikiyor ama kumaş yetmiyor dizde kısa elbise oluyor. Bu arada mevsim kış. Aralık ayı.kaydirigubbakcemile3

Bi kilotlu çorap arıyom bulamıyom, babane çorabı renginde bişi giyiyorum
Ayakkabım bile yok uyduruk bişi giyyiyorum.sırnaşık şey

Ablam saçlarımı sarıyor ama hiç güzel olmuyor, sonra bozup tekrar yapıyoruz falan

Sonra annemler de giyiniyor, Sevdalım siyah bi Mercedes le geliyor beni almaya. Kendi de siyah takım elbise giymiş ama bakıyorum ayakkabıları çok eski...

Sonra biniyoruz arabaya Boğaza bi yere gidiyoruz (Çorluda ne işi varsa Boğazın) kaydirigubbakcemile3

Nikah oluyor tam hatırlamıyom orasını, sonra biz Antalyaya gidiyomuşuz balayına, annem bana küçük bi çanta yapmış mayo bikini falan var, (Bu arada kış mevsiminde olduğmuzu hatırlatayım ) :roflol:

Sevdalımın ailesinden kimse yokk...:a015:

Kimse de takı takmıyor.:tomato:

Uyduruk bi foto mak. ile annem resim çekiyor. Tam gidecekken ben anneme bağırıyorum.

Yazıklar olsun bi fotoğrafçı tutamadınız diye :dilcikar: Ağlıyor annem sonra falan

Gidiyoz biz de...

Uyandım sonra ay çok güldüm. kaydirigubbakcemile3

Sevdalıma anlattım,

'inşallah' diye cevap yazdı yaaaaaa deli çocuk
:roflol:

sen topla bunları bi yere komedi kitabı olur yawrum =) bi tarafın açıkta mı kaldıydı

selamlar kızlarr...

ay Nısanım yaa o nee hehe ne guldum :roflol: sende aralıkta mı evlenecen yosaamm.... kaydirigubbakcemile3

hayır olsunnn :)

nisan flaş tv de bi kadın rüya yorumluyodu geceleri,ona anlatsan kadın böle olur:bbo:kafamçokkarıştışey kem küm hayır olsun diyeylim ben yorumlayamıcamdelikafadulden:roflol:

selam canım... evet sanırım...:)

nasılsın, keyıfler nasıl ?

bitanem keyifler aslında iyi değil:çok üzgünüm:hasret dayanılmaz raddede deli gibi özlüyorum tarifi yok bunu ve mehtap beklerken daha kötü oluyorum ben saniyeler bile zor geçiyo
sen nasılsın canım

kızlarr opuyorumnanaktan
kimseler yok gezmelerdemisiniz bakim sositososito

baya gec kalktım bugün, sabah saat 10 gibide kuzenim aramıs bi kac kez, cep telim kapalı tabi actım msj bombardımanı kuzenden, kızım halamı uyuyorsun kayınvaliden bizde sabahtan beri aramanı bekliyor özlemis seni konusmak istiyor diye -tatlicadiarzu- tabi ben aradıgımda is isten coktan gecmisti eve dogru cıkmıstı bile k.validem, bende cebinden aradım nasıl sevindi ya :kedi: birazdan bidaha arıcam konusamadık tam cok ses vardı kaydirigubbakcemile3

Nisanım, basınız sagolsun bitanem, Allahım Yigit bebegi size bagıslasın, Amin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…