Şafak sayalım topiğindekii çoğu evli çift ayrılık aşamasına gelmişler kabus gibi :S:Ss.
İnanılır gibi değil noluyoo böylee :S
Burcuu senii çok özledimmmmmmmmm...O kadar pişmanımkı anlatamammm :S
Senı cok sevıyorummmmmmmmmmmmmm
Şafak 131 - 4 ay kalmasına 11 gun kaldıı.....
:teselli: Az kaldı canım sabret :teselli:
bende aşkımı çok özlüyorum askerde tunceli bayraktepe varmı kimsenin sevdiği o diyarlardamafoldumben
benım esım hakkarıde canım tam sınır... bayraktepe karsısı....
Aynı donemde mı gıttı agustosmu ?
bende aşkımı çok özlüyorum askerde tunceli bayraktepe varmı kimsenin sevdiği o diyarlardamafoldumben
ben geldim pati ban yedi çünkü bazı boş insanların kurbanı oldu malesefff.:.
kaçak dövüşseydi yemezdi korkak olmadığı için banlandı Çok üzgünüm çoook
selam arkadaşlar kardeşim şırnak silopi siyahkaya karakolunda 8 ayı var daha kız arkadaşı da eskişehirde ünvrs.okuyor dün kardeşimi çok üzmüş çocuk hastalanmış çok hassastır zaten yanında da yokum çok sinirlerim bozuk ağlamamı durduramıyorum hele annem benden beter çocuğu revire yatırıp sakinlerştirici yapmışlar şu anda kız okulu tatil diye istanbula ailesinin yanına geldi hatta bizede uğradı anneme de bazı şeyler söylemiş arkadaşları senin erkek arkadaşın üniversite okumuyor mu eee sen okuyosun nasıl olcak falan gibilerinden bişeyler söylemişler o da anneme anlatmış annem bide ona üzülmüş kardeşimede kim bilir neler dedi de çocuk bu hale geldi annem ısrarla şırnağa gitmek istiyor düşünsenize benim annem istanbulun anadolu yakasına gitmiş değil üsküpten geldiklerinden beri istanbuldan hiç ayrılmamış bana da internette araştır nasıl giebiliriz nerde kalırız gidince oğlumu görebilirmiyim diye başiımın etini yiyor durmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?