Sevdiğini özleyenler buyurun

valla konuşamadık mervişim
sadece bugün değil yarın çıkıcam dedi tmm dedim
teli yakaltçak die çok korkuo o yüsden

Anladım cnmm bizde kontürlü telefon kartı koleksyonu yapıyoruz sanki :S
Çok masraflı oluyoo idare ediyoruzz

İiyi olsunlarda napalım beklıyoruzz işdee=)

Adem yarın cıkamaz...2 Yazıcı var cumartesı bırı pazar bırı cıkıyoo...
Yarın kıtlenmesse arkadası cıkar....

selam bacılarımm gelemedim kaç gündür yaw yoğunluk vardı evde.şimdi de iftara gidicez.ancakk gece girebilirim belkimm muckkladım hepiniziia.s.

ya benimle birlikte olmadan önce bir siteye üyeydinetlog orda hala üyeliği var ama girmediğine kesinlikle eminim ama onu sildirmesini isticem
eskiden istedim öle duruyo ellemiyorumda uraşmayım boş ver derdii
kimsey ok mu?

izmöir / bornocvada sel varmış :1shok:
amcam arabayı ağça bağlamış:1shok:

hadı yaa orada da mı ? Allah kayırsın yaa...

Bugun haberlerde bır kadını gosterdı bı cocugunu bulmuslar galıba 1,5 yasında kızı kayıpmıs camurların ıcıne gırmıs calıları batıra batıra suların toprakların altında arıyolar...

Allahım kendımı dusundum ne buyuk acı yaa.... Allah kımseye evlat acısı gostermesın cok zor.. ıcım cok sızladı...

Son düzenleme:

hadii yaa ceyda mı di dila mıdı?
ay çoks evindim yaaa

yaa bbaannem aradı bi telaş o söyledi ama istanbul gibi olmaz heralde :uhm:
allah korusun
eşin nasıla.s.

Geldimmmmmmmm :icecream:

Arkadaşlarımı çok özlemişim ama doyamadım...Erken döndüm eve...gitme:

Kızlarrrr, yarın için bilet ayırttım ama bakalım sabah haber gelicek, inşallah giderim...:Saruboceq:

ıstanbulda azıcık yağdı durdu bi daha hiç yağmadı uzun süredir ama ızmitten gelen bi arkadaşım Gebzeye kadar ciddi yağış olduğnu söledi...
:uhm:

neye sevındın canım ya

kaybolan çocuğun bulunmasına

gelicem ablamı geçiriyorum kapıdan gidiyo o okuluna :gitme:özlücem bayrama kadar :sinifsinif:
gene mi şafak saycam bee:tomato::tomato:

aşkumla konuştuk gelişmler var :jeyyar:

Gizemcim kaybolan çocuğun toprak altındaki artık yaşamayan bedenini, çalıları batırarak arıyor annesi, yanlış okudun galiba...

Ne gelişmeler var canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…