kakılmışşşşkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen ist de okudun ünv okul da yakındı aileden ayrı eve nasıl çıktın
:roflol: Yok canım evlatlık verdik...
İkimizin arasında kıskançlık doğdu ben sevdalımda kalmaya başlayınca. Dişiydi kendisi.a.s
Başlarda iyidik ama sonra benim kokumu takip edip tüm eşyalarıma işeyip zıçmaya başladı kafamçokkarıştı :roflol:
Mannak kedi yaa, bi seferinde hele
Uyuyoruz akşam, oda loş böyle, çıtıp pıtır bi ses duydum, napıyo diye bakiyim dedim, amanın, Çantamın içine poposunu sokmak üzereydi...akannehir
Yuh dedim artık tam işicekti yani, aldım fırlattım kediyi, :1no2:
Uçtu resmen balkon da açıktı, aeodinamik kazandı kedi, 4 bacağını açtı, uçuyor :1no2:
Sonra pıt diye balkona düştü, Allahtan dışarı gitmedi yoksa vicdan azabından ölürdüm akannehir
Ama çok güzel kediydi aslında Siyam dı tatlıydı da işte bana kafayı takınca veterinere verdik o da başkasına satmış...:a015:
Mannak kedii. delikafadulden
slm kıslar ben geldiimm
paticim hg canımm Şeniz şükür sonnda bitti Şeniz
slm kıslar ben geldiimm
slm kıslar ben geldiimm
Canım ben serbestim biraz kaydirigubbakcemile3
Annemler babamlar falan biliyordu sevgilimi,
Sevgilim de o dönem kız kardeşiyle yaşıyordu Beşiktaşta,
Zaten tüm gün oradaydım, artık dedim, arada ben orada kalıcam lülülülülülü
Dönem dönem kalıyordum yani temelli bir taşınma olmadı canum a.s
pati, extreme hoş geldiniz
nisan sen de bayaa rahatmışsın
benim bacağımı kırarlardı herhalde kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
anamm ne manyakmış o daaa sidiklinin tekiymişşşdelikafadulden
sen de çok komik anlatıyon kuzum haalülülülülülü
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldn cnmm nbryerimseniben
ooo ne iyi kısss sizinkiler de bişi demiyo ne güzelllaelaelaelaelae
sen yolu uzatmışsın bacımm sizin evden okul daha yakındı valadelikafadulden delikafadulden
wuuuww süper çıkmışsnzzzz
arkanzdakilerde bakmış :)))
kaydirigubbakcemile3
Ama çok manyak kediydi cicim, ben zaten onu hiç tam sağlıklı göremedim :roflol:
Ben onlara ilk gittiğimde bacağı alçıdaydı zalak kedi bahçedeki erkek kedilere kur yapıcam diye mutfak penceresine çıkmış, rüzgardan pencere kanadı kapanınca bunu aşşağı düşürmüş, :roflol: kırılmış bacağı. alçıdaydı...
Sonra alçıyı çıkardılar, kedinin bacağı yeşil boyalı gezdi 1 ay...:1no2:
Sonra, sevgilimin kardeşi eczacı olduğu için evde ilaç var heryerde, bu zalak kedi bulmuş bi yerde oynarken teker yuvar, ilaçlarla yutmuş zehirlendi denyo. kusuyor falan. Acil veterinere götürdük midesini yıkadılar, ağzı burnu tüyleri bozuldu kusmaktan çirkin oldu. :roflol:
Sonra bi ara azdı yavrucak, artık sesi karga gibi olunca dayanamadık kısırlaştırmak zorunda kaldık, ameliyattan döndü, karnı dikişli, kafası narkozdan güzel gezdi 2 ay...:roflol:
Böyle çılgın arıza bir kediydi yani cicim. akannehir
kaydirigubbakcemile3
Ama çok manyak kediydi cicim, ben zaten onu hiç tam sağlıklı göremedim :roflol:
Ben onlara ilk gittiğimde bacağı alçıdaydı zalak kedi bahçedeki erkek kedilere kur yapıcam diye mutfak penceresine çıkmış, rüzgardan pencere kanadı kapanınca bunu aşşağı düşürmüş, :roflol: kırılmış bacağı. alçıdaydı...
Sonra alçıyı çıkardılar, kedinin bacağı yeşil boyalı gezdi 1 ay...:1no2:
Sonra, sevgilimin kardeşi eczacı olduğu için evde ilaç var heryerde, bu zalak kedi bulmuş bi yerde oynarken teker yuvar, ilaçlarla yutmuş zehirlendi denyo. kusuyor falan. Acil veterinere götürdük midesini yıkadılar, ağzı burnu tüyleri bozuldu kusmaktan çirkin oldu. :roflol:
Sonra bi ara azdı yavrucak, artık sesi karga gibi olunca dayanamadık kısırlaştırmak zorunda kaldık, ameliyattan döndü, karnı dikişli, kafası narkozdan güzel gezdi 2 ay...:roflol:
Böyle çılgın arıza bir kediydi yani cicim. akannehir
Patim hoşgeldin Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?