Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy nasıl özlemisim opuyorumnanaktan
iyisin dimi canım ?

Ben de çok özledim canım yaa :gitme:
İyi olmaya çalışıyorum balım.. Bu ara biraz sıkıntılıyım, kalbim sıkışıyo sürekli.. Randevu almıştım yarına gidiyorum doktora.. İnşallah bir şey çıkmaz, korkuyorum azıcık :sinifsinif:

:gitme:

Cok cok gecmis olsun bitanem, stresten falan olmasın? Askerini özlüyorsun, bide gecen hafta yasadıkların, hepsi üstüste geldi :1no2:

EKG falan yaptır canım, ritim bozuklugu var mı diye bi baksınlar, dualarımız seninle insallah hayırlı haberlerle geliceksin :Saruboceq:

Ben de stresten diye düşünüyorum canım.. Yarın her şeye baktırıcam, inşallah yoktur kötü bir şey.. Bu ara çok takıyorum kafama bir şeyler.. Sel de üstüne tuz biber oldu zati :1ninca:
Oyyh şiştim iyice -tatlicadiarzu-

Hayırlı haberlerle gelirsin insallah bitanem, korkma bence kesin strestendir, yasadıklarından dolayıdır. Birde kafana herseyi takmamaya calıs, oda insani yıpratır iyi bilirim eskiden bende öyleydim :a015:
Rahat olmaya calıs canım benim, yarın giremezsem eger profilime yaz emi sonucu merakta bırakma beni :1hug:

Bana müsade, mutfaga gideyim az kaldı burdada iftara, Allah kabul etsin :Saruboceq:

Tamam bitanem, yazarım ama unutursam da kızma bana bu aralar çok unutkanım.. Allah kabul etsin bitanem.. Öpüyorum

Tamam bitanem, yazarım ama unutursam da kızma bana bu aralar çok unutkanım.. Allah kabul etsin bitanem.. Öpüyorum

Deme kız...akannehir :gitme:
Benim de geçen hafta öyleydi korkuttu beni ama geçti. Sancı giriyordu fena. Herhalde üşütmüştüm...

Kuzum strestendir bebeğim ya inşallah..Sakın habersiz koyma bizi burda...
:1hug:

Geçmiş olsun canımın içi.. Ama sen de ihmal etme, boş bir zamanında bi gidip baktır emi?
Yarın doktordan gelince hemen yazarım zaten.. Zor günler geçti artık rahatlarım bundan sonra stresten olduysa.. Bir de regl dönemindeym o zaman da oluyor böyle.. Bakalım ne diyecek dohtur amcalar

Off bana geçen sene kansızlık teşhisi konduğu zaman denyo Çapa nın doktorları,
kalbinde üfürme olabilir demişlerdi. Ayyyhhh. Annem ne korkmuştu garibim. Ve 4 ay sonraya EKG ve Elektro randevusu verdiler...

Bi de o dönem yumurtalık kistiyle de uğraşıyordum, üst üste geldi. Ben çok kafama takmadım da annem baya stres olmuş.

Sonuç: hiçbirşeyim yokmuş...

Telaşlandırıyorlar insanı...

Bebeğim benim de yumurtalıklarımda kist vardı ve doktor bana pat diye kansersin dedi.. Tek başıma gitmiştim muayeneye.. Yığılıp kalmışım oracıkta.. Sonra acile kaldırıp ayıltmışlardı.. Başka bir doktordan 1 hafta sonrasına randevu aldım ama o 1 hafta boyunca kanserim diye öldüm öldüm dirildim.. Ben ailemle de paylaşamıyorum bu tür şeyleri.. Düşün halimi.. Sonra baktılar basit bir kist çıktı.. O 1 hafta ömrümden 10 sene çaldı, kaç kez panik atak krizi geçirdim.. Hepsinin sorumlusu o doktor bozuntusu benneyaptımki

akannehir :1shok::1shok:
Allahın cezası ya...

Kadın mıydı o jinekolog bozuntusu ? Kadın jinekolar genelde böyle velveleci zalak oluyorlar. benneyaptımki

Bi de ben de yalnız gitmiştim başlarda, of ne günlerdi...Neyse ki geçti Aroram...
:Saruboceq: :1hug:

Yok bebeğim çok yaşlı bir adamdı... Aman neyse dediğin gibi geçti gitti, atlattık şükürer olsun ki.. Allah başka dert vermesin :1hug:

Vermesin kuzucum...:Saruboceq:
Ama sol göğsümde uzun zamandır ağrı var.
Doktora göstermeye korkuyorum. Aman ya bu yaşta neler çektik.
:dilcikar:

Yaa kız bende de var bişi, ince ince sızlıyo bazen.. Minik bi sertlik var ben de çok erteledim muayeneyi.. Hakkat ne çileli başımız varmış.. Bi gün buluşalım senle 1 hafta doktora gidip bütün kontrolleri yaptıralım kuzum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
Ay çok hoş olur ya, komple bir kontrolden geçelim birlikte =)a.s
Belki senden güç alırım da gösteririm doktura...:gitme:

kaydirigubbakcemile3
Ay çok hoş olur ya, komple bir kontrolden geçelim birlikte =)a.s
Belki senden güç alırım da gösteririm doktura...:gitme:

Olur valla bebişim bana uyar alkisalkisalkis
Bu arada 16 gün sonra Edirne'deyim delikafadulden
Selam söyleyeyim mi sevdiceğine delikafadulden

Olur valla bebişim bana uyar alkisalkisalkis
Bu arada 16 gün sonra Edirne'deyim delikafadulden
Selam söyleyeyim mi sevdiceğine delikafadulden

yaaaa Sevdalın izin için oraya gelicek demeek yerimseniben
çok akıllı karıyım hemen annadım di mi :roflol:

Edirnem güzel Edirnem...

kız belki ben de orada olurum belli olmaz benim işim...Ama bu haftasonu gidersem, 2 hafta daha sonraya denk gelmiyor sanırım =) Olsun sen benim yerime içinden 'aykırırsın'
:roflol:

Aykırırım beyaa :icecream:
Sevdiceğimle ıstanbul'da buluşcaz biz, kız kulesi adalar yapcaz, romantik olcaz :asigim:
Sonra o Keşan'a gidecek ben Edirne'de bir arkadaşımı görüp Keşan'a geri dönücem :icecream: Dönmeden meydanda aykırırım nisonun askeriii niso seni çok seviyoooo diye :jeyyar:

Ayyy adalar sonbaharda çoğ romantik olur yevrummm afferim...:lepi:

Sen Keşanda onlarda mı kalıcan ki ?
:meraklıniso:
:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…