Sevdiğini özleyenler buyurun

yeşili daha cok beendm benn...askerler yani bnmkisi idare eder pek memnun diil

hadi yaa çadır olayını duydum üzüldüm ama napıcaz beklemek onlarıın moralini onların yanında olarak bi nevi düzeltmek gerekir

sanırım uzun dönemdi diym?

Mavili olan çok yakışmış canım, göz rengin çok güzel zaten maşallah

aroram ayşem Şeniz
saolasın cnm sın
tşkler

sen nasılsın doktora ne zaman gidicektin

ya ben bu ara iyi değildim sen geldin ama çok konuşamadık özür diliyorum çok kötü bi dönemden geçiyordum ama çooooook şükür kendimi toparladım gibim opuyorumnanaktan

Canım sağol, doktora bugün gidecektim ama yolda fenalaşınca serum yiyip geri dönmek zorunda kaldım, muayenem de bayramdan sonraya kaldı..
Senin neyin var canım? Bu aralar herkes zor dönemlerden geçiyor, havalardan mı ne benneyaptımki

cnm kısa bnmki cizrede sehiricine geldi usta birliginde orda cadır varmıs ama allahtan daha havalar sıcak

cnm bnm ya çok geçmiş olsun :1hug:
çooook çoook
acil şifalar diliyoerum inş. bişeyin yoktur :1hug: a.s.
ya babam da rhaatsız msn de olmayınca bahane gerekiyodu 2 gün susmadan ağladım hep mafoldumben
nese yaa :burukgülümsemesmili:

cnm kısa bnmki cizrede sehiricine geldi usta birliginde orda cadır varmıs ama allahtan daha havalar sıcak

ee cnm çoooooooooooooooook güzel kısa dönem miş
birde uzun dönemleri düşün
o çadırda kalan uzun dönemleri
şükredin halinizeee :1hug:

ve az bir zaman sonra yanında bunu düşün vereliniortak:1hug:

Babana da çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin... Çok zordur bilirim..

Babana da çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin... Çok zordur bilirim..

saolasın bitanemm saolasın ama emin ol ki
doktorların tedavisini bilmemesi daha zordur
kii bilmiyorlarda mafoldumben
efkar bastıııı

ramazan bitsede gizli bişiler içsek :jeyyar::jeyyar:

((içelim::içelim:))

ay valla daha hiç bilmiyorum ne zaman olur cnm düğün falan önce bi iş bulsunda hepsi sırayla gelirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…