aaa öle deme kuzum biz de gelcez 40a =)
anam bu adlarınızn altındakiler ne çay kahve ruj fln var :) nası oluyo
anam bu adlarınızn altındakiler ne çay kahve ruj fln var :) nası oluyo
Yaa bana kardeş geliyormuş mafoldumben
Annem 45 yaşında yahu.. Bu yaştan sonra ne bebeği.. Çocuk 20 yaşına geldiğinde 65 yaşında olacak bunu düşünmüyor mu onlar? Umarım hamile değildir, yoksa kıyameti koparırım valla.. Çok bebek sevmek istiyorlarsa azık beklesinler, yakında torun gelir zaten.. Bişey kalmadı evlenmeye..
40lı yaşlarındayken 23 yaşında bir kızın varsa sakın 2. çocuğu düşünme olur mu cicim akannehir
bizimkiler de o yaşlarda aamann didim sakın halaelaelaelaelae zate 3 gardaşız =)
KK Sanal Alışveriş Açıldı. SIcak Çıtır Çay Simidi 1 Mesaj Puanı - Sayfa 31 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Buraya bak kuzum
anaaaaaaaaaaaam delikafadulden
Bence buban sana aykırı gitmeyi bırakır bebek olunca kuzum ya...kaydirigubbakcemile2
Selamlar herkese kızlarrrrrrrr öpücüklerrrrrr opuyorumnanaktan
hakgetten çok kötü bi durumm utanç verici olurdu aman ha madem istiyolardı yapsalardı zamanında yaww...
Ay inşallah kuzum inşallah dediğin gibi olur :Saruboceq:yaşı uygun diil doğurmaya yawrum be merak etme casaret edemezler bence akannehir
yaa 2 de uydum gene 4 saatlik uykuylaa dolandımmm çok kötüyüm ilk defa bu kadar erken esniyrum gözler gitti bu yüzden ben kaçıyorum herkese iyi sohbetlerrr mirmirmirmir
İyi uykular balım :1hug:
iyi geceeler sana gizoşş askerini gör hemiiiii guzumm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?