Sevdiğini özleyenler buyurun

Nisooom.. Yardımına ihtiyacım var.. Ben istemiyorum kardeş mardeş yaa.. Düşünsene 23 yaşında bir kardeşinin olması ne demek? Sen napardın bu durumda?

Valla ben de istemezdim kuzum ya...
Bence zaten yapmazlar gibime geliyi hayatım...:1no2:

Yevrum okudun mu çeviri yapçam galiba ben de :kedi:
senin bi kardeşin var zati benim o!
hihoyyyt

nirrrrrrrdeee kaldınnnnnnnnnnnn klava:klava:
haniii gelcek tin 10 da:dilcikar:

arora cnmmm herşey hayırlısı neyse o olur lütfen takmaa olduysada hayırlı olsun
cicim mervem öptüm senidee
nisannnımmmm seninlee sonra hesaplaşcaz geç geldiğniden mirmirmirmir

Hesaplama beni anne...mafoldumben (küçükken böle dermişim :roflol:)
Yevrum napim gezdim yau..Kitap neyin aldık kuzene, üniv. kazandı İstanbılda...

Balım benim ii uykularrrr...

Kızlar elektrikler kesiliyo arada çıkarsam şapşırmayın...

Ne çevirisi bebeem okumadım.. şutarafagitti

Ebeet benim kardeşim sensin kaydirigubbakcemile5

[QUOTE=Arora;9289747]

[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile2 :hulya:

hayatım kuzenim aradı bugün, 1 arkadaşı yüksek yapıyormuş Türkçe bölümmüş ama İng. dersleri varmış ve makaleleri varmış, çalışıyo da vakti olmadığından ücretli çevirecek birini sormuş, kuzen de beni düüşünmüş sağolsunn...
Ben de çok sevindim inşallah olur ya, bi gelir olur az da olsa...kaydirigubbakcemile2 :hulya:

20 sayfaya 70 TL nasıldır kuzum, kuzen söledi böle. Ben ederini bilemiyom işin ?:sm_confused:
1 hafta sürem var...

[QUOTE=Arora;9289747]

kaydirigubbakcemile2 :hulya:

hayatım kuzenim aradı bugün, 1 arkadaşı yüksek yapıyormuş Türkçe bölümmüş ama İng. dersleri varmış ve makaleleri varmış, çalışıyo da vakti olmadığından ücretli çevirecek birini sormuş, kuzen de beni düüşünmüş sağolsunn...
Ben de çok sevindim inşallah olur ya, bi gelir olur az da olsa...kaydirigubbakcemile2 :hulya:

20 sayfaya 70 TL nasıldır kuzum, kuzen söledi böle. Ben ederini bilemiyom işin ?:sm_confused:
1 hafta sürem var...
[/QUOTE]

Hayırlı olsun kuzum.. 20 sayfa 70 lira iyi sanırım.. Piyasayı bilmiyorum ben de çok aslında.. Ben sayfası 2TLye çeviriyorum.. Ama benimkinin tezi için 35 sayfaya 350 TL istemişlerdi.. Değişiyor yani kuzum.. Ama seninki gayet iyi bence.. kaydirigubbakcemile2

Annadım bitanem, sağolasın...
Hayırlısı bakalım olur inşallah....:sm_confused:

Ee kardeşe isim düşündün mü ?
:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…