Sevdiğini özleyenler buyurun

azıcık haylazmış seninki kaydirigubbakcemile3
amin cnm hepimize gösterir çok şükür sağsalim bugünlere gelmişsiniz doğangüneşinide görürüz inş :Saruboceq:

benimki hakkaride yapıyor canım o yüzden ne neti ne çarşısı var nete giriyor aslında ama biz dayanamıyoruz çok ağlıyoruz acemilikden tecrübemiz var o yüzden girmiyor çok etkileniyoruz ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık çünkü senağlama

anladım cnm bnm sanırım sizinde uzun dönem...
bu arada uykusuzluktan nöbette uyuyakaldı :a015:
amin inş. hep beraber görelim

anladım cnm bnm sanırım sizinde uzun dönem...
bu arada uykusuzluktan nöbette uyuyakaldı :a015:
amin inş. hep beraber görelim

ewet cnm uzun dönem
kıyamam ya senağlama çok üzülüyorum yorulduklarını duyunca sonra bu haberleri izleyince sinirlerim zıplıyo kötükedihüso
inş..ceza almaz cnm sen yine iyi düşün iyi olsun :1hug:

valla kendide üzülüyo vee dlaga geçerek bana söylemesi beni delirtiyoo
motive etmeye çalışıyo 2 mizide amaa ben deliriyorum
güzel bir haberim var dedi ney dedim 23 gün şafak dedi

benimde çok pis planlarım var sırnaşık şey
çok tartışıyoruz biz çünkü burnundan getirmem lazım kaydirigubbakcemile

hehe cnm kaydirigubbakcemile5 bu konuda biriz gamyoncuiremsu
tartışmıyoruz bu ara çoook şükürr
ama askere gidincee bazı aylarr çok tartıştık senağlama
nese geçti o zamanlar
napalım 23 de olsa biticek bana döncek sonsuza kadar benim olcekk turkbayragiturkbayragi:sm_cool:sm_cool::asigim::asigim:

inş. hepimiz biran öcne kavuşalım

Bende geldiiimm zemuszemus

Aroram Malatya nasıld anlat anlat hadi delikafadulden

hevinim Malatya'ya gitmedim ki ben.. Sevdalımın ablası evlendi düğüne gittik biz.. O izin aldı 10 gün.. Ama çok güzel bir 10 gün geçirdik.. Her şey çok güzeldi :asigim:

güzellergüzelim yok daha nişan falan :roflol:
Sevdalımın ablası evlenecekti 10 günlüğüne izin almıştı.. Beraber memlekete gittik düğün yaptık geldik.. Sevdalım gitti geri Malatya'ya..

Nurr nerelerdesin sen Şeniz

hevinim Malatya'ya gitmedim ki ben.. Sevdalımın ablası evlendi düğüne gittik biz.. O izin aldı 10 gün.. Ama çok güzel bir 10 gün geçirdik.. Her şey çok güzeldi :asigim:

Pardon canım ya, ben askerinin yanına gittin diye tahmin etmistim kacırmısım bu dügün olayını. Hayırlı ugurlu olsun darısı sizin basınıza insallah zemuszemus

Ayy canım acaip bisküvili pasta istiyor üseniyorum ama kalkıp yapsammı bide sogucak o daha ohoo :a015:

şöylee 1 yıl geçsedee bu askerlik zamanlarını gülerek hatırlasam :Saruboceq:
%80 şafak 23 ama ben son güne kadar 13 sayıcamm...
14. gn gelmezse 10 gün daha koyucam üstüne
bugün şafak 13 turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…