Sevdiğini özleyenler buyurun

Bunada sükür be kuzum,
bak bize 7 bucuk ay oldu yüzünü görmeyeli :gitme:

sarissam hosgeldin a.s.

Ne demek tatlım,
Aynen köpürdüm sinirden!
Ama Mervik yıkmadı kendini afferim kuzuma benim!
Nefes alacak biraz, kendini bulacak inşallah!:Saruboceq:

sarissam hoşgelmişşşşşşşş
opuyorumnanaktan

Ayy daralıyorumm :a015:
Bizim dügün tarihi hala belirsiz kızlar ya, askım mayıs haziran gibi diyor ama k.validelerden tık yok, bize kalsa ohoo ama elimizden bisey gelmiyor.
Onlarıda anlıyorum borclar var ödenmesi gereken, ama benimde tarihi erkenden bilmeme fayda var sonucta ev tutcam mobilya bakıcam.
Askımada acmıyorum bu konuyu artık morali cok bozuluyor elinden bisey gelmiyor diye,
bide seneye iznim haziran ortasında veya ramazandan sonraya var, ona göre ayarlamaları lazım ama nasıl dicem ki :sinifsinif:

Biz destek oluruz Merveye elimizden kadarıyla, bunu haketmedi cünki, yazıklar olsun ya erkek milleti iste :mymeka:

hevinim benim,
Sevdalını yanına mı alacaksın kuzum ?

Evet canım Allah nasip ederse, zaten orda isi iyi degil, gelsin buraya dili ögrenip iyi bir ise girsin, hem annem yapayalnız kalır burda ben temelli türkiyeye gelirsem ki bunuda göze alamam.

Aroram masallah delikafadulden

Aysecim calısıyorum cok yogunum canım ya ondan giremiyorum ama fazla zaman ayırmaya calıscam buraya artık özlüyorum sizi zemuszemus

hihihihihi
sarissam gittim dün bitanem! Çok güzelidi çoooooookkkkk!:jeyyar:hihoyyyt

Aroranın sevdalısı izne geldi sarissacım, onun fotoları =)
yerimseniben

ayy bi akıl verin nolurr :gitme:

neyse ben kactım BKM Mutfak baslıyor hihoyyyt
iyi aksamlar kızlar görüsmek üzere a.s.

darısı hepinizin başına inşallah fıstıklar
ben yemek yemeye gidiyorum canlarım
fırsat bulursam gelirim yine
öptümmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…