Sevdiğini özleyenler buyurun

Afferim Gizoşuma benim....a.s

'gelirayak' kırmayın birbirinizi bebeğim
:roflol:

:roflol::roflol::roflol:
:1hug: hoş geeeeeeeeeeellllllllldin
ama ben çıkıyorum uykum var yaaa :a015:
:tomato::tomato::tomato:

12 buuçuğa doğru yattım saat 5:40 ta uyandım mirmirmirmirmirmirmirmir

ööööpppppppptümmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Seviyorum aşkımııııı :kedi::kedi::kedi: S_e_V_i_Y_o_R_u_M:kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:kedi:

Gizemciğim ceza mı aldı şimdi canım
tam anlıyamadım
ceza bile almış olsa üzülme ama tamam mı :1no2:
azcık kaldı canım benim:teselli:

yine mi uyuyan biri var yaa
hep bana denk geliyor
saat doğru ama bu sefer kaydirigubbakcemile3

Gizemciğim ceza mı aldı şimdi canım
tam anlıyamadım
ceza bile almış olsa üzülme ama tamam mı :1no2:
azcık kaldı canım benim:teselli:

10 gün ceza aldı ablacım şafak sugün 5 iken 15 oldu :gitme::gitme:

ablacım görüşürüz sonra çok yorgunum çıkıyorum öpüyorum opuyorumnanaktan

iyi uykular balımmmmmm

opuyorumnanaktan
yine mi uyuyan biri var yaa
hep bana denk geliyor
saat doğru ama bu sefer kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

Söyle be bitanem, üzüldüm şimdi...
Noldu

Aman canım iç sıkıntısı işte.. Askerlik psikolojisine dayanamamaya başladım artık.. Kafam karışıyor.. Kıskançlıklar, baskılar ağır geliyor.. Kafam karıştı öyle.. Nasıl anlatacağımı bilemiyorum ki :1no2:

Anladım canım benim...
Hafife aldığımı sanma sakın kuzum ama bir an daha ciddi bir sorun var sandım, korktum...

Seninle yapılarımız benziyor biliyorsun, ben de öyle sebepsiz kıskançlıklara gelemem, baskıdan hoşlanmam...
Ama geçende üniv. arkadaşlarımla buluştuk yazdan beri ilk kez, hem de en yakın kız arkadaşımın doğum günüydü. 5 te anca toplandık ve ben 9.30 da eve döndüm, onlar devam ettiler...

Normalde böyle bir şey olmazdı ama öyle oluyor işte...
Anladın sen onu...

kızlarr çokkk mutluyum bugün
aşkım eve gelirken kocaman bir buket çiçek almış hihoyyyt
çok mutlu etti beni yaa
onu çookkk seviyorumm opuyorumnanaktan

sizinle paylaşmasam çatlardım :kedi:

kızlarr çokkk mutluyum bugün
aşkım eve gelirken kocaman bir buket çiçek almış hihoyyyt
çok mutlu etti beni yaa
onu çookkk seviyorumm opuyorumnanaktan

sizinle paylaşmasam çatlardım :kedi:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ne güzell sarissam benimmmmm efferin eniştemize, ne mutlu size :lepi:

Geçen cumartesi biz de hazırlıktan arkadaşlarla buluşacaktık.. Beni arayıp haber verdiler ben de benimkine sorayım dedim.. Telefonda ses tonu öyle bi değişti ki inanamadım.. Dolayısıyla da gidemedim.. Tatlı kıskançlıklar değil bunlar.. Canımı acıtıyor.. Bahanesi de hep aynı, askerde olduğum iiçin sana bişey olsa gelemeyeceğim için böyle kıskanıyorum diyor.. Benim mantığım bunu kabul etmiyor işte.. Onlar bbenim kaç senelik arkadaşım, kardeşim dediğim insanlar.. O yokken onlar vardı benim hayatıımda.. Yani sanki ben bakıma muhtaç biriymişim de kendi başıma bir yere gidince başıma biir iş gelecekmiş gibi davranıyor.. Katlanamıyorum artık..

Bahaneleri haksız sayılmaz ama sonuçta onlar burdayken de tek başımıza gittiğimiz yerler çoktu...

Benimki zaten fazlasıyla güvenlik takıntılı, şimdilerde iyice arttı...:a015:

Ama sorun çıkarmamaya çalışıyorum...

Senin gene şafağın az bitanem, geçip gidecek, benim daha 300 günüm var...:bbo:
Vayy benii beniiii vay !
mafoldumben

aroracığım yanlış hatırlamıyorsam sen askerlikten önce de kıskançlıktan şikayet ediyordun
askerlik bahane sanki
muhtemelen yapısı bu
aşırı sahiplenici bir sevgilin var sanırım
ve çevremde gördüğüm kadarıyla ne kadar anlatmaya çalışsan da bu konuda ikna olamıyorlar

Valla canım az maz bitene kadar benim bu sabrım dayanır mı bilmiyorum.. Ben uyumlu bir insan değilim.. Sen diyorsun ya sorun çıkarmamaya çalışıyorum diye, bana baskı kuurdukça çıkarmayacağım varsa da çıkarıyorum.. İnternete girme diyor, film izlerken internete giriyorum sırf o yasaklamaya kalktığı için.. Geç kalma diyor, 1 kola daha içip kalkıyorum mesela.. Çünkü sinir oluyorum kısıtlanmaya

Canım askerlikten önce 3.5 yıllık bir geçmişimiz vardı.. Hiç böyle bir şey söz konusu dahi olmadı aramızda.. Ben ne istersem onu yapardım, sorma gereği bile duymazdım.. Askere gideceği belli oldu, kıskançlıklar başladı.. Gittikçe de artıyor.. Daha 90küsür gün var.. Bu hızla giderse 70lerde benim sabrım tükenecek mafoldumben

canım madem geçici bir durum olduğunu biliyorsun katlanmak daha kolay olur
biliyorum beklerken günler çok uzun geliyor ve birileri az kalmış diyince insanın içinden küfretmek geçiyor ama bakıldığında gerçekten az kalmış
3,5 yıl tanımak için az bir süre değil
bu kadar süre birlikte olduğuna göre 90 günü de atlatırsınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…