Sevdiğini özleyenler buyurun

İnşallah dediğin gibi olur canım.. :1no2:

Yavrum ben de hoşnut değilim ama napayım, tartışma çıksa burada üzülen ben oluyorum. Ha diyince de görüşemeyeceğimiz bir yerde oldukları için, yüzyüze konuşmadan çözülmüyor...:a015:

Biz çok büyük kavga atlatmıştık başlarda hatırlarsınız, ben 1 kız arkadaşın evinde kızkıza toplanınca, öğle vakti yani...

O zaman bana ders oldu, aman büyümüyorum olayları...Napayım...
Bi de ben çok gezerim anlamışsınızdır, dizginledim baya kırdım dizimi oturuyorum.Koca yaz köyde ekolojik tarımla falan uğraştım...düşünün...Çalıştığım Sivil toplum kuruluşlarına bile az gidiyorum, uzaklaştın diyor herkes...
Sıkıntıdan patlıyorum bazen ama bu kurslar bana derman oldu...
:umursamaz:

canım yaa yerim ben seni
ekolojik tarım ha :roflol:

canım yaa yerim ben seni
ekolojik tarım ha :roflol:

Gülme kız sarissam,
ekolojik tarım bir yana, sabahları tavuğun dötünden yımırtasını almak, baheçyi sulamak, beton yıkamak, komşu teyzelerle hamur yapmaktan falan bahsediyorum burdaaaaaa :roflol:

en zorlu askerlik süreci benim aslında çaktırmıyom hihi
:hulya:

okumak lazım tabii =) daha da okuycam inşş =)

oku tabii kuzum! örtmen olcan sen de...

kızlar PC gene kapanıyor yok olursam şapşırmayınız
akannehir

Nisanım ben yapamıyorum işte bunu.. Ters geliyor bana.. Bazı değerlerim daha ağır basıyor sanki.. Prensiplerimi ona tercih ederim ben bu kadar basit yani..

Cicim kızım sorunlarla boğuşuyoruz :a015:

manyak şiyyy özlemişm kıs seni caduukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

:roflol: ne güzel işte
her şartta yaşabileceğini öğrenmişsin
köyde, kentte, metropolde vs.
askerlik de bunun değişik versiyonu

je m'apelle miydi ayoll =) fransizçe dime kuzum
kk kro olmuşn görmeyeli kaydirigubbakcemile5

Evit kuzum je m'apelle Avril delikafadulden
feminizm hak getire cicim, Kro oldum gaari
:içelim:

Nisanım ben yapamıyorum işte bunu.. Ters geliyor bana.. Bazı değerlerim daha ağır basıyor sanki.. Prensiplerimi ona tercih ederim ben bu kadar basit yani..

Cicim kızım sorunlarla boğuşuyoruz :a015:

Biriciğim kuzucuğum, az sabır et, en azından yaparmış gibi yap...:1rolleyes:
Yalan söyleme tabii, onu demek istemiyorum da, duymazlıktan gel, kıskancından ayrılacak hali yok ya onun da, söyler söyler durur, sen takma kafana...
:umursamaz: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…