Sevdiğini özleyenler buyurun

ol diyosun yani ablam vereliniortak

ben olmazdım bağışıklık düşürüyor

ablacım eniştelee aranız nasıll

buranın asısıyla türkiyedeki aynı degilmis gizos, burdakinde öyle yan etkiler bulunmamıs, sadece asılara karsı negatif tepki gösteren kisilerde sorun yaratabilirmis oda ani sok, ama bu bende hic olmadı bisürü ası vuruldum ben kene, sarılık, felc, tetanoz, grip vs vs. bide risk grubundayım baya tırsıyorum ya :a015:

enisteyi sorma hic gülüm

meraba izmirperisi okuduğum kadarıyla sevdiğine kavuşmussun gözün aydın ama bune sinir yaa sevdiceğin gelmiş ama gelir gelmez seni üzmüş galiba neyse görüşünce unutursunuz inşallah:teselli:

ohh ellerine saglık Aysecim cokacimcoook

ya bende basta istemiyordum, ama benim iki patronda arastırdı baya bide ikiside prof. doktor, yani onlar olun diyorsa bir bildikleri vardır elbet, bizde öncelik bize verildi sonra hastalara vurulcak, ha bide türkiyedede öylemi bilmiyorum ama burda ilk ası olunduktan 3 hafta sonra bir ası daha yapılıyor vücudun tam savunması olsun diye

Heyyoooooooooohihoyyyt
ayyyyy topikimiz şenlenmiş sankiiiiiiiiii:icecream:

PC kapanma sakın bu sefer valla kırarım acımam!

Gizoşşşşşşş sakin ol kız dellenme, yarın ola hayrola =):dance:

extreme cansum geçmiş olsun balımmm

herkese öpücükssssss
opuyorumnanaktan

hoşgeldinnn nisoooooookaydirigubbakcemile

ah be güzelim bizim ülkeyi bilmezmisin fisfisfis

ol o zaman ablam

meraba izmirperisi okuduğum kadarıyla sevdiğine kavuşmussun gözün aydın ama bune sinir yaa sevdiceğin gelmiş ama gelir gelmez seni üzmüş galiba neyse görüşünce unutursunuz inşallah:teselli:

canım benim çok tşk ederim o an çok sinirliydim yazdım öyle üzdü ama nedeni varmış sabır diyorum düzelcek düzeldi gibi de çok tşk ediyorum

Şeniz

ayşoşşşşş battiz yollardım ben sana

baanaaaaa naniknanik

hoşgeldinnn nisoooooookaydirigubbakcemile

aroraa dan haberi olan varmıı

Ne çekiyon ki saçımı kıskandın tebii güzel saçlarımı di mi abluş...:bbo:sositososito
Ben olabildiğince buradayım bi kerem...
Aroramı meraktan deliricem zati...
:sinifsinif:

baanaaaaa naniknanik

Herkese didim ya dümbük opuyorumnanaktan :roflol:

Nisan hosgeldin a.s.

Hoşbuldum hevinimmm kaydirigubbakcemile5

şii kimse taktik virmiyiii

Ne gerek taktiğe kız, herşey yolunda değil mi ki ?
Ailevi bişeymiş işte...a.s
Gene saçını sar yarın için kuzummmzemuszemus
Otobüstekilere de yüz verme heheh
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…