darısı başına ablacımmmm :1hug:
4 gündür ablacım... :kedi:
Ayyyy Gizoşş dur kız ben vermem valla seni daha :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
Benim denyo sevgilim de annesinin yanında açmıştı konuyu,
Anneciğiyle aramız çok iyi ve yakın olmamıza rağmen çok kızarmıştım yaa:kedi:
Öff bak gene tuhaf oldum:asigim:
Kız beni beyle bu halde bırakırsan topikte valla çökerim depresyona girerim mafoldumben
bende vermem valla gizoyuu
melek sen doğumluydun balım
kız daha neresi basıma biz gecistirdik o dönemleri biliyorsun, ha su an keske nikahım olmasaydı nisanı atardım hemen diyorum ya neyse Allah büyük buda gecer elbet
kız daha neresi basıma biz gecistirdik o dönemleri biliyorsun, ha su an keske nikahım olmasaydı nisanı atardım hemen diyorum ya neyse Allah büyük buda gecer elbet
yok be melekcim bence çok üzgün toparlayamadı
bende vermem valla gizoyuu
melek sen doğumluydun balım
anlamadım ya :uhm:
yok bitanem kovsanız gitmem
ooo anneciYİMİZ LE DE İYİ ANLAŞIYORUZ maşallah nazarrr değmesinnnn
Melek abla eşin nasıl alışmıştır artık askerliğe tamamen?
nete çıkıyor mu hafta sonlarııı
ne haftosunusu tuncelide çarşı izni yok yasak nettede birdefa gördüm tugayın içinde cafe var bi ara taktılar kamera gördüm sonra yine çıkardılar alışma işide elbetteki ilk günler gibi deil ama sabit bi işi yok yani gıcıklığına Tunceliye gönderdiler sanki adam inş. mühendisi ortalık işi yapıo proje işi çıkınca gidip yapıo sabit bi işi yok dün nizamiyeye vrdiler artık gündüz görüşemicez arada namaz ve yemek arasında sıra olmazsa oda çok zor tabi
öle işte ya zorluklar bitmio mafoldumben
ablacım böle yapma sen cok güçlüsün haklısın ama onlarda böle olsun istemezlerdi :1no2::teselli::1hug:
biraz daha sabret
gülcanım nasıl iş öyle o
bir ay çok uzun zaman
Anladım hevincim benim üzülmekte ve kızmakta haklısın bitenem, çok fedakarlık yaptın ve hala da yapıyosun...
Ama sevginizle aşarsınız bunları tatlım, eminim ben...:1hug:
Melek'cim, hayırlısıyla az kaldı şafağınız sağ salim gelsinler de =)a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?