ya kızlar birşey sorucamsiz sevgililerinizi ailelerinden kıskanıyormusnzbenneyaptımki şimdi benim aşkım izinde ama başka bir şehirde onu göremiyormsenağlama zaten 3 günü var.. dün tlfnda konuşuyorduk sürekli ailesinden biri gelip bunu çagırdı hadii gel diyee...senağlama nasıl sinirlendm naısl ağladm anlatamm acaip kıskandım yabenneyaptımki
sonra tlfnu kapatıktan 2 dk sonra beni yine aradı bu defa 1 saat benimle tlfnda konuştu:jeyyar: nasıl hoşuma gittii :asigim: üzüldügümü anladı çünkü:icecream:
evet kıskançlık çok kkötü bi duyguu
kararında olmuyo çoğu zaman
ööle bı durum olsa ben de oturup aglardım ama
kötu olmus da aılesı de işte paylasamıyo aynı durumdasınız :jeyyar:
kızlar aranısa benide alın 5gün oldum asker ettim eşimi psikolojim çok bozuk banada destek olun mirumo sen de var mısın burda?güzel allhım hepimizi kazasız belasız kavuştursun inş herkesin gönlündekini eline versin askerlerimize en yakın vakitte kavuşmak dileğiyle iiiiiiiiiii geceler kızlaaaarrr
selam kızlar ben geldim...
bitireim tatili döndüm yuvaya:)
çok çabukakıp geçti tatil yaa umarım günler hep böyle çabuk akıp geçer ve aşkıma bi an önce kavuşurum...özledimmm onu
bu arada sizide özledim tatildeyken:)
Concon sana niye kafamı takim ben, kafamı çöpte mi buldumAramızda 2 gün fark var.. Sen 2 ay yapıon. Bende diom'' bu kız garibim şaşırıo yardım edeyim ona''Sanada iyilik yaranmıo şakkıdı Tamam artık özgürsün, istersen 3 ayda kalabilir
gününüz aydın olsun kızlar ben temizliğe başladın haydiyin bakalım gelin yardımaaaa
ya az önce aramış duymadım....of kendimi affetmiycem yine arar bugün değilmi?çok üzüldüm ya
günaydınn senin fotolara bakıyodm tatlı bi kısmışsın kıss :)
ya az önce aramış duymadım....of kendimi affetmiycem yine arar bugün değilmi?çok üzüldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?