Sevdiğini özleyenler buyurun

selam kızlar,
uzun bir aradan sonra merhaba kimler var kimler yok bilmiyorum ama paylaşmak istedim.Hatırlayanlar bilir ayrılmıştık erkek arkadaşımla askerdeyken.Olmadık bahaneler sorunlar sürmüştü önüme.Yeniden barıştık tabi ki arada çok şeyler oldu.Hem o kadar şımartılıp bide üste çıkmak ne demekmiş sonucunda neler oluyormuş gördü hemde aklı başına geldi.Allah kısmet ederse bu ayın 24ünde atatürk havalimanında karşılayacağım onu.15ay 15yıl gibi gitti.Hem sorunlar hem özlem hemde askerlik psikolojisi.Neyseki hepsi geride kalıyor sonunda.Darısı tüm bekleyenlerin başına.Ama şunu anladım gerçekten askerlik psikolojisi diye bişey varmış.Sadece bahaneden ibaret sanıyordum ama anladım başıma gelince...Herkese kocaman öpücükler....

kızlarrrrr sağolun dirimcim evet canım uzun dönem maleseffffffff

ben gidebilcem mi hiç bilmiyorum:gitme:

inşallah canım ya gitmek istiyorum kızlar yarından sonra yeri belli olucak dua edin ya hayırlı bi yere düşsün yani hayırlısı olsun:Saruboceq:

bitanem benim
seni seviyor çok delice bunu biliyorsun sende seviyosun eniştemizi
veee bu günler bitincee sonsuza kadar mutluluğa adım attığınızda sorarsın herşeyin hesabını
zaten kavuşunca bi sarılınca geçer içinizdeki stresler sıkıntılar özlemler:1hug::1hug:

Hep mutlu olun inş gerçekten tüm dileğim bu inan :1hug::1hug::1hug:Şeniz

iyiyim kuzum ne olsun yastayım bıldiğiniz üzere:gitme:

ya askerdeyken çalışamıcamda of aşkıma nasıl destek olucammafoldumben

haklısın...

ben iyi yorgunum baya gözlerim acıyo
yarın gene sınav var + sözlü :bbo:
perşembe 3 tane var :bbo:
yoruluyorum

yaaa neden kimsecikler yok bugünnn
anlatçaklarım var sevincimi paylaşçamm sizlerle yaaa zemuszemus

anlat yeavrim
anlat ablana laelaelaelaelae

aaa dilek naber tertip :roflol:
çok sevindim barışmanıza ve az kalıp bitmesine
benimki geleli 3 gün oldu
hala mutluluk sarhoşuyum:kedi:

asii bende gidemedim şekerim
ay ramazandı bizmikinin yemin töreni oldğunda
yoksa giderdim bi yolunu bulup
çok istedim olmadı nasip
inş. güzel yere düşer sevdiceğin
ben uzağa gitti diye çok ağladım
ama yerinde çok rahattı
önemli olanda buopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…