sevindim senin adına hozefin.hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah
darısı tüm bekleyenlerin başına:)
kızlarrrrr sağolun dirimcim evet canım uzun dönem maleseffffffff
ben gidebilcem mi hiç bilmiyorum:gitme:
inşallah canım ya gitmek istiyorum kızlar yarından sonra yeri belli olucak dua edin ya hayırlı bi yere düşsün yani hayırlısı olsun:Saruboceq:
gizemçok sevindim bebeğim barışmanızahihoyyyt
reis güle güle kullan saatini mıstafa eniştem anladı başına gelicekleri önlem alıyo kanımca:roflol:
asi yavrum şimdiden karaları bağlama metanetli ol gittiği gibi gelicek allahın izniyle
kızlar ben napiyim he ben napim??gizem,abla,biliyosunuz az çok neler yaşadığmızı..bekliycez işte napalım yeterki onların kafaları rahat olsun onlara güç verelim
yaaa neden kimsecikler yok bugünnn
anlatçaklarım var sevincimi paylaşçamm sizlerle yaaa zemuszemus
selam kızlar,
uzun bir aradan sonra merhabakimler var kimler yok bilmiyorum ama paylaşmak istedim.Hatırlayanlar bilir ayrılmıştık erkek arkadaşımla askerdeyken.Olmadık bahaneler sorunlar sürmüştü önüme.Yeniden barıştık tabi ki arada çok şeyler oldu.Hem o kadar şımartılıp bide üste çıkmak ne demekmiş sonucunda neler oluyormuş gördü hemde aklı başına geldi.Allah kısmet ederse bu ayın 24ünde atatürk havalimanında karşılayacağım onu.15ay 15yıl gibi gitti.Hem sorunlar hem özlem hemde askerlik psikolojisi.Neyseki hepsi geride kalıyor sonunda.Darısı tüm bekleyenlerin başına.Ama şunu anladım gerçekten askerlik psikolojisi diye bişey varmış.Sadece bahaneden ibaret sanıyordum ama anladım başıma gelince...Herkese kocaman öpücükler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?