Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar kimse yokmu beni dinlicekmafoldumbenmafoldumben bişey danışcaktımmafoldumbenmafoldumben

ya bu topiimizi çoookkkk seviyorummm kızlarrrrrlaelaelaelaelae

sağol canım şimdi sevdiceğim gidiyor ya azcık kaldı çalışmamada izin vermiyo ona hiç destek olamıcam manevi olarak ne yapabilirim şuan:gitme: bide ben onun yanında hiç ama hiç üzgün durmuyorum daha doğrusu durmamaya çalışıyorummafoldumben
beni üzülmüyorum zannediyormudurmafoldumben ya kayınvalidem sağolsun baya bi belli ediyo üzüldüğünü kendimi
çok kötü hissediyorum ya ben obnun canını sıkmayayım diye uğraşıyorum evde öyle görüp beni üzülmüyorum sanıyo diye korkuyorum

tecrübeli hatunlar yanınızda o kadar staj yaptım şincik yardımedin gene bana

yalnız kalasım yok hiççç:hulya: geldiğinizde okuyunnnn heeeeeeakannehir

ya canım ben de benımkı gıtmeden evvel cok neselı davrandım uzuldugumu gostermedım derken bır tartıstık o benım onu hıc onemsemedıgımı dusunmus bu tavrımla.
uzuluyorsan uzuldugunu goster derım.. erkekler kendılerını kıymetlı sanıyor uzuldugumuzu gorunce.
ama o gıttıgınde ona destek ol uzuldugunu artık yansıtma yanı..
benım aglamaktan ıcım dısıma cıkmıstı gıtmeden bır gun evvel o.. sımdı aklıma geldıkce aglıyorum ama gecıcek gecmek zorunda sag salım gerı donsun bana baska ıhsan ıstemem yanı.

üzülmezmiyim canım ya şuan çok garip hissediyorum.. yani hala gitçeği fikrine alışamadım şafak saycam filan diyorum ama hiç gitmicek gibi geliyo ağlamak istiyorum gitme diye ama ona bi faydası olmucakkimafoldumbenmafoldumben

çok üzülüyorum o da üzülücek diye içime atıyorum ama biraz belli etsem iyi olucak
sanırım kendini önemsiz hissetmesinide istemem aslasenağlamasenağlama

asim seni bilen biliyordur zaten. içinden nasıl geliyorsa öyle davran
ağlamak istiyorsan ağla, kasma kendini
ama soğukkanlılığını da koruyabiliyorsan ne güzel
o da zaten yeterince üzülüyordur
senin ağladığını görmesi bu üzüntüsünün artmasına neden olmaz sanırım
ben eşimin ağladığını hiç görmedim ama en az benim kadar üzüldüğünü biliyordum
acaba üzülmüyor mu diye düşünmek aklıma bile gelmedi.

içimden gitme diye yalvar ak geliyo ağlamak istiyorum ama yanımda gitmsen huzurlu vakit geçirsin bide benle bunalmasından korkuyorumakannehir

üzüldüğümü söylüyorum biliyo ama ailesi çok belli ettiğinden ben kendimi asalak gibi hissediyorum :çok üzgünüm

aşkımda böle anlatsam mıbenneyaptımki:

canım çok hasret çekiceğinizi ama bunlar biticek sonra benden kaçarın yok gibisinden şakaya vur
bu dönemde hassas oluyorlar

ahhaaa yakaladım esra abluşşşşş kaçamazsınız sabahtan beri topik bomboş iki lafın belini kıralım ya

kimse kıpırdamasınkaydirigubbakcemile

hasretinden soldum harap düştüm artık çook ama çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk özlüyorum ama elden ne gelir niye ayrıldığını bile söylemeden çekti gitti son bi konuşmayı bile bana çok gördü bana ama ben onun özleminden halen kendimi yiyip bitiriyorum nolur barışalım diye yalvarmak gelio içimden ama ya dönmesse ozaman daha çok acı çekicem... dayanmak çok zor alışmak çok zor birde gel bana sor özledim seniiii :'( oooof offfffffffffffffff

seni böylesine üzen biri için değmez balım :teselli:

he hiç gelmiyosunuz manyak oldum yaaa konuşamadık hiççç abluşş yat bakalımmm

he kk da sorun var yaa :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…