ya canım ben de benımkı gıtmeden evvel cok neselı davrandım uzuldugumu gostermedım derken bır tartıstık o benım onu hıc onemsemedıgımı dusunmus bu tavrımla.
uzuluyorsan uzuldugunu goster derım.. erkekler kendılerını kıymetlı sanıyor uzuldugumuzu gorunce.
ama o gıttıgınde ona destek ol uzuldugunu artık yansıtma yanı..
benım aglamaktan ıcım dısıma cıkmıstı gıtmeden bır gun evvel o.. sımdı aklıma geldıkce aglıyorum ama gecıcek gecmek zorunda sag salım gerı donsun bana baska ıhsan ıstemem yanı.
sağol canım şimdi sevdiceğim gidiyor ya azcık kaldı çalışmamada izin vermiyo ona hiç destek olamıcam manevi olarak ne yapabilirim şuan:gitme: bide ben onun yanında hiç ama hiç üzgün durmuyorum daha doğrusu durmamaya çalışıyorummafoldumben
beni üzülmüyorum zannediyormudurmafoldumben ya kayınvalidem sağolsun baya bi belli ediyo üzüldüğünü kendimi
çok kötü hissediyorum ya ben obnun canını sıkmayayım diye uğraşıyorum evde öyle görüp beni üzülmüyorum sanıyo diye korkuyorum
asim seni bilen biliyordur zaten. içinden nasıl geliyorsa öyle davran
ağlamak istiyorsan ağla, kasma kendini
ama soğukkanlılığını da koruyabiliyorsan ne güzel
o da zaten yeterince üzülüyordur
senin ağladığını görmesi bu üzüntüsünün artmasına neden olmaz sanırım
ben eşimin ağladığını hiç görmedim ama en az benim kadar üzüldüğünü biliyordum
acaba üzülmüyor mu diye düşünmek aklıma bile gelmedi.
ahhaaa yakaladım esra abluşşşşş kaçamazsınız sabahtan beri topik bomboş iki lafın belini kıralım ya
kimse kıpırdamasınkaydirigubbakcemile
hasretinden soldum harap düştüm artık çook ama çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk özlüyorum ama elden ne gelir niye ayrıldığını bile söylemeden çekti gitti son bi konuşmayı bile bana çok gördü bana ama ben onun özleminden halen kendimi yiyip bitiriyorum nolur barışalım diye yalvarmak gelio içimden ama ya dönmesse ozaman daha çok acı çekicem... dayanmak çok zor alışmak çok zor birde gel bana sor özledim seniiii :'( oooof offfffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?