Sevdiğini özleyenler buyurun

Ağrı tutak doğan gün karakolunda mafoldumben

ya bu kaçıncı soruşum ay canım söyleyince hatırlıyorum kusura bakma malum aklım uçmuş

senin arayacağın numara yok galiba
ama dünde dedim yni askerler gittiğindn bide yeni olduklarından yani işleri olmadığından telefonlara koşuyorlar sanırım ondan arayamıyorlar ama senin ulaşabilceğin bi numara bırakması lazım bende bi ara sürekli öyle habersiz kalıyodum deliye dönüyodum arama dyodu baktı çok üzülüyom verdi numarasını artık bişi demiyo bende çok gerekmedikçe aramıyom

bende de var cnm numara ama aşkım arama dio
ordaki çıkan askerlerden bile kıskanıo galiba yada dinleniyor olmasından
bilmiyorum ki o yüzden bekliyorum 3 4 gün o arasın diye ama bu gecede aramazsa yarında aramazsa aricam yarın akşam :çok üzgünüm:

sorma canım aynı idi ama aramayınca deliye dönddüğümü gördü bideağladım bi kaç kez bu yüzden telefonda e tabi bekleyen sen neğilsin merak eden sen değilsin merak edilen olduğu için anlamıyon deyip zğlamaya baslıom neyseki işe yaradı verdi ilkin sen arama dedi hatta verrdiğinde bana verme annengile ver dedim ben dayanamam ararım onlara ver aramayınca onlara aratırım dedim sonra çok merak edrsen arat dedi dedim kime ara diym kimseye minnet edemem dedim sonra tamam çok çok merak edersen çok özlersen arayabilirsin dedi ama sesini değiş kalınlaştır bişi falan koy dedi konuşurken kaydirigubbakcemile3
neyse artık bişi demiyo ama bende aramıyom mecbur kalmadıkça

ama şuda var herkes böyle diyosa demekki askerlerin bi çoğunda bi sorun var yani arama diyenler hherkesimden insanlar onlarada hak vermek lazım vardır bir bildikleri ama bizde haklıyız özlüyoruz merak ediyoruz dimi yaaa :asigim:delikafadulden

alla Allaa sen de sabah karanlığında girmeyivir ASO delisi, zati benim popomda pireler dans ediyo o saatte deli mi ne :roflol:

Kızlarr pazar günü gidiyorum aşkıma!
:lepi:

asom anam uyandıraydın benikaydirigubbakcemile3 ben yalnız bırakmam seniiiiopuyorumnanaktan

sen o saatte yalnızsın ahanda günün ortasında geldim gene yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzzz uleynnnnnnnnnnnnn:):)

Son düzenleyen: Moderatör:

aramadı mı hala canım, merak ettim.

zaten bu saatte kimse olmasın burda,beni hep yalnız bırakın:umursamaz:

deli kız ne işin var o saatte kk da
herkes gibi normal zamanda gelsene kaydirigubbakcemile3

alla Allaa sen de sabah karanlığında girmeyivir ASO delisi, zati benim popomda pireler dans ediyo o saatte deli mi ne :roflol:

Kızlarr pazar günü gidiyorum aşkıma!
:lepi:

:roflol:
hadi iyisin yine
çok yorma kendini :1ninca: :jeyyar:

kız bu saatte ben 784256574512.uykumdayım kaydirigubbakcemile3
asii dün giremedim bi türlü kk ya yaaaa..
şimdi de güç bela girdim gidiyo habire site:sinifsinif:

aynen canım ya bende bilgisayarı fareyi mahv ettim bin defa tıklıom anca giriyooo

düzelmiş şimdi, hadi toplaşın hihoyyyt

naber canım ?
bu aralarda kimsecikler yok ya kocacımda eskisi gibi arıyamıo canım sıkılıo

naber canım ?
bu aralarda kimsecikler yok ya kocacımda eskisi gibi arıyamıo canım sıkılıo

iyiyim canım tşkler
sen nasılsın diyicem ama arayamıyorsa iyi değilsindir sanırım
neden arayamıyorlar, doğu olduğu için mi
bizim öyle bir problemimiz yoktu
cep tlf. kullanmadı ama rahatlıkla arayabiliyordu

ben geldim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoş geldin a.s.

imageshack yaz google a
ordan browse butonuna basıp yüklemek istediğin resmi bilgisayarından bul
start a bas
çıkan adresi mesaj kutusunun üstündeki dağ resmi gibi bir şekil var ya onu tıklayarak yapıştır
bu kadar

ya arıyo sesini duyuyom çok şükür ama uzun konuşamıyom
karşı aramalı telefonlar bozulmuş yeni gelen askerlerde var ve görev yeridde değişti bu sebeplerdn dolayı az arıo neyse sağlıklı olması önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…