Sevdiğini özleyenler buyurun

napim yaa dayanamıorum kara sevdam dayanamıyorum
akşam konuştuk sesini duydum ama yetmio
çıldırmak üzereyim sabrım gücüm kalmadı mafoldumben

haklısın canım bazen güzel haberlerin üzerine bile böyle şiddetl hasret sancısı tutuyoo
haklısın anlıyorum bende yaşıyorum ama napalım dayanmalıyız baska yol yok
Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip tsin

napim yaa dayanamıorum kara sevdam dayanamıyorum
akşam konuştuk sesini duydum ama yetmio
çıldırmak üzereyim sabrım gücüm kalmadı mafoldumben

şurda ne kaldı gözünü seviyim yapma böyle canım ya..kız benim senin kadar vaktim kalmış olsa sevinçten göbek atarım bekaydirigubbakcemile2

Ayy canım çok az kalmış düğüne hayırlısıyla... a.s
Çok mutlu olun inşallah =)

Eve de baktım canım çok şeker, güle güle oturun canımmm
opuyorumnanaktan

kızlar manisa kırkağaç jandarma sevdiği olucammmm sanırımmm pazartesi netleşicek netten baktım

kesin doğu diyolar ama sevdiğim doğulu zaten
mafoldumbenmafoldumben ama nette bide şey diyo 4. tertipler kırağaç yazmıo

offf pazartesi bakalımmmm offf ölücem nefes alamıyorummmmmmmmafoldumbenmafoldumben

asim anlamadım ben belli mi değil mi balım yaa ?
Manisa ise ne güzel işte jandarma rahat eder...

Şey, bi de, doğulu olanları doğuya veriyorlar artık daha çok, onu söyliyim hayatım hazırlıklı ol ama korkma olur mu kötü bir şey olmayacak...

canım öğrendik ama pazartesi gene gidicek kesinleştirmeye teslim tarihini alıcak

acemilik manisa kırk ağaç canım bende izmirdeyim ama netten bi bak çok berbat bi

yermiş canımcım ya bide kesin doğuya diyolar çok korkuyorum kızlar nefes alamıyorum

allahım bu acıyı nasıl yenicem aşkım nasıl üzüldü eridim kızlar

jandarma rahatmı oluyo:S:S bide sizinkiler nerde ne olarak yapıo anam hiç dikkat etmemişim başa gelince böle oluyo

Son düzenleyen: Moderatör:
allahtan er jandarma demişler jandarma komando olsaydı ölürdüm heralde:çok üzgünüm:

yz kızlar bendekş ne şanstır yahu herpinizin şafaklar bitti benimki başlıyo tek başımamı sayıcam tabi sizinkilerin bitmesine seviniyorum ama bunalım oldummm

Son düzenleyen: Moderatör:

canım aynılarını bizde yaşadık ben tunceli olduğunu grünce donup kaldım komando olarak yapıo sonra usta birliği mayın iimhaya çıktı delirdim resmen ama hergün dua ediyorum onun için FEtih suresi okuyorum hergün Rabbim muhafaza tsin hepsini yerine göre değişiyo bde canım bazı jandarmalar rahat oluo bazılarıda çok zor oluo inş. en hayırlısı olur sende dualarımızdasın bu hissiyatla bol bol dua et kabule daha yakındır

canım yeni gelecekeler olcak aralık askerleri var değişik insanlarla doluşur biz nasıl sıkıntımızı paylaşmak istediysek baskalarıda isticek ve gelceklerdir hem biz inşaallah burda olcaz yine üzülme yanındayız seni çok iyi anlıyorum (

allahım bende ederim kızlar aşkımı görcektiniz allahım ölsemysim ya yeterki üzülmesin

içim eridisenağlamasenağlama klızlar yalnız bırakmayın beni allahım sağ salim

dönsün ne olur senağlama

asim geçen yıl bu dönemlerde aynı senin gibiydim
sabahları yataktan ağlayarak kalkıyordum
her sarılmamda gözlerim doluyordu
bak çok şükür geçti bitti
şimdi eşimle o günleri gülerek hatırlıyoruz
ama hala gittiği anı düşündükçe bazen içim sızlıyor
sizinki de hemen geçip gidecek merak etme
başlayınca devamı geliyor
en zoru göndermek zaten

gitmemesi için neler vermezdinm sarıldığım an gözlerim doluyo ağlamıyorum ama

üzülmesin diye bugün çok gerildim aşkımıda üzüyorum bilmedensenağlamasenağlama

allahım geçsin bi an önce aşkım geri gelsin Acemilik 1 ay sanıyodum manisada jandarmalara uzun oluyomuşkafamçokkarıştı nette okudummafoldumben

ya pazartesi değişir belki bu manisa mafoldumben

Allah yardımcınız olsun asicim
üzülme bende ağrı yı görünce şoka girmiştim resmen akannehir
ama zaman geçiyor başlarda çok zor çok acı oluyor ama geçiyor cnm
sen bol bol dua et şu kısa zamanınızı çok ei değerlendirin
geçicek canım emin ol..
hem bizim şafaklar bitiyor ama biz hep buralardayız
senn şafağıda birlikte sayarız inşallahh :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…