Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy bende çok özledim yaaa yeter artık gelsiinn :gitme:

kızlar ne zxaman alışıcam buna alışabilecekmiyim??????

kuzum usta birliğine gidece kadar alışmayı bekleme ama alışınca da bişey anlamadan geçiyor valla
burdan bi arkadaş demişti yarısını geçince dağın tepesinden aşağı yuvarlanır gibi geçiyor şafak diye inan öyle oluyor :1hug: sağ sağlim gitsin gelsin inş eniştem :Saruboceq: :Saruboceq:

hevom daha banlanmadım ama banlanmıycağımın garantisini veremem:roflol:

asiii canımm bak sakın bırakma kendini senin şu an çok güçlü olman lazım biliyosun dimi:1hug:
gizem demek aranız düzeldi..çok sevindim bitanemŞeniz
menarım siz ne alemdesiniz kız:jeyyar:

saol asom benimmmm Şeniz

ay dün deniz kıyısı + çimlik yerdeydik
çok rüzgar vardı donduk donduk sarıldık :kedi:

ama buugünde baya öksürüyorum mafoldumben

saol asom benimmmm Şeniz

ay dün deniz kıyısı + çimlik yerdeydik
çok rüzgar vardı donduk donduk sarıldık :kedi:

ama buugünde baya öksürüyorum mafoldumben

önce merhaba sonra geçmiş olsun aman bu havalarda dikkat edin kendinize kızlarr :hulya:

Sakın haa lmaz: :çok üzgünüm:

Gizom gecmis olsun balım, dikkat et kendine Şeniz

nasılsın hevinnn görüşemedik nasıl gidiyor, girmiyordum bayadır buraya düşürdüm şafağımı öyle geldim kaydirigubbakcemile3

slm bayanlar bende kocamı bırtanemı cook ozledim onu uc ay once askere yolladım vede cok ozledimm bi an once kavusmayı istıyorm tez gel teskere şafak:357

nasılsın hevinnn görüşemedik nasıl gidiyor, girmiyordum bayadır buraya düşürdüm şafağımı öyle geldim kaydirigubbakcemile3

Iyiyim balımm sen nasılsın? Şeniz
Valla baya azaldı senin safagın, ilk zamanları hatırlıyorumda ne cabuk gecmis zaman vay be akannehir
Tam olarak ne kadar kaldı kuzum?

Menarımm :jeyyar: :jeyyar:

Iyiyim balımm sen nasılsın? Şeniz
Valla baya azaldı senin safagın, ilk zamanları hatırlıyorumda ne cabuk gecmis zaman vay be akannehir
Tam olarak ne kadar kaldı kuzum?

sağol canım benim artık çok daha iyiyim :asigim: bugün itibariyle 81düzceee dedim sonunda
hiç gelmeyecek sanıyordum geliyormuş valla opuyorumnanaktan

nur saçan demek asicimkaydirigubbakcemile2

ayy çifte kumru,çifte kavrulmuş fıstık,çift kaşarlı tost gibiyik asom :roflol:

gizeem geçmiş olsun canım benim :1hug:

ohh ne güzel maşallah canım yaa ne kadar oldu geleli şimdi

ya bizim mayısta tezkere alan tayfayı düşünüyorum da onların plakaları sayıyorduk beraber, geleli kaç ay olmuş bile cidden ne kadar hızlı geçiyor zaman, artık bereketsiz gibi geliyor bana ama şu an işime geliyor bu :lepi:

sağol canım benim artık çok daha iyiyim :asigim: bugün itibariyle 81düzceee dedim sonunda
hiç gelmeyecek sanıyordum geliyormuş valla opuyorumnanaktan

Vaay canım plakalara düstün demek :sm_cool:
Bundan sonrası su gibi gececektir kesin, ne kadar sevindim adına anlatamam opuyorumnanaktan
Askerin döndükten sonrada dügün safagı baslıcak dimi? Okudugum kadarıyla yaza evleniyormussun Allahın izniyle hihoyyyt

sarissam es tarafından hemsom hosgeldin opuyorumnanaktan
(esin malatyalı ya ondan es tarafından dedim) kaydirigubbakcemile3

slm bayanlar bende kocamı bırtanemı cook ozledim onu uc ay once askere yolladım vede cok ozledimm bi an once kavusmayı istıyorm tez gel teskere şafak:357

Allah kavuştursun
nerde askerin?

:kedi::kedi::kedi:

kız meltem sen ne zaman plakaya düştün anaaamdelikafadulden
Maşallah tü tüü
daha 8 güncük oldu opuyorumnanaktan

burda kızlar hep derdi
geldikten sonra hiç gitmemiş gibi geliyor insana
unutuyorsun herşeyi diye
cidden öyleymiş
sanki o kadar sıkıntı olmadı,ağlayıp,zırlamadım sanki
o geldikten sonra herşeye sünger çektik
hiçbirini hatırlamak istemiyorum zaten
önümüzdeki maçlara bakalım istiyorum bi an önce :roflol:

kızlarrr acil yardımmm edin bannanaaaaaa bayramda regl olucamm adet geiktirici kullanayım mı ???sizce misafirlikti gezmeydi wc ye taşınmayayım diyorum ne dersiniizzzzzz

Asimm Şeniz
Hayatım bence hic geciktirici falan alma, bosuna vücudunu yıpratıp hormonların dengeleriyle oynama derim, ama yinede sen bilirsin tabi. a.s

Balım ya biz askımla en son 1 martta görüsmüstük, en son aylar önce elini tutmustum bitanemin :gitme: ve hala ne zaman kavuscagımızı bilmiyoruz :gitme:
Sen yine kavusacagın günü biliyorsun ona göre bekliceksin kuzum, nolur üzülme artık :teselli:

sarissam es tarafından hemsom hosgeldin opuyorumnanaktan
(esin malatyalı ya ondan es tarafından dedim) kaydirigubbakcemile3

biliyuorum canım unutur muyum hiç
ben de öpüyorum opuyorumnanaktan

Peki biz ne zaman kavusacagız mafoldumben :gitme:

en kısa zamanda inşallah
sizin düğün tarihi belli değil mi hala

kızlarrr acil yardımmm edin bannanaaaaaa bayramda regl olucamm adet geiktirici kullanayım mı ???sizce misafirlikti gezmeydi wc ye taşınmayayım diyorum ne dersiniizzzzzz

hayır tabi ki
ne diye düzenini bozacaksın ki
sonradan sıkıntı çekmektense bayramda biraz sıkıntı çek daha iyi
benimki de bayrama geliyor ama aklıma bile gelmedi
aksine ben memnunum bu durumdan
evimizde olmayacağız ya banyo yapmak zorunda kalmayacağım :kedi: eş durumundan kaydirigubbakcemile3

hevincimmm ben ne zman kavuşucammmm offf offff ağlamaktan öldümmmmm

ağlama ama kıyamam :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…