Sevdiğini özleyenler buyurun

Belli degil daha sarissam, askım subatta kursa gitmeyi planlıyor ne zaman sınavı kazanırsa o zaman tarih belli olacak, sonucta sınavda tökezlemekte var. Biz dügünden sonra beraber dönmek istiyoruz buraya bu yüzden isimizi saglam alalım dedik, kursu veremezse benimle gelemiyor buraya :gitme:
Ama eger ilk denemede basarırsa 3 Temmuz istiyoruz yok yapamazsa ramazandan sonra :a015:

kızlarrr acil yardımmm edin bannanaaaaaa bayramda regl olucamm adet geiktirici kullanayım mı ???sizce misafirlikti gezmeydi wc ye taşınmayayım diyorum ne dersiniizzzzzz

ay asicim sakın
ben kullandım bi dönem
ama kullanmak zorndaydım
sonra alt üst oldu bütün düzenim
bayramda ol nolcak bişey olmaz

Peki biz ne zaman kavusacagız mafoldumben :gitme:

üzülme hevincim yaa
kavuşcaksınız inş.
sabırla olcak inş. hepsi geçecek opuyorumnanaktan

_---

neyse kızlar biz düğüne gidiyoz
hazırlaniyim ancakaydirigubbakcemile3
görüşrüz inş. herkese şimdilik iyi akşamlar
sarissam senide gördüm
sana da muckkss şekeropuyorumnanaktan

inşallah kazanır canım
sıkıştır çok çalışsın

öyle mi diyosun canım

hani paso tuvalate gitmeyeyim demiştim:kedi:

oy kıyamam sana ya sende çok haklısın kocişini göremiyosun:teselli:

üzülmemek için avunuyorum ama olmuyo öyle çok canım yanıyoki ağlamaktan öldüm

mafoldumbenmafoldumben

ağlamamak istiyorum destek olmak istiyorum:asigim: ama olmuyo:çok üzgünüm:

anladım sendemi alma diyosun ya bide ilk günü bayramın sürüncem ağrıdan:uhm:

neyse kızlar biz düğüne gidiyoz
hazırlaniyim ancakaydirigubbakcemile3
görüşrüz inş. herkese şimdilik iyi akşamlar
sarissam senide gördüm
sana da muckkss şekeropuyorumnanaktan

düğün kaçtaki bu satte hazırlanıyorsun
acele et yoksa sen gidene kadar düğün müğün kalmayacak kaydirigubbakcemile3
be de öptüm canım opuyorumnanaktan

sarissam ozmanda çok geliyo nasıl bi iştir anlamadım ben zaten sinirlerim gergin

ama almıcam kızlar düzenim bozulmasın aradanda çıksın:sinifsinif:

valla düştük sonunda inanamıyorum sanki başkasının şafağını sayıyor gibiyim kaydirigubbakcemile3 çok sağol canım benim:1hug:
ay inşallah herşey istediğimiz gibi giderse temmuzda olsun diyoruz ama o dönmeden hiçbirşey netleşemiyor haliyle, bizde de sizin gibi temmuzda olursa olur olmazsa ramazandan sonraya artık ağustosta yapmaya niyetim yok balayını oruçlu geçirmeyelim sonra kaydirigubbakcemile3
hakkımızda hayırlısı olsun canımcım opuyorumnanaktan

yeni düştüm bea naniknanik bak seninki geleli 8 güncük olmuş plakalara topla 89 oluyo aramıda 3 ay var üst devrem öyle işte şakkıdı

yanına gittiğimde bile öyle oluyordu canım ya sanki o askerde de ziyarete gitmişiz gibi değil gezmeye bi yere gitmişiz gibi geçiriyorduk vakti. gelince de biliyorum az çok nasıl olacak. ama en iyisi bu hiç askere gitmemeiş gibi sayıcaz bizde. gelince askerliğin a'sını duymicam diyo zaten kaydirigubbakcemile3

slm bayanlar bende kocamı bırtanemı cook ozledim onu uc ay once askere yolladım vede cok ozledimm bi an once kavusmayı istıyorm tez gel teskere şafak:357
oyy canım benim allah kavuştursun işalah:Saruboceq:
Peki biz ne zaman kavusacagız mafoldumben :gitme:
kavuşucaksın bitanem sabırŞenizaz kaldı
kızlarrr acil yardımmm edin bannanaaaaaa bayramda regl olucamm adet geiktirici kullanayım mı ???sizce misafirlikti gezmeydi wc ye taşınmayayım diyorum ne dersiniizzzzzz
asii:jeyyar:lan seninde şu üşengeçliğinden gına geldi hee:roflol:kız ped değiştirmesin die geciktirici almaya düşünüyo allan manyaalülülülülülü
esram ağrısı tuvaleti demiştim ama tamam kızlar almıyorum sizi dinlicem:hulya:
örgü örüyo bide:roflol:

B]

asii:jeyyar:lan seninde şu üşengeçliğinden gına geldi hee:roflol:kız ped değiştirmesin die geciktirici almaya düşünüyo allan manyaalülülülülülü

örgü örüyo bide:roflol:

asoooo unuttun mu kokuym mu tenim die msnde yedim seni:roflol::roflol::roflol::roflol: ay ne alemim yaaakaydirigubbakcemile3

üşengecim anam ben hizmetçi tutucam:roflol: len pedden ziyade
ağrısını düşündüm almıom len almıom huh:dilcikar:

sana çorap örüyorum benden kaçamazsınlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ne delisin sen ya:))))şizofren karı:roflol:

ya valla ne yapcağımı şaşırdım saçma salak davranıyorum debgesizleştim ciddenmafoldumben

gitmesin diye nelerimi vermezdim ya günler geçrmi nasıl biticek onu üzüyorum şimdiden

çok salağım ya aöa üzüldüğümü belli etsem bi türlü etmesem bi türlü bitiricez aşkım geçicek mi dicem

aşkım keşke gitmesen mi dicem ne yapıcam aptallaştımmafoldumben

biraz sakin ol bebeğim:teselli:streslisin bu günlerde ama olmaz böyle..sen moral vericeksin ona..sende böyle yaparsan ohoo

biraz sakin ol bebeğim:teselli:streslisin bu günlerde ama olmaz böyle..sen moral vericeksin ona..sende böyle yaparsan ohoo

evet ya ben çok dağıldım cidden biraz kendime gelmem lazım sevdiğimi üzmemem lazım morale desteğe ihtiycaı var kendime gelicem artık şurda kaç günümüz kaldı:asigim:

evet ya ben çok dağıldım cidden biraz kendime gelmem lazım sevdiğimi üzmemem lazım morale desteğe ihtiycaı var kendime gelicem artık şurda kaç günümüz kaldı:asigim:

o zman yarından itibaren çok pozitif olmaya bak anlaştıkmı bitanemkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…