kızlarrr acil yardımmm edin bannanaaaaaa bayramda regl olucamm adet geiktirici kullanayım mı ???sizce misafirlikti gezmeydi wc ye taşınmayayım diyorum ne dersiniizzzzzz
Peki biz ne zaman kavusacagız mafoldumben :gitme:
Belli degil daha sarissam, askım subatta kursa gitmeyi planlıyor ne zaman sınavı kazanırsa o zaman tarih belli olacak, sonucta sınavda tökezlemekte var. Biz dügünden sonra beraber dönmek istiyoruz buraya bu yüzden isimizi saglam alalım dedik, kursu veremezse benimle gelemiyor buraya :gitme:
Ama eger ilk denemede basarırsa 3 Temmuz istiyoruz yok yapamazsa ramazandan sonra :a015:
Asimm Şeniz
Hayatım bence hic geciktirici falan alma, bosuna vücudunu yıpratıp hormonların dengeleriyle oynama derim, ama yinede sen bilirsin tabi. a.s
Balım ya biz askımla en son 1 martta görüsmüstük, en son aylar önce elini tutmustum bitanemin :gitme: ve hala ne zaman kavuscagımızı bilmiyoruz :gitme:
Sen yine kavusacagın günü biliyorsun ona göre bekliceksin kuzum, nolur üzülme artık :teselli:
hayır tabi ki
ne diye düzenini bozacaksın ki
sonradan sıkıntı çekmektense bayramda biraz sıkıntı çek daha iyi
benimki de bayrama geliyor ama aklıma bile gelmedi
aksine ben memnunum bu durumdan
evimizde olmayacağız ya banyo yapmak zorunda kalmayacağım :kedi: eş durumundan kaydirigubbakcemile3
ağlama ama kıyamam :teselli:
neyse kızlar biz düğüne gidiyoz
hazırlaniyim ancakaydirigubbakcemile3
görüşrüz inş. herkese şimdilik iyi akşamlar
sarissam senide gördüm
sana da muckkss şekeropuyorumnanaktan
ağlamamak istiyorum destek olmak istiyorum:asigim: ama olmuyo:çok üzgünüm:
anladım sendemi alma diyosun ya bide ilk günü bayramın sürüncem ağrıdan:uhm:
Vaay canım plakalara düstün demek :sm_cool:
Bundan sonrası su gibi gececektir kesin, ne kadar sevindim adına anlatamam opuyorumnanaktan
Askerin döndükten sonrada dügün safagı baslıcak dimi? Okudugum kadarıyla yaza evleniyormussun Allahın izniyle hihoyyyt
Allah kavuştursun
nerde askerin?
:kedi::kedi::kedi:
kız meltem sen ne zaman plakaya düştün anaaamdelikafadulden
Maşallah tü tüü
daha 8 güncük oldu opuyorumnanaktan
burda kızlar hep derdi
geldikten sonra hiç gitmemiş gibi geliyor insana
unutuyorsun herşeyi diye
cidden öyleymiş
sanki o kadar sıkıntı olmadı,ağlayıp,zırlamadım sanki
o geldikten sonra herşeye sünger çektik
hiçbirini hatırlamak istemiyorum zaten
önümüzdeki maçlara bakalım istiyorum bi an önce :roflol:
oyy canım benim allah kavuştursun işalah:Saruboceq:slm bayanlar bende kocamı bırtanemı cook ozledim onu uc ay once askere yolladım vede cok ozledimm bi an once kavusmayı istıyorm tez gel teskere şafak:357
kavuşucaksın bitanem sabırŞenizaz kaldıPeki biz ne zaman kavusacagız mafoldumben :gitme:
asii:jeyyar:lan seninde şu üşengeçliğinden gına geldi hee:roflol:kız ped değiştirmesin die geciktirici almaya düşünüyo allan manyaalülülülülülükızlarrr acil yardımmm edin bannanaaaaaa bayramda regl olucamm adet geiktirici kullanayım mı ???sizce misafirlikti gezmeydi wc ye taşınmayayım diyorum ne dersiniizzzzzz
örgü örüyo bide:roflol:esram ağrısı tuvaleti demiştim ama tamam kızlar almıyorum sizi dinlicem:hulya:
B]
asii:jeyyar:lan seninde şu üşengeçliğinden gına geldi hee:roflol:kız ped değiştirmesin die geciktirici almaya düşünüyo allan manyaalülülülülülü
örgü örüyo bide:roflol:
asoooo unuttun mu kokuym mu tenim die msnde yedim seni:roflol::roflol::roflol::roflol: ay ne alemim yaaakaydirigubbakcemile3
üşengecim anam ben hizmetçi tutucam:roflol: len pedden ziyade
ağrısını düşündüm almıom len almıom huh:dilcikar:
sana çorap örüyorum benden kaçamazsınlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ne delisin sen ya:))))şizofren karı:roflol:
biraz sakin ol bebeğim:teselli:streslisin bu günlerde ama olmaz böyle..sen moral vericeksin ona..sende böyle yaparsan ohoo
evet ya ben çok dağıldım cidden biraz kendime gelmem lazım sevdiğimi üzmemem lazım morale desteğe ihtiycaı var kendime gelicem artık şurda kaç günümüz kaldı:asigim:
o zman yarından itibaren çok pozitif olmaya bak anlaştıkmı bitanemkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?