Sevdiğini özleyenler buyurun

bebeğim şöyle düşün geçen yıl bu ay gitseydi 3 ay kalacaktı
inan bana asker beklemek çok gurur verici bişeydir:1hug:

ayyy ablam sonuna kadar katılıyorum sana zor ama o kadar gurur vericiki zorlukları yaşıyoruz mutlaka ama ben hiiiiççç pişman deilim asker beklio olmak büyük bi ayrıcalık ve yürek ister kızlar kolay deil öle neleri var askere gitcek die göze alamıyo zor gelio bırakıyo kendi kıymetimizi bilelim lütfen...alkisalkisalkis

yerden göğe kadar katılıyorum:1closedeyes:vereliniortak

bebeğim şöyle düşün geçen yıl bu ay gitseydi 3 ay kalacaktı
inan bana asker beklemek çok gurur verici bişeydir:1hug:

evet ablam şubatta gidcekti gidemedi
o zamanda 6 ayımız kalmış olucaktı ama hayırlısı olsun ne diyim
bi an önce yiyip bitirelim şu hain şafağımafoldumbenmafoldumben

ya bide yarın son be hiç gidemicek gibi geliyodu bana
şimdi ciddye bince canım dahada yanıyomafoldumben

bide kaybetme korkususenağlama

canım benim bak sana demiştim
bende geldiimde ilk bu topiğe deli gibidim
herkes geçicek derkenn yalan söylüyoooorrrsuuuun diyesim vardı :roflol:
ama gerçektenn geçiyor ve iyiki gitmiş diyorsun
çünkü hergeçen saat bile bizim için avantaj
çünküü bu mecbur istesekde istemesekde yapıcaklar balım
hemen yapıp gelmeleri en güseli

canım bunları hepimiz yaşadıksana ne desek boş ne kadar ikna edici şeylerde konuşsak şimdi ii olursun iki dakka sonra aynısı olursun ama inanki bi ustaya geçsin bi ayı falan doldursun o kadar çabuk geçicekki zaman vay bee geçiyomuş gerçekten diceksin ama o acemiliği bitirene kadar onu düşünceksin haline üzülceksin izne gelicek alt üst olcaksın tekrar gönderirken dahada acıcak için bak bunlar olcak olan şeyler ama ıstaya gittimi ve sana rtık orda günlük şeyleri anlatmaya başladımı oraya alıştığını söledimi artık sadece geçen günlere el sallıcaksın arada bunalım dönemlerin olcak ama alışıcaksın ve bi bakıcaksınki şuan moral isteyen destek isteyen sen moral verenlerden destek verenlerden olmuşsun vay bee diceksin o zama inan bana ama şuan seni anlıyorum canım ne desek boş yapabileceğin bişi yok biz de sadece bunları söleyip sana destek olmaya çalışabiliriz ama bunları yaşıcaksın yine üzülme canım geçer demicem sana gerçekler bunlar sade ustaya geçmesi lazım o kadar sölim sana kızma sakın bana böle konuştum die...:teselli:

topiği kalabalık görmek ne güzel ya:asigim:
asimsen nie telde sevdiğinle konuşuyo değilsin şu andaklava:son gününüz ve sen burdasın!!arasana sevdiğini konuşsanıza zebaha kadder

b en hep derim ilk zamanlar ölüyorum sanırsın
nefes alamıyorum sanırsın
ama bir süre kısa birsüre sonra sanki o hep askerdeymiş de sen bekliyormuşsun sanırsın asim
inan bana geçecek
bak bana özlemekten ölünmeyeceğinin en iyi örneği değilmiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…