Sevdiğini özleyenler buyurun

yok be caım ne alınması olurmu öle şey aşk olsun söle sor ne sorcaksan ben içinden çıkamıyorum artık onla aramızdaki bağı erityo bu sorun yavaş yavaş...

alındın sandım:kedi:

ben haklısın haklısın demek istemiyorumlmaz:

bence aranızı bu sorunla sen ve kaynanan eritiyosun cicim ya oğlanın kabahati yok!!
yani senin tutumunun yanlış olduğunda ısrarcıyımakannehir

şöyle ki hem tepkin yanlış zamanda yanlış şekilde meydana
çıkmış:kedi:
sevdiğinin gönlünü alıp sonra olayı
merak edip dorucaktır o zaman yapıcaktın en son neden kavga ettiniz:uhm:

öyle olmuyo canım evet asinin dediği gibi ben belki yanlış yoldan anlattım derdimi ama başka çıkış yolum yoktu başka türlü birden ona beraber oturmayalım falan die giremezdim o anlatırken öle yaparız böle olur falan die bende inşallah aşkım ama çok fazla acele etmeyelim geç olsun herşey yerli yerinde olsun dedim bi dahaki seneye kalsada olur hem sıkıntı çekmeyiz maddi yönden dedim başka şekilde anlatmadım ama o yanlış anladı beni sanırım ailesiyle ne kadar iç içe olduğumunn farkında deil ve benle bu tür işleri yani maddi yönleri açık açık konuşabilcek kadar yakınlaştığımızında farkında deil,o yüzden inanmadı bu olmaz başka söleyemediğin şeyler var ama ne dedi...bunu sölerkende kendimle ilgili bişi olduğunu vurguladı sanıyorum...en son tekrar konuşurken yine evlilik konuları açıldı ben gerçekten şuan hazırmısın evliliğe dedim ama bunu sölememin nedeni acaba asker psikolojisi ne bilim belki deişmiştir yada çok sıkılıyodur askerden gelir gelmez bu işlere başlıcaz falan die düşünüyodur die düşündüm görüşünü öğrenmek için sordum bi de bu bi ara yakın zamanada bana şaka yollu ne evlencem erkenden gençliğimimi harciyim falan demişti acaba dedim bende kendi kendime acaba böle düşünmeye başlamış olabilirmi dedim ve sordum o sorudan sonra ipler koptu artık benle ilgili bişeyler olduğunu düşündü heralde ii ce,bana hep bişiler var başka şeyler var deyip duruyodu ben seni anlamıyorum artık ben askere gelmeden böle deildin deyince kendimi aka çıkarmak için mecbur söledim annen maddi durumlardan bahsediyo dedim geçen ailemin sıkıştırıp sıkıştırmıcağını sordu bende kötü oldum kendimi kötü hissettim dedim sana gelipte annen bana böle sölüyo diyemezdim direk o yüzden acele etmeyelim dedim dedim,bana inanmadı yine haklı çünki iice anlatmam lazımdı olayları bi tek maddiyata bağlı olarak böle ısrarcı davrandığımı düşünemedi haklıydıda neden bana sölemiolarda sana sölüyolar falan dedi konuşcam bakalım neymiş asıl mesele falan dedi konuşma sakın beni kötü edersin dedim hepten delirdi sanki ona bahane uyduruyomuşum bunlar doğru deilmiş gibi bi izlenim sergiledi bana.neyse konu öle kapandı o gün akşama doğru ben bunu kızdınmı öle konuştum die dedim bana kızmadım ama bana söleyemediğin bişey var ama ne bilmiyorum ısrarla bi sene diosun dedi neden bi sene dedi bende dedimki annen bana maddi durumları anlatıyo abinin düğününü anlatıyo takıları nasıl aldığını analtıyo ama bi yandanda evini yenilyo bana sanki bunun nedenei bizi yanına almak gibi gelio dedim sen gelince maddiyatı söleyip beraber oturalım sonra ayrılırsınız dicekler bizi yanlarına alcaklar ama biz istemicez düğünde kalıcak yazın olmıcak kışın zaten iki tarafta istemez düğün olmasını bizde istemiyoruz mecbur bi dahaki yaza kalıcak aradan bi sene geçmiş oluyo işte dedim benden şüphelenme falan dedim ama anlamıyorum benden şüpheleniyomu yoksa ailesinemi sinirleniyo bilmiorum neden bana deilde sana sölüyolar deyip duruyo ... neyse ondan sonra ii olduk baya bi ama bu sabah tekrara bi başladık tartışmaya film baya koptu bu sefer, bana ne düşünürsen düşün umrumda deil dedi ben bak uzaktauız ikimizde sıkılıyoruz bunalıyoruz birbirimizi yanlış anlıyoruz kafamızda boş kuruntular kuruyoruz bi gel herşey düzelicek dedim mümkün olduğunca sıcak yaklaştım yani bana bakıcaz dedi neye bakıcaksın dedim herşeye dedi ne demek bu yaa siz söleyin ben napim,yine mesaj çekti annemlerle konuşcam kafana yakılan bişi varsa başka söle dedi bende beni kötü etme arada laf taşıyo gibi olmimde ne yaparsan yap ben ne eksik söledim ne fazla söledim sana dedim sonra bunlar telle konuşulcak hallolcak şeyler deil yanlışa yanlışla gidiyosun dedim madem telle hallolmıcak sen nie bana böle baskı yapıyosun dedi yaa ben baskımı yaptım ben zor durumda kaldığım için söledim benden şüphelenmeye başladığı için söledim kafayı yicem kızlar içinden çıkamıyorum artık...mafoldumben

ohooo noluyo böyle herkes kavga etmişşş
askerlerle kavga etmiyoruz napıyoruz peki;askerleri idare ediyoruz
onlar bizim gibi evinde değil

Hoşgeldinn Ayşemm nerdesin yaa nezamandır
özledik senii :çok üzgünüm:
ara ara uğra canım yaa özletme kendini
sen neler yaptın bakem yerimseniben

suçluyum valla kuzum
bayramda badem gözlümle antalyaya gittik
çok güzel ama kısa bir tatildi
sizi çok özledim
artık buralardayım :içelim:

suçluyum valla kuzum
bayramda badem gözlümle antalyaya gittik
çok güzel ama kısa bir tatildi
sizi çok özledim
artık buralardayım :içelim:

ayyyy ne güzel ablacım yaa nası imrendim valla benim aşkım gelsede evleniversek biran öncede bizde tadını çıkarsak şu körolasıca dünyanın...:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…