izmirlyım kıss, ama öle inanışlar dolu bızde,
mesela kapı eşiğinde durulmaz derdı annem yuz yıldır benım evde en sevdıgım yerler kapı eşiklerı
ama anneme neden durulmaz dedıgımde bılmıyom ama durulmazmıs deerlerdı demıstı,
yenı ogrendım kı kapı esıgınde duranlar ewde kalırmıs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hehehe neyse öle işte.. ama telaslanmayın ınanmadıktan sonra bısey olmuyor. laelaelaelaelae
mektubu görseler de oturup okumazlar ki ben göndermştim bebişimin yanında açmış komutan bi bakmış vermiş hemen okumamış yani bakmış yazılar var vermiş hemen:sm_confused::asigim:
yap tabi cnm benm için ugraşmış desin
gamzegazeli ben daha büyük sanıyodum evli fln ya ondan dedim 18 yaşındaymış meger
canım ona bakarsan sülüsünü 19unda aldı 27sinde teslim oldu nası olcak şimdi anlamadım ozaman 14 gün oluyo şafak 446 mı oluyo.kusura bakma didosh iyiyce salaklaştım ya. öyle oluyo tabia.s.:1hug:
mannak canım hediyen çok güzel olmuş ben de severim böyle kendi yarattığım hediyeler vermeyi bu da bana bir fikir oldu benzerini yaparım mutlaka çok sağol paylaşığın için
kızlarrrr hediyem ulaşmış askerime aradı ya o kadar çok mutlu olmuşki sesinden belliydi defalarca teşekkür etti ya..
bu arada ağlattın beni dedi ya kıyamam ben ona ya kutuyu açar açmaz senin kokun çok kötü oldum dedi
teli kapatırkende seni sevdiğimi sakın unutma ve senin için geri geleceğimi sakın unutma dedi bitanem benimmmm yaaaaaa
mendilimide koynunda saklıyomuş aşkım özledikçe koklıcakkk
iyiki göndermişim bu kutuyu yaaa
ayy cok ıyı ya super lmus madem
ıyı hadı ne guzel sevınmıs cocuk da mutlu olmıs aglamıs felan
ıııh hadı ıyısınızzz sızı gıdıler szızıı Şeniz
darısı en yakın zamanda sizin başınıza patisçimm benimmŞenizŞeniz:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?