Sevdiğini özleyenler buyurun

hehe çok alemsin kısshihoyyyt hihoyyyt

mektubu görseler de oturup okumazlar ki ben göndermştim bebişimin yanında açmış komutan bi bakmış vermiş hemen okumamış yani bakmış yazılar var vermiş hemen:sm_confused::asigim:

evet komutanlar hemen şöle bı göz gezdırıo ask mask yazıyosa cok agırdegılse verıyorlarmıs mektubu,
benımkısı okur mektup sever öle şeyler daha duygusal gelır,
ama böle ıncık cıncık ugrastımmıydı sevmez hıc,yazık ugrasmıs bu ne fln der herhalde,
eldıven ıstıyodu ama onu yapabılırsem yapıcam olmazsa yapmam yani..
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gamzegazeli ben daha büyük sanıyodum evli fln ya ondan dedim 18 yaşındaymış meger

mannak canım hediyen çok güzel olmuş ben de severim böyle kendi yarattığım hediyeler vermeyi bu da bana bir fikir oldu benzerini yaparım mutlaka çok sağol paylaşığın için

aifyet olsun kızlar yaaaaaawwww benım sevgilim yine yerdegiştirmiş giresuna geçmişler şimdide..

canım ona bakarsan sülüsünü 19unda aldı 27sinde teslim oldu nası olcak şimdi anlamadım ozaman 14 gün oluyo şafak 446 mı oluyo.kusura bakma didosh iyiyce salaklaştım ya. öyle oluyo tabia.s.:1hug:

huuum sülüsünü aldıktan baya sonra teslim olmuşşş
benim bildigim 1- 2 gün icinde teslim olman gerekiyoo
ama farklıda olabilir cunku benimde pek fazla bildigim söylenemez CADIARZU

27sinden itibaren say istersen cnm sen

ya da daha iyi bi bilene danışıcaz bu konuyu :1rolleyes:

mannak canım hediyen çok güzel olmuş ben de severim böyle kendi yarattığım hediyeler vermeyi bu da bana bir fikir oldu benzerini yaparım mutlaka çok sağol paylaşığın için

saoll canımmm benimmm eminim sen çok daha güzelini yaparsınn :lepi:

kızlarrrr hediyem ulaşmış askerime aradı ya o kadar çok mutlu olmuşki sesinden belliydi defalarca teşekkür etti ya..
bu arada ağlattın beni dedi ya kıyamam ben ona ya kutuyu açar açmaz senin kokun çok kötü oldum dedi

teli kapatırkende seni sevdiğimi sakın unutma ve senin için geri geleceğimi sakın unutma dedi bitanem benimmmm yaaaaaa
mendilimide koynunda saklıyomuş aşkım özledikçe koklıcakkk
iyiki göndermişim bu kutuyu yaaa

ayy cok ıyı ya super lmus madem
ıyı hadı ne guzel sevınmıs cocuk da mutlu olmıs aglamıs felan
ıııh hadı ıyısınızzz sızı gıdıler szızıı Şeniz

ayy cok ıyı ya super lmus madem
ıyı hadı ne guzel sevınmıs cocuk da mutlu olmıs aglamıs felan
ıııh hadı ıyısınızzz sızı gıdıler szızıı Şeniz

darısı en yakın zamanda sizin başınıza patisçimm benimmŞenizŞeniz:asigim:

darısı en yakın zamanda sizin başınıza patisçimm benimmŞenizŞeniz:asigim:

hıı saol canım, bana daha var
belkı de hıc gelmez....

ayrılıkla ılgılıbır yazı okudum
sızle de paylasıyım dedım..

sevgilinin uzaklaşmasının ilk sinyallerini aldığınız ana denk düşen tereddüt hali.aramalar kesilip yerini mesajlar aldığında böyle hissetmezsiniz aslında.ama mesajlar da kesilip bunların yerini 'çalışıyorum,yoğunum,yorgunum'lar alınca tehlikenin farkına varır o bakmaya kıyamayan gözler.bir süre beklenir.öyle ya hayat bu.insanın işi olamaz mı?çok yorgun olamaz mı?bekleyiş uzun gelmeye başlayınca sorgulamalar başlar.'sıkıldın mı benden?'alınan cevaplar tatmin etmemeye başlayınca o hırsla sorulan sorularla,sıkıştırmalarla orantılı olarak sevgilinin avuçlardan kayıp gitmesi izlenir.iç sıkıntısı,kendi kendine telkinler buna eşlik eder.sonuç istendiği gibi olmayınca yabancılaşma,donuk bakışlar,geçmeyen öfke krizleri yaşanır.en sonunda,tam da emin olunca dilden dökülür umutsuzluk sözcükleri..'sen de mi gidiyorsun be mutluluğum..'

Şafakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bu saat itibariyle 135gamyoncuiremsu off allahım geçicekmi bugünlersenağlama

hehe
senın kısa dönemmıydı kız
benım de 136 cok yakın safaklar kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…