Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlarr selammm
bu arad aço kgüzelmiş kuutu falan bende aşkıma senden çalabilirim böle bişey =)

aşkım gitti bugün bindi ve şuan şırnakta

sennkısı gıda muhendısı mı canım aama uzun donem degıl mı ne okumustu sevgılın
ben 12 de yatmıstım smdı kalktı m yaw,
cok özluom sewdıgımı napçagmı sasırıom Çok üzgünüm çoook

kızlarr selammm
bu arad aço kgüzelmiş kuutu falan bende aşkıma senden çalabilirim böle bişey =)

aşkım gitti bugün bindi ve şuan şırnakta

tekrardan Allah kavuştursun canımmm
çal tabiki canım ya mendil fikrini nekks vermişti ya bence çok ii bi fikir ya düşünsene cebinde taşısa her çıkardığında benim kokumu hissedeceksırnaşık şey
bu arada o küçük tüpe ben vucut kremimden koydum çok zor oldu ama sonunda yaptım aşkım çok severdi benim o kremimi özledikçe onuda koklasınn:dance::dance:

Son düzenleme:
mannakım nilayım sen mı yaptın bunları nası ugrasmıssın yahu,
ben kılımı bıle kıpırdatmam wala böle kutularmıs mendıllermıs falan ohoo cok kucukken yapardım öle seyler sevdıklerıme, kalpler malpler,
cok daha reel seyler lazım bana, bunlardan etkılenmez benımkısı bana kalırsa, eldıven örücem göndrıcem, ama dogum gunu ekımde ekıme yetıstıremem de gelınce verırım hem kaybolur orda sonra delırırız bırlıkte.. yesıl bere örerım olmazsa dogum gunune hehe ızın gununde takar.

oo tüptekı kremı alır surer bence, ama ozaman kız kokar,
acıp acıp koklar demekkı ıyı bı yöntemmıs, gamyoncuiremsu,
ben de eldıvene parfumumu sıkarım bolcana
eldıven nası yapılcakk ya brekforkankim vercektı bana tarıfını gelsın de ıstıyım bari.. hay allah. hihoyyyt ıyı moralım az yerıne geldı, saolu n kızlar guzel forummus bura :lepi:

evet canım benn yaptımm hepside içime yattı çikolatalar biraz cicili bicili oldu ama olsun tatları çoookk güsel bazılarından biraz ısırdım aşkım çok severdi çle önce bana ısırttırırdı herşeyi su içerken bile öle yapardı canım benim yaaa

ama mendil için aralıksız 3 saat falan uğraştım ama hoşuma gitti ya süper kokuyo ve aslında rengi buz mavisi ilerde takım elbisesinin yakasına katlayıp koyarr çok amaçlı yanigamyoncuiremsu

nilaycım baya ugraşmıssın çok hoş olmuşlar
göndermeden önce fotolarını mı çekmiştin kıs

Hhehehe her şeyi ısırttırıp sana öle mı yerdı
ne romantık beee,

ya ne guzel bnmkıde beslerdı yedırırdı ıcıcırırdı sureklı sorardı ne ıstıyon ne yapalım
yazın kaç defa dondurma yedırmıstı cok eglenıyorum dıye, hadı eglencelı bısey yapalımmm napalımm dondurma yıyelımmm hehe anam ya bosuna beklemıyoz düşüncelı adamlarımız wardüü, kaydirigubbakcemile3

bırıne mendıl vermek ugurlu degılmıs derdı anam hep,

ondan asla mendül vermeyız, ama hanı bebekler kırk gezmesıne gelınce anca mendıl verırız ıcıne yum urta koyup, onun dısında uguruna ınanmadıgımız ıcın ben mendıl veremem,

vudo buyu bebegı verırım ama mendıl vermem a.s

nilaycım baya ugraşmıssın çok hoş olmuşlar
göndermeden önce fotolarını mı çekmiştin kıs

evet canım foto çektim belki sizlerinde işine yarar aklınıza farklı bişi gelir falan diye
bide eğer aşkıma ulaşmadan komutanların eline geçerse onlar mutkala yerler böle aşkıma gösterririmsırnaşık şey

iyi etmişsin cnm ya biz mrklı kızlarız:)) bak sordum gördün:)
bizim için de fikir oldu ya ben de yaparm belkim CADIARZU
mutlaka paketi açıp bakıcaklar belki birazcık yerler:)))

aa bunu bilimyodum kıs bilseydim gönderirken içime kurt düşerdi ya naniknanikama Allah büyük canım ya Rabbim her türlü kazadan beladan hastalıktan her türlü kötülükten korusun askerlerimizi hayırlısıyla gittiler hayırlısıyla dönerler inşallahhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

sen nerelisin patişş degşik inanışlarınıs varmış da:sm_confused:

iyi etmişsin cnm ya biz mrklı kızlarız:)) bak sordum gördün:)
bizim için de fikir oldu ya ben de yaparm belkim CADIARZU
mutlaka paketi açıp bakıcaklar belki birazcık yerler:)))

canım ya girişte bi arkadaşı varmış o demiş ben onu saklarım geldiğinde merak etme diye ama inşallahhh açmazlar ya okumasınlar mektubumu falan yaaaaaaaa

canım ya girişte bi arkadaşı varmış o demiş ben onu saklarım geldiğinde merak etme diye ama inşallahhh açmazlar ya okumasınlar mektubumu falan yaaaaaaaa

mektubu görseler de oturup okumazlar ki ben göndermştim bebişimin yanında açmış komutan bi bakmış vermiş hemen okumamış yani bakmış yazılar var vermiş hemen:sm_confused::asigim:

sen nerelisin patişş degşik inanışlarınıs varmış da:sm_confused:

izmirlyım kıss, ama öle inanışlar dolu bızde,
mesela kapı eşiğinde durulmaz derdı annem yuz yıldır benım evde en sevdıgım yerler kapı eşiklerı
ama anneme neden durulmaz dedıgımde bılmıyom ama durulmazmıs deerlerdı demıstı,
yenı ogrendım kı kapı esıgınde duranlar ewde kalırmıs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hehehe neyse öle işte.. ama telaslanmayın ınanmadıktan sonra bısey olmuyor. laelaelaelaelae

mektubu görseler de oturup okumazlar ki ben göndermştim bebişimin yanında açmış komutan bi bakmış vermiş hemen okumamış yani bakmış yazılar var vermiş hemen:sm_confused::asigim:

ayyy canım ya ne biliyim ezelden beri derler ya illa komutanlar okurr diyeee
ayy içim rahatladı kıss saoll istemem benim özelimi okumalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…