selam kızlar bende katıldım aranıza :) benim sevgilimde yarından sonra teslim oluyor izmir/narlıderede yapıcak acemi birliğini.. sansına oturduğu yerde cıktı :)
asker güzelleri selamın aleyküm:teytey:
kızlar aşkım bir ay erken gelebilir tezkereye çok mutluyum:lepi:ama kesin değilbilmiyorumkismilebeklemedeyiz boshayallersmile
asker güzelleri selamın aleyküm:teytey:
kızlar aşkım bir ay erken gelebilir tezkereye çok mutluyum:lepi:ama kesin değilbilmiyorumkismilebeklemedeyiz boshayallersmile
bugün teslim oldu sevgilim
zaten ailesi bırakıyodu son dakika yanıma uğradı sarıldık öyle gitti ağlamadım hiç yanında. gidince ağladım ama:gitme:
şafak 460 diyip moralimi bozmak istemiyorum başladık ya bitecek çaresiz yok...
aa çok güzel canım ya aynı şehirdesiniz yine bu bile yeter acemi birliğinde 1 ay boyunca dışarı salmıyolar diye biliyorum tatlım ama ziyaretçi olayını bende bilmiyorum canım o öğrenip söyler sanabizim yerimiz çok güzel allahtan, ankarada oturuyoruz yine ankara çıktı mamak. iki dolmuş yani:) acemilik orda. dağıtıma da neresi çıkarsa allahtan ankara da kalma olasılığıda var ama belli olmaz. arayabilirse işallah bi kaç gün sonrasına ziyaretçi durumunu söylerse yanına giderim ben 2 haftada bir.
ama bilmiyorum uzun dönemlerin acemiliğinde haftasonu yada içi ziyaretçi olayı varmı
aa çok güzel canım ya aynı şehirdesiniz yine bu bile yeter acemi birliğinde 1 ay boyunca dışarı salmıyolar diye biliyorum tatlım ama ziyaretçi olayını bende bilmiyorum canım o öğrenip söyler sana
yaa hadi inşallah erken alır tezkereyi seninki fıstıımm:1hug:
saolun bitaneciklerimhihoyyythaber alır almaz paylaşıcam sizleŞenizAyy inşallah kuzum ne güzel bir haber :lepi: :Saruboceq:
allah kavuştursun bacım aramıza hoşgeldin:içelim:kızlarrrr bende katılıyorum aranıza sevgilime ankara mamak çıktı zaten ankarada ikamet ediyoruz:) ustasıda ankaraya çıkarsa değmeyin keyfimizeyarın teslim oluyo benim aşkitom 15 ay yapıcak Allah'ın izniyle
çarşıya çıkmassa askerliği boyunca erken tezkere alır tatlımyerimsenibenya kızlar benim nişanlımda askerde ve çarşı izni yok erken teskere var mı kesin? lütfen olsun yaaa nolur nolur :Saruboceq:
bende senin gibiydim saymak istemiyodum ama bak 100 lere geldim şimdi..bugün teslim oldu sevgilim
zaten ailesi bırakıyodu son dakika yanıma uğradı sarıldık öyle gitti ağlamadım hiç yanında. gidince ağladım ama:gitme:
şafak 460 diyip moralimi bozmak istemiyorum başladık ya bitecek çaresiz yok...
ahhh ahhh nasıl bir özlemdir bu yaaa...:gitme:
son 2 gün askerliğin ama bir ömür gibi geliyor resmen sesini duydukça fenalaşıyorum heyecan basıyor midem bulanıyor bayılacak gibi oluyorum sanki...akannehir
BEBEĞİM çok özledim seni balküpümopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?