Sevdiğini özleyenler buyurun

selam kızlar bende katıldım aranıza :) benim sevgilimde yarından sonra teslim oluyor izmir/narlıderede yapıcak acemi birliğini.. sansına oturduğu yerde cıktı :)

Şansa bak yaa, canım çok sevindim valla.. Kolay alışıcak ozamann, biz neler çektikk

benimde sewgilimm askerde 6aydı görmüorum. suanda konusmuoruzZ. ama ben genede onu cok özlediiiiiiiiiimmmmmmmm { o inanmasada }:gitme:

1,5 yıldır yüzünü görmedim :'(
7 aydan uzun süredir iletişim içinde değilim :'(
Çoookkkk özledim çookkkk.. :'(
Keşke burda yazılanlar gibi askerde fln olsa da kavuşacağımı bilerek özlesem. Birlikte olabilmenin neredeyse imkansız olduğu birini özlemek kadar yaralayıcı bir durum olamaz sanırım. :'(

asker güzelleri selamın aleyküm:teytey:
kızlar aşkım bir ay erken gelebilir tezkereye çok mutluyum:lepi:ama kesin değilbilmiyorumkismilebeklemedeyiz boshayallersmile

asker güzelleri selamın aleyküm:teytey:
kızlar aşkım bir ay erken gelebilir tezkereye çok mutluyum:lepi:ama kesin değilbilmiyorumkismilebeklemedeyiz boshayallersmile

yaa hadi inşallah erken alır tezkereyi seninki fıstıımm:1hug:

kızlarrrr bende katılıyorum aranıza sevgilime ankara mamak çıktı zaten ankarada ikamet ediyoruz:) ustasıda ankaraya çıkarsa değmeyin keyfimize yarın teslim oluyo benim aşkitom 15 ay yapıcak Allah'ın izniyle

ya kızlar benim nişanlımda askerde ve çarşı izni yok erken teskere var mı kesin? lütfen olsun yaaa nolur nolur :Saruboceq:

bugün teslim oldu sevgilim
zaten ailesi bırakıyodu son dakika yanıma uğradı sarıldık öyle gitti ağlamadım hiç yanında. gidince ağladım ama:gitme:
şafak 460 diyip moralimi bozmak istemiyorum başladık ya bitecek çaresiz yok...

allah kavuştursun tatlım aynen canım hiç moralini bozma hepimiz bu günleri atlattık sabretmek zorundayız canıımm bi engel ama bitince bu engel ortadan kalkcak inş. ve hep birlikte olucaz sende moralini yüksek tut ki sevdiğine de moral ver birlikte bu günleri aşacaksınız nereye gitti peki tatlım

bizim yerimiz çok güzel allahtan, ankarada oturuyoruz yine ankara çıktı mamak. iki dolmuş yani:) acemilik orda. dağıtıma da neresi çıkarsa allahtan ankara da kalma olasılığıda var ama belli olmaz. arayabilirse işallah bi kaç gün sonrasına ziyaretçi durumunu söylerse yanına giderim ben 2 haftada bir.
ama bilmiyorum uzun dönemlerin acemiliğinde haftasonu yada içi ziyaretçi olayı varmı

aa çok güzel canım ya aynı şehirdesiniz yine bu bile yeter acemi birliğinde 1 ay boyunca dışarı salmıyolar diye biliyorum tatlım ama ziyaretçi olayını bende bilmiyorum canım o öğrenip söyler sana

aa çok güzel canım ya aynı şehirdesiniz yine bu bile yeter acemi birliğinde 1 ay boyunca dışarı salmıyolar diye biliyorum tatlım ama ziyaretçi olayını bende bilmiyorum canım o öğrenip söyler sana

evet biz çok şanslıyız aynı şehir çıktı ama işte evin önünde bile olsa zormuş yine de içim rahat tabi. uzun dönem olması can sıkıyo biraz. ama olsun yapıp gelcek sonra engelimiz kalmadan kavuşucaz. allah hepimize sabır versin askerlerimizi korusun inşallah.turkbayragi

yaa hadi inşallah erken alır tezkereyi seninki fıstıımm:1hug:

Ayy inşallah kuzum ne güzel bir haber :lepi: :Saruboceq:
saolun bitaneciklerimhihoyyythaber alır almaz paylaşıcam sizleŞeniz
allah kavuştursun bacım aramıza hoşgeldin:içelim:
ya kızlar benim nişanlımda askerde ve çarşı izni yok erken teskere var mı kesin? lütfen olsun yaaa nolur nolur :Saruboceq:
çarşıya çıkmassa askerliği boyunca erken tezkere alır tatlımyerimseniben
bende senin gibiydim saymak istemiyodum ama bak 100 lere geldim şimdi..

çok özledimm nasıl bir hasrettir bu
sana kavuşmanın hayaliyle yaşıyorum sevdiğim:asigim:

ahhh ahhh nasıl bir özlemdir bu yaaa...:gitme:
son 2 gün askerliğin ama bir ömür gibi geliyor resmen sesini duydukça fenalaşıyorum heyecan basıyor midem bulanıyor bayılacak gibi oluyorum sanki...akannehir
BEBEĞıM çok özledim seni balküpüm
opuyorumnanaktan

ayyyy canım ya 2 gün daha sabret bnce sn nette gezinme çık dolaş hava al ewde durma insan kötü oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…