Sevdiğini özleyenler buyurun

ayyyy canım ya 2 gün daha sabret bnce sn nette gezinme çık dolaş hava al ewde durma insan kötü oluo

canım annem izin vermez ki daha yeni geçti hastalığım gelene kadar dinlen diyor...o da haklı neyse ki bugünde bitti sayılır çok şükür...offf off sizin yanınızda ayıp oluyor ama napim aşk işte napayım opuyorumnanaktan

dediğin gibi canım adı aşk naparsın yap içindeki heyecanı dindiremiosun ne ayıbı canım bu durumları bizzde yaşıcaz allah nasip ederse valla canım seni böle görünce bnde bi heyecanlanıorum tv izle bnce nette kalma canım

tv kumandası elime geçse izleyecem birşeyler aam erkek kardeşim babam sürekli maçlara bakıyorlar lig tv'de ki...hayatıma gasp etti valla bu lig tv şikayetçiyim kaydirigubbakcemile3
ayy nasıl heyecan yapıyorum saatler yaklaştıkça anlatamam yaa...delikafadulden

Çoooooooook özledimmmmm .. tam kavuşmuşken aşkım tekrar gitti gitmek zorundaydıı gitme diyemedim =( Çok kötüyümmm onsuz çok mutsuzum..
Allahım yardım etsin bizeeeeeee =( senağlama senağlama

bende çok özlemek ben sevdimi tam sever benim sevdiğim kişi ayrılsamda beni kaybetmez çünkü ben herkesi sevmem bi şekilde birini sevmişsem asla unutmam çünkü onu sevmem için mutlaka önemli sebeplerim olmuştur ben bi kere birini sevdiysem ömrüm boyunca kalbimde yaşatırım o kişileri hatalarıda olsa eksikleride olsa onları gömem zaten sevmenin bi açıklaması yok gönlümüz istediğini sever istemezse hatırlamaz tınmaz bende böle yani sizi bilemicem gönlünüz hep sevgiyle dolu kalsın ana aşk doğa hayvan çiçek mevsim sevdiğiniz bişeyler olsun tamamı arkideşler sevgiyle kalın barbie

:sinifsinif:Bennn çoookk özlemek..

Çoooooooook özledimmmmm .. tam kavuşmuşken aşkım tekrar gitti gitmek zorundaydıı gitme diyemedim =( Çok kötüyümmm onsuz çok mutsuzum..
Allahım yardım etsin bizeeeeeee =( senağlama senağlama

ya bu topiğin sahibi nerdeklava:sönmezim nerde ya:gitme:

Sağ salim gelcek inşallah askerleriniz :Saruboceq:
Üzülmek yok,sabırla,aşkla,umutla beklemek vaarr turkbayragi

Sağ salim gelcek inşallah askerleriniz :Saruboceq:
Üzülmek yok,sabırla,aşkla,umutla beklemek vaarr turkbayragi

evet canımm extreme'mimm,üzülmek yoka.sşafakları büyük bi iştahla yemek var burda hep beraberkaydirigubbakcemile5

bitanemi çok özledimmmmmmm tertip 89/2 şafak 171 günler azaldıkça dahada özledim duyuo insan dahada zor oluo bekelemek

bugün çok fazla özledim yakınımda ama uzağımda haftasonu ziyaretçisi varmış annesi gidicez diyo sende gel dedi ama gidemem şimdi onlarla daha hayatımda kadını bi kere gördüm. hem onlar ana oğul ailesiyle hasret gidersin ben öbür hafta giderim artık. özlemek değilde 3 senedir her sıkıntımda derdimde yanımdaydı yokken çok üzülüyorum online olmuyo telefon etmiyo zırt zırt. inanılmaz bi boşluk bıraktı arkasında. hiç keyfim kalmamış durumda hiç bişeyi yapmaya hevesim yok. günlerde geçmicek gibime geliyo. acemiliği ankara çıkınca sevinmiştim 75 gün daha burda diye ama 2 günü zor geçirdim uzakta haftada bi kere görme şansım var allaha şükür ama askerlik psikolojisi çok zormuş. kimse de ciddiye almıyo adam yanında dibinde daha ne istiyosun dyolar. ama işte ne olursa olsun yanımda değil. bugün çok umutsuzum..
atkısına sarılıp uyuyorum geceleri. kokusu filan sinmiş üstüne. gece kalkıp telefona bakıyorum hep uyandırıp geyik yapardık geceleri hiç arayan soran yok. ağladım ağlıcam valla ya gözümün ucunda duruyo. bu zaman nası geççek ben bilmiyorum daha 2 gün bitti yeni.

benim ki otobüse bineli daha 1.5 saat oldu ama onu şimdiden çok özledimmmm 1.5 saatte 2 kere aradı beniii aşkım bnm yaaaaa :) gitmesi ii oldu bi yandan daha çabuk kavuşacağız askerlik bizim için bi engeldiii ama askerlik nede olsaaa üzülüo insan yokluğu çok hissediliyorrr zırt pırt konuşurduk dakikada nerdeyse 5 msj yazardık şimdi telimi elime bile almak gelmioooo bitanem bnm beni bıraktığın yerdeyim ben geldiğinde kolay bul dieee seni çok seviyorummmmmm aşkımmm senağlama

canımmm üzülme hırpalama kendini
seni ennn iyi bizler anlarız,burda çok vakit geçir,paylaş bizlerle duygularını,iyi gelicek inan..
bak benim askerim 9 aydır asker ve yanımda deil..
zor,çok zor ama bu yapılacak yani mecbur..
beklemeye de alışır insan..
yeter ki sağ salim dönüp gelsinler...:Saruboceq:

Şafak 155...

Bu aralar çok yoğun ve stresliyim...
Ve tabii ki aşkımı çok ama çok özledim. Bu haftasonu gidicem inşallah!

shiftcan'ım hşgeldin topiğimize canparem, beraber yicez bu askerlikleri merak etme sen
opuyorumnanaktan

şafak 156
ve ben çoookk özlemekk:sinifsinif:

canlarımmm nasılsınız?
Uğrayım dedim size ama gitmem gerek
kanddiliniz mübarek tüm dualarınız kabul olsun inş biran önce kavuşunnnn
sizlerii çooook özledim yaz gelsin artıkkk çoook öpüyroum
nisanım sende sıkma bişeye kendini okudum
tanrıcam benim güzel haberlerini bekliyoruz inş

öpüyorumnanaktan
Zaman su gibi iakıp geçsin inş

canlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum..
bol bol dua edin inşallah..
ayşe ablam nerdeeeeeeeeee
sarissa,gizem,extreme,asomm,asii falan..
ay aklımda ilk gelenler bunlar keyifler nasıl iyisiniz umarım
hiç birinizi göremiyom bakıyorum arada ama :dilcikar::dilcikar:
nisan şekerim senin şafak ne öle tin tin ilerliyo
sen ço görmeye gidiyon ondan mı yoksaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…