ayyyy canım ya 2 gün daha sabret bnce sn nette gezinme çık dolaş hava al ewde durma insan kötü oluo
canım annem izin vermez ki daha yeni geçti hastalığım gelene kadar dinlen diyor...o da haklı neyse ki bugünde bitti sayılır çok şükür...offf off sizin yanınızda ayıp oluyor ama napim aşk işte napayım opuyorumnanaktan
dediğin gibi canım adı aşk naparsın yap içindeki heyecanı dindiremiosun ne ayıbı canım bu durumları bizzde yaşıcaz allah nasip ederse valla canım seni böle görünce bnde bi heyecanlanıorum tv izle bnce nette kalma canım
ya bu topiğin sahibi nerdeklava:sönmezim nerde ya:gitme:
:sinifsinif:Bennn çoookk özlemek..
Çoooooooook özledimmmmm .. tam kavuşmuşken aşkım tekrar gitti gitmek zorundaydıı gitme diyemedim =( Çok kötüyümmm onsuz çok mutsuzum..
Allahım yardım etsin bizeeeeeee =( senağlama senağlama
ya bu topiğin sahibi nerdeklava:sönmezim nerde ya:gitme:
Sağ salim gelcek inşallah askerleriniz :Saruboceq:
Üzülmek yok,sabırla,aşkla,umutla beklemek vaarr turkbayragi
benim ki otobüse bineli daha 1.5 saat oldu ama onu şimdiden çok özledimmmm 1.5 saatte 2 kere aradı beniii aşkım bnm yaaaaa :) gitmesi ii oldu bi yandan daha çabuk kavuşacağız askerlik bizim için bi engeldiii ama askerlik nede olsaaa üzülüo insan yokluğu çok hissediliyorrr zırt pırt konuşurduk dakikada nerdeyse 5 msj yazardık şimdi telimi elime bile almak gelmioooo bitanem bnm beni bıraktığın yerdeyim ben geldiğinde kolay bul dieee seni çok seviyorummmmmm aşkımmm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?