kızlarrrr hediyem ulaşmış askerime aradı ya o kadar çok mutlu olmuşki sesinden belliydi defalarca teşekkür etti ya..
bu arada ağlattın beni dedi ya kıyamam ben ona ya kutuyu açar açmaz senin kokun çok kötü oldum dedi
teli kapatırkende seni sevdiğimi sakın unutma ve senin için geri geleceğimi sakın unutma dedi bitanem benimmmm yaaaaaa
mendilimide koynunda saklıyomuş aşkım özledikçe koklıcakkk
iyiki göndermişim bu kutuyu yaaa
şafakkkkkkkk 136senağlama
dön aşkım artıkkkkkkkkkk :asigim: :çok üzgünüm:
didosh ağlama nolur seni üzgün görünce bende üzülüyorum.arar güzelim hiç aramaz mı walla arar müsait değildir.üzülme nolur.inanınki sizleri çok seviyorum kızlar hepinizide allah kazasız kavuştursunkaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.
mirumo beni unuttun artık neden bana yazmıyon hiç gülüm bilmeden kırdım mı yoksa ben seni seviyorumsenin şafak bitiyo bakalım bizimki yeni başlıyo allah kazasız belasız saydırsın inş.
Arkadaslaarrr(
Sevgilimin kardesı msndeyyydıııııı
yarın yolcuyuzzz demişşş karsaaaa, msj atttımmm dedim gıdıyonuzz mu evettt aılece gıdıyolarmısss( :1no2:
bii yıgın soru sordumm yazık cocukk sinir olsaaa da cevaplamayaa calıstıııı, habıre soruyorummm dıye, yarın gıdıceklermıss ptesı oglen döneceklermısss tüm haftasonu bırlıkteler yaniii,nete de gıremeez belkı amaaa bırlıkte olurlarrr ,
selam söle öpücük yolla dedimmmm,
ben gıdemıyorummm amaa ne onlar cagarırrdıı ne ben teklıf edebılırdımmmmbız ayrılmıstıkkk
keske nısanlı sözluu olsaydıık da benı de kızları gıbı alsalardııı((((((((
hayattt işte yaaaaaaaaaaaaaaa gıdıolarr bennn anca selammm sabahh söyluyormmmmmmmmmmmm
( :senaglama:
senağlamaahhhh be patiskacımm ahhh benimkininde ailesi yarın büyük bi ihtimalle yola çıkıyorlar ailecek sanırım özel arabayla yani buna rağmen beni çağırmıyorlar otobüs falan olsa neyse dicemm hadi bunuda geçtim beni arayıp göndereceğin bişey varmı diye sormuyorlar bile
ya evet nişan söz yok aramızda ama sonuçta tanıştık kaç defa görüşmtüm onlarla
öyle zoruma gidiyorki eğer benim ailem olsaydı abimin kız arkadaşını hayatta bırakmazdı ya
Arkadaslaarrr(
Sevgilimin kardesı msndeyyydıııııı
yarın yolcuyuzzz demişşş karsaaaa, msj atttımmm dedim gıdıyonuzz mu evettt aılece gıdıyolarmısss( :1no2:
bii yıgın soru sordumm yazık cocukk sinir olsaaa da cevaplamayaa calıstıııı, habıre soruyorummm dıye, yarın gıdıceklermıss ptesı oglen döneceklermısss tüm haftasonu bırlıkteler yaniii,nete de gıremeez belkı amaaa bırlıkte olurlarrr ,
selam söle öpücük yolla dedimmmm,
ben gıdemıyorummm amaa ne onlar cagarırrdıı ne ben teklıf edebılırdımmmmbız ayrılmıstıkkk
keske nısanlı sözluu olsaydıık da benı de kızları gıbı alsalardııı((((((((
hayattt işte yaaaaaaaaaaaaaaa gıdıolarr bennn anca selammm sabahh söyluyormmmmmmmmmmmm
( :çok üzgünüm: senağlama
canım benim kıyamam sana.. ah o sevdiğin varya o sevdiğin... senin gibisini bulabilir mi acep??? hiç haberini almadan, iyi mi kötü mü bilmeden günlerdir sevdiğini bekleyip üzülüyorsun.. umarım senin için herşey çok güzel olur canım.. çok büyük bir fedakarlık bence yaptığın..
tatlım yaa madem sevdiğinle msn den de görüşememe gibi bir durumunuz var; bence bi mektup yaz ve mektubu sevdiğinin kardeşine ver, o da abisine versin.. tüm duygularını anlat.. etkili olur benceCADIARZU
evet cnm maıl yazdık bır breakforlove kankıyle bı yazdım onu yolladım maılıne,
bu hafta belkı aılesıyledır cıkamaz net cafeye de haftaya hazırladım bakalım attım ben haftaya bakar belkım kaydirigubbakcemile5 ,
sımdı kardesı sbh gıdıyoz dedi sbh gıtsın beklıycem ben maılımı gorsun dıger hafta tuzak kurdum :jeyyar: ele gecırecem haha hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?