Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy çok sevindim kıss ne güzellkaydirigubbakcemile5

didosh ağlama nolur seni üzgün görünce bende üzülüyorum.arar güzelim hiç aramaz mı walla arar müsait değildir.üzülme nolur.inanınki sizleri çok seviyorum kızlar hepinizide allah kazasız kavuştursunkaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

cnmm icim dayanmiyoooo yaaa ne yapiyo ne durumda oralarda bi bilsemmm
sende aynı durumdasin biliyorum

birbirimizi cok iyi anlariz şafaklarımız aynı sayılır

nası gecicek bu günler gamzegazelimsenağlama

selamm kızlar şafak 136

offf offfffff geç be zaman geççç
yarında bi geçsede cuma günü aşkımla msnde görüşsem yasenağlama

kuzular napıyosunuz?
nasılsınız bakıyım?
kızlar ya zaman iyi kötü bi şekilde geçiyo hiç sıkmayın canınızı valla bak.
yeterki sevdiğinizle sonunuz olmasın hep yanınızda olsun.

mirumo beni unuttun artık neden bana yazmıyon hiç gülüm bilmeden kırdım mı yoksa ben seni seviyorumsenin şafak bitiyo bakalım bizimki yeni başlıyo allah kazasız belasız saydırsın inş.

bitanem yaa neden küseyim ben sana??sakın böyle şeyler düşünme.hiç karşılaşamadık senle KKda. msnine hiç bakmıyor musun?? mail attım sana!!

Arkadaslaarrr (

Sevgilimin kardesı msndeyyydıııııı
yarın yolcuyuzzz demişşş karsaaaa, msj atttımmm dedim gıdıyonuzz mu evettt aılece gıdıyolarmısss ( :1no2:
bii yıgın soru sordumm yazık cocukk sinir olsaaa da cevaplamayaa calıstıııı, habıre soruyorummm dıye, yarın gıdıceklermıss ptesı oglen döneceklermısss tüm haftasonu bırlıkteler yaniii,nete de gıremeez belkı amaaa bırlıkte olurlarrr ,
selam söle öpücük yolla dedimmmm,

ben gıdemıyorummm amaa ne onlar cagarırrdıı ne ben teklıf edebılırdımmmm bız ayrılmıstıkkk
keske nısanlı sözluu olsaydıık da benı de kızları gıbı alsalardııı ((((((((
hayattt işte yaaaaaaaaaaaaaaa gıdıolarr bennn anca selammm sabahh söyluyormmmmmmmmmmmm
( :çok üzgünüm: senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:

ahhhh be patiskacımm ahhh benimkininde ailesi yarın büyük bi ihtimalle yola çıkıyorlar ailecek sanırım özel arabayla yani buna rağmen beni çağırmıyorlar otobüs falan olsa neyse dicemm hadi bunuda geçtim beni arayıp göndereceğin bişey varmı diye sormuyorlar bile
ya evet nişan söz yok aramızda ama sonuçta tanıştık kaç defa görüşmtüm onlarla
öyle zoruma gidiyorki eğer benim ailem olsaydı abimin kız arkadaşını hayatta bırakmazdı ya

senağlama
( senın de mı oyle cnm ya bıze bı hıc muamelesı yapıo bu erkek annelerı,
benım annem de olsa abımın sevgılısı kalsa böle gerıde, gondercegın bısey var mı kızım gel gelebılıyosan aılendden ızın alalım fln derdı yaahu
bnm annem kı tutucu ınsan ama o kıza gunah derdı derdı yaa bılıom
bunnar bızı ıstemıo mu hem sen cıkıon bıde hadı ben ayrıldım
sen cıkıosun bıde yaa demek normal mı bu uzulmıyım mı :çok üzgünüm: :a015:

kızım mannak nılaycım
ya cok uzgunum ben be , aramadılar cgarmadılar bılıom bıde ayrıyım,
bazı arkadaslar da dıyo kı gıderken bu bahanelerle terketmıs senı sevmıyo demekkı
((((((((((( oooooff be

canım benim kıyamam sana.. ah o sevdiğin varya o sevdiğin... senin gibisini bulabilir mi acep??? hiç haberini almadan, iyi mi kötü mü bilmeden günlerdir sevdiğini bekleyip üzülüyorsun.. umarım senin için herşey çok güzel olur canım.. çok büyük bir fedakarlık bence yaptığın..
tatlım yaa madem sevdiğinle msn den de görüşememe gibi bir durumunuz var; bence bi mektup yaz ve mektubu sevdiğinin kardeşine ver, o da abisine versin.. tüm duygularını anlat.. etkili olur benceCADIARZU

evet cnm maıl yazdık bır breakforlove kankıyle bı yazdım onu yolladım maılıne,
bu hafta belkı aılesıyledır cıkamaz net cafeye de haftaya hazırladım bakalım attım ben haftaya bakar belkım kaydirigubbakcemile5 ,
sımdı kardesı sbh gıdıyoz dedi sbh gıtsın beklıycem ben maılımı gorsun dıger hafta tuzak kurdum :jeyyar: ele gecırecem haha hihoyyyt

teskere alsada patiskaya kalsa şakkıdı
adam olupta gelse yine deliyi sarsa kaydirigubbakcemile5
elele verseler dünyamı genişletseler kaydirigubbakcemile
offfff offfffffffff

hadi bakalım etkili olur inşallah canım mailin.. :Saruboceq: ne tuzağı kurdun gııı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…