bizimde safak 71 neden goremedın o kadar uzun sure canım ben bıle nısanlı halımle yemın torenınde 3 gun kaldım haftasonları gıdıyorum,siz ewlısınız bıde evcı ıznı cıkartıp kalabılırsınızz canımm
bu habersiz çekilmiş bir resim arkadaşta oturuyoruz
ben çok gitmek istedim ama olmadı hep olumsuzluklar.eşimistemedi gitmemi yeni yeni alışıyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi birde 10 aylık bebeğim var.osmaniyede asker oraya uçak yok otobüsle 15 saat yani bunlardan dolayı.ama çok zor...
binlerce kez masallah bitanemm cok yakısıyorsunuz..hele sen ne guleryuzlusun oyleee...bizimde albumlerımız var bak nısan soz resımlerım falan var
ben çok gitmek istedim ama olmadı hep olumsuzluklar.eşimistemedi gitmemi yeni yeni alışıyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi birde 10 aylık bebeğim var.osmaniyede asker oraya uçak yok otobüsle 15 saat yani bunlardan dolayı.ama çok zor...
Anladım canım gidememek için bir çok sey varmıs gercektende..olsun canım en azından bebegın var onunla bırazcık da olsa oyalanırsın.Allah kavustrsun hepımızı bıran once
2.ci resmi görmüştümde ilkini görmemiştim şimdi gördümm.Masallah bitanemmm.sen cok guzel cıkmıssın ıcındekı ask resmınıze yansımıs hep.benim internetim nedense sureklı kopuyor ya baglanmam uzun suruyor :sinifsinif: smdı ben bı sgra ıcıp gelıcemm
ben ağzımı açmayım bare senden beter durumdayım kuzum:hulya:
2.ci resmi görmüştümde ilkini görmemiştim şimdi gördümm.Masallah bitanemmm.sen cok guzel cıkmıssın ıcındekı ask resmınıze yansımıs hep.benim internetim nedense sureklı kopuyor ya baglanmam uzun suruyor :sinifsinif: smdı ben bı sgra ıcıp gelıcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?