Sevdiğini özleyenler buyurun

binlerce kez masallah bitanemm cok yakısıyorsunuz..hele sen ne guleryuzlusun oyleee...bizimde albumlerımız var bak nısan soz resımlerım falan var

ben çok gitmek istedim ama olmadı hep olumsuzluklar.eşimistemedi gitmemi yeni yeni alışıyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi birde 10 aylık bebeğim var.osmaniyede asker oraya uçak yok otobüsle 15 saat yani bunlardan dolayı.ama çok zor...

oyy kurban olurum yaaaaa
canımsın yaaa
şafak kaç

Anladım canım gidememek için bir çok sey varmıs gercektende..olsun canım en azından bebegın var onunla bırazcık da olsa oyalanırsın.Allah kavustrsun hepımızı bıran once

Anladım canım gidememek için bir çok sey varmıs gercektende..olsun canım en azından bebegın var onunla bırazcık da olsa oyalanırsın.Allah kavustrsun hepımızı bıran once

amminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bebişkonun adı ne feridecim
bu arada ben adanadayım osmaniye o kadar yakınki
keşke burada olsan götürürdüm snei

2.ci resmi görmüştümde ilkini görmemiştim şimdi gördümm.Masallah bitanemmm.sen cok guzel cıkmıssın ıcındekı ask resmınıze yansımıs hep.benim internetim nedense sureklı kopuyor ya baglanmam uzun suruyor :sinifsinif: smdı ben bı sgra ıcıp gelıcemm

taamam bebik

:kedi: sağol kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…