Sevdiğini özleyenler buyurun

sizin askeriniz nerde? ne zamandır görmüyorsunuz?

ah bitanem benim eşim kısa dönem askerliğini yaptı 6 ay öyle ayrı kaldık
mayıs 2008 de geldi ağustosta sözleşmeli subaylık sınavını kazandı
şubat 2009 da subay olmak için kursa başladı ağustosta bitirdi yine ayrıydık tabi
15 gün geldi sonra bursaya gitti görev icabı 5 ay orda kaldı
tabi ben adanadaydım yine ayrıydık
şubatta tayin yerimiz belli olacaktı çok umutluydum ama hakkari çıktı
şuan hakkaride beni götürecbileceği bir yer değil yine ayrıyız mafoldumben

canımmmmmm:teselli:
sabrın sonu selamettir arkadaşımmm,Allah hayırlısıyla temelli bi daha ayrılmamak üzere kavuştursun inşallahhh sizi:Saruboceq:

canımmmmmm:teselli:
sabrın sonu selamettir arkadaşımmm,Allah hayırlısıyla temelli bi daha ayrılmamak üzere kavuştursun inşallahhh sizi:Saruboceq:

sağol meg'im
öncesindede özlem vardı
ama çok yoruldum onsuzluktan

ne guzel yorumlar yapmıssın resımlerıme oyle canım benım agzından bal damlıyor tesekkur ederım en cok begendıgın resım var ya sarıldıgımız asker eglencesındeydı gıtmesıne cok yakındı sarılsam oyle sıkı sıkı gıtmıcek gıbıydı gıttı tabı..neyse yarısı kaldıı bıtanem.ben ayın sonunda amelıyat olucam yuruyemıyorum ama yınede 2 hafta sonra gıdıcem yanına dayanamıyorum smdı kayınvalıdem umrede 15ınde gelıcek o hafta sonu kesın gıder o bende gıdıcem..onu gormek acımı dındırır hem..

sağol meg'im
öncesindede özlem vardı
ama çok yoruldum onsuzluktan

o kadar haklısın ki ama:sinifsinif:
fakat şu var ki,'o' seninnn ve dönüp sana gelicek genea.s
herşeyin hayırlısı be canım arkadaşımmmm..
şimdi uzakta ama yanında,kalbinde ve kavuşmanız için o da gün sayıyo durumda dimi..

inan çok güzel bir resimm
çok geçmiş olsun bebeğimmm

çok sağol meg'im
hepimizi ayakta tutan hisler bunlar
Şeniz

Su gibi akıp geçerdi hiç geçmeyecekmiş gibi duran zaman,beklemeye değecek olan gelecekse sonunda eğer...

canlarımmmm ben yatayımm
artk sık sık görüşürüz
rüyalarımızda erkeklerimizi görürüz umarım:)
öpüldünüz koskocaman a.s.

meg bıtanem bende bırazcık oyun oynayım sonrada uyurum artık opuyorum senı cok gorusuruz yıne guzel tatlı ruyalarrr opuyorumnanaktan

meg bıtanem bende bırazcık oyun oynayım sonrada uyurum artık opuyorum senı cok gorusuruz yıne guzel tatlı ruyalarrr opuyorumnanaktan

ben de ordayım zatennkaydirigubbakcemile5
görüşürüz tatlımmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…