hadi bakalım etkili olur inşallah canım mailin.. :Saruboceq: ne tuzağı kurdun gııı??
teskere alsada patiskaya kalsa şakkıdı
adam olupta gelse yine deliyi sarsa kaydirigubbakcemile5
elele verseler dünyamı genişletseler kaydirigubbakcemile
offfff offfffffffff
banaa bakk kızımmm
o deliii lafını alıpp :CüvCüv:
kurdelee yapıppp yedırımmm sana ben bee
zıvanadan cıkarmaa benııııyyyyy kaydirigubbakcemile3
ısırım bakkk kolunu bacaagnı
kızım mannak nılaycım
ya cok uzgunum ben be , aramadılar cgarmadılar bılıom bıde ayrıyım,
bazı arkadaslar da dıyo kı gıderken bu bahanelerle terketmıs senı sevmıyo demekkı
((((((((((( oooooff be
sus lennnn tavukkk :mymeka:
zatii canım sıkılıo
ii gclr kızlarr
şafak:148
canımmm ya üzgünsün biliom ama emin ol bana daha çok koyuyo yaa anlıyon eminim demek istediğimi
ama napıyım yaaa aşkım bana onlardan daha çok değer veriyo bana o lazımmm beni fünde 3 defa arıyosa onları 3 4 günde bi arıyoooooooolaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
canım ya inan arkadaşlarının dedikleri için bişi diyemicem ya sen sefkilini bizden çok daha ii tanıyon ama ne biliyim ya eğerki öyle bi niyeti olsa daha önceden belli ederdi bence yaCADIARZU
canımmmm noldu sana niye canın sıkılıo bakıyım çatlakkkkk kısssssssırnaşık şey
kızlar ne desem bilmem hepimizin ayrı bi derdi var walla .GISS BREAKFORLOVE PATİŞE laf yok.ya üzülme PATİŞ arar elbet ya sen bakma ele ne diyen desin seni sefmiyo olsa hiç görüşmez seviyodur tabiki de.MİRUMO MİRUMO aldım mailini hayatım sağol ben yarın 8de girerim msnye müsaitsen gir beklerim LİFE CİTY hava atma gısss bak sevdiği yeni gidenler var mesela benim şafak 461 çok kıskanıyom senin şafağını ONA GÖRE FISTIĞIM.iyi geceler kısslar ben yatmaya gidiyom hoşçakalın aşklarım öptüm kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.:asigim:mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?