Sevdiğini özleyenler buyurun

hadi bakalım etkili olur inşallah canım mailin.. :Saruboceq: ne tuzağı kurdun gııı??

Hehe işte zarf attık
maılıne mektup yazdım romantık bööle
onu okıcak bana sarılcak cokacimcoook

amaaa teee dıger haftaa okıcakk şutarafagitti

teskere alsada patiskaya kalsa şakkıdı
adam olupta gelse yine deliyi sarsa kaydirigubbakcemile5
elele verseler dünyamı genişletseler kaydirigubbakcemile
offfff offfffffffff

banaa bakk kızımmm
o deliii lafını alıpp :CüvCüv:
kurdelee yapıppp yedırımmm sana ben bee
zıvanadan cıkarmaa benııııyyyyy kaydirigubbakcemile3
ısırım bakkk kolunu bacaagnı

canımmm ya üzgünsün biliom ama emin ol bana daha çok koyuyo yaa anlıyon eminim demek istediğimi
ama napıyım yaaa aşkım bana onlardan daha çok değer veriyo bana o lazımmm beni fünde 3 defa arıyosa onları 3 4 günde bi arıyoooooooolaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canım ya inan arkadaşlarının dedikleri için bişi diyemicem ya sen sefkilini bizden çok daha ii tanıyon ama ne biliyim ya eğerki öyle bi niyeti olsa daha önceden belli ederdi bence yaCADIARZU

eft eft olmas öle bısey
basım cok agrıo ya ooof cok uyudum bugun galba
bı de aılesının gıtcegı haberını alınca dagıldım :1closedeyes: neyse artık..
en azından patiş senı beklıo der belkı kardesı, yanına da cep alır arar belkı -tatlicadiarzu-

ooof basmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :1ninca: agrıo

kızlar ne desem bilmem hepimizin ayrı bi derdi var walla .GISS BREAKFORLOVE PATİŞE laf yok.ya üzülme PATİŞ arar elbet ya sen bakma ele ne diyen desin seni sefmiyo olsa hiç görüşmez seviyodur tabiki de.MİRUMO MİRUMO aldım mailini hayatım sağol ben yarın 8de girerim msnye müsaitsen gir beklerim LİFE CİTY hava atma gısss bak sevdiği yeni gidenler var mesela benim şafak 461 çok kıskanıyom senin şafağını ONA GÖRE FISTIĞIM.iyi geceler kısslar ben yatmaya gidiyom hoşçakalın aşklarım öptüm kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.:asigim:mirmirmirmir

gıss mannak seni unuttum gıss. sanada iyi geceler sende git gülüm ne duruyon aşkta gurur olmaz tatlım.hoşçakal gülüm iyi uykular Şeniza.s.

canımmmm noldu sana niye canın sıkılıo bakıyım çatlakkkkk kısssssssırnaşık şey

Delirdim mannak bu manyak karıya takıla takıla kafayı uçurttum yerinde kaydirigubbakcemile3 sonra şafak sayıyon sayıyon bitmio :1no2: birde onu görmek istion göremion.. dabi herşey para olsa şimdi 300 milyon. uçakla gaziantep ama sonrası var ayrılıon delirdim delirdim

Patiş deil o pasta kafalı :mymeka: hem ben ona istediğim lafı ederim :1closedeyes: kankam o hem severim hem söğerim hem döverim dimi lan çıldırmış tavuk :lepi:

ne güzel canım yaa! maşallah diyeyim aman benim askerim çanakkalede canım.. biz hergün konuşamıyoruz malesef:çok üzgünüm: bu aralar bayağı yoğunmuşlar. yarın yemin törenleri var da.. ama ben gidemiyorummsenağlama çok yakında olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…