Sevdiğini özleyenler buyurun

napim işte sabah sersemi. pasta kafayla uyumadık ya muhabbet ya bizim herifler ya da film derken sabah ettik. mirmirmirmirmirmirmirmir

Tıkılmayın conconlar sengözlerimebaksanab
Bakın ne güzel eylül havası dışarısı güzel gezin aççık nefes alın bak bana hep uyuyom kaydirigubbakcemile3

gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

kız gündüz gündüz nası uyuyon ben beceremiyom :))
sen tek mi yaşıyon ailenle mi

ben de idare ediyom iştee.. iyiiyim diyeyim alışkanlık sebebiyle..:1closedeyes:

bizler alışkanlık sebebiyle '' iyi '' diyoruz ama alışkanlık sebebiyle hep hüzünlü oluoz galiba:1closedeyes: o yüzden aççık alışkanlık yönünüz mutluluğa dayansın pehhh diyene bak sositososito

gizem sen nerdensin
neden gidemiyosun ki

yaa annemler göndermiyorrr.. arkadaşıma gidiyorum deyip gitmeyi düşündüm ama o da olmadı.. evden mi kaçsam acaba?? bunu bile düşündüm.. balıkesirde oturuyoruz. bu kadar yakınımdayken gidememek çok üzüyor. nerde kalcan orda, bilmediğin yerde naapcan fln diyor ailem

başka bi yere gittigini söle öle git yaw
ben öle yapmıştım :)) babam sevgilimi bilmiyo bile
biraz cesaret gerektiriyo bazı işler
napalım pembe yalanlar gerekk

offf çok yakınmış be canım =) ben olsem hemen giderdim ama işte herkesin aile için de yaşadığı kurallar farklı.. nedeyim inşallah bir gün gidersin..=)

bazen çookk iyimser oluyorum canım!! ben bile kendime şaşıyorum. ama bazen de böyle mutsuzluk, karamsarlık çöküyor üstüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…