Sevdiğini özleyenler buyurun

sabır sabır da nereye dek oda bi yerde bitiyo walla ya 10 gün oldu gideli sanki onbin yıldır onsuz gibiyim ya.alışamadım alışamam da hasta oldum yataklara düştüm iki gündür yatıyodum bugün kalktım biraz.inan abatmıyorum dalga geçmeyin benle.yada kızmayın içimden gelenleri yazıyorum.o benim herşeyim yaşama sebebim ona bişi olursa naparım ben.keşke bi bebeğim olsaydı onu sevip sarsaydım kuzum deseydim şimdisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

allah korusun intihar hariç...klava: gamzenin dediklerine katılıyorum ya birde birşey söyleyimmi benim içime doguyor bu adam seni çoooook seviyor bence:1rolleyes: ama birşeyler seni arayamamsına engel.. Hadi cnm ara da öğrenelim

Seni o kadar ii anlıyorum ki ben aşkımla 15 gün hiç görüşemmştim gecem gündüzm birbirne karışmştı..senağlama ve ayrıydık benim durumum çok feciydii allaha şükürler olsn barıştık ben gittim aldım sevgilimikaydirigubbakcemile2 ii de yaptım..
senin çocuga gelince ee şekerim hiçmi izne gelmeyck sankii:jeyyar: onu da yaparsn artık şakkıdı

kızarmıyım şekerim hiçç Beni sevenler genelde çido çiğdoş derler.. Sende diyebilrsn tatlım

bu işler belli olmaz şekerim beklemdign anda oluveriri yerimseniben hem yaşında küçük ama bu günlerde olsn dimi bir tane bencede

benim hikayemi sormuşsn ya cnm:)benim forumda aşk hikayelirmizde var "yakın şehirden gelen aşkım" diye:) okursan sevinirm

çido ben doğum kontrol iğnesi vurundum hormonlarımı mahvetmiş ondan olmuyo olmazsa hiç çok korkuyorum askerden gelmeden lsun negadak isteyom biliyonmu sen hergün yalvarıyom allaha bitaneme bişi olasa emanet kalsın onun yerine ona sarılem onu kokliyem ona aşık olem dua et bana nolur :Saruboceq:

resimlerinize baktm cnm şimdi ne çok yakışıyorsunz birbirinize allah ayırmasın cnm sizi bir ömür boyu mutlu olursn inşallh:1hug:

Hiii cnmmm benmmm arıcammmmm, sımdı bu hafta gecsnnn dıger hafta carsıya cıkınca gorcek maıl attım ben onaaa cok guzel maıll onu okusunnn
sonra eger aramıyosaa ben arıcamm kesınnn, az daha sabredıyımmm dıyorummm
haklısınız sonra sen benı aramadın hıc sormadın dıyebılırrr wallahı böllee
zaten normalde de aramayıncaa bıdı bıdı edıyodu hep benden beklıyoduu efttt kesın ararımm o aramassaa ayy cok tatlısınnızz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…