- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
sabır sabır da nereye dek oda bi yerde bitiyo walla ya 10 gün oldu gideli sanki onbin yıldır onsuz gibiyim ya.alışamadım alışamam da hasta oldum yataklara düştüm iki gündür yatıyodum bugün kalktım biraz.inan abatmıyorum dalga geçmeyin benle.yada kızmayın içimden gelenleri yazıyorum.o benim herşeyim yaşama sebebim ona bişi olursa naparım ben.keşke bi bebeğim olsaydı onu sevip sarsaydım kuzum deseydim şimdisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
okurum tabi okumam mı hiç.inş canım dr.da gitcem.ama on gündür icraat yok ya ondan da olabiler:jeyyar:sositososito:roflol:
Du o zaman cnm ben sana bir avuç çiğdem gönderyimkaydirigubbakcemile3
Tatlım üzülme ya biraz daha sabret biliyorm beklemek çok zor.. bugünleri ii bilirim ben ama ben gururu bir yana bırakıp kendim aradım.. İyi yaptm sende birşeyler yap cnm
belki arıymıyordur sen birşeyler yap canımbenim:teselli:
hiiiiiiiiiiiiiii :1shok: allah korumuş cnm senii.. Sakın bir daha böyle birşey yapmasenağlama
ben patişi çok ii anlıyorum onun ihtiyacı olan şey sevdigiyle konuşmak ve ben bunu ona hep söylüyorm olumlu ya da olumsuz ki umarım olumsuz olmaz ama bir şekilde görüşmeleri lazım..
patişcim sen ara bitanem bunda birşey yok ondan sonra hep beraber ne yapacagımıza karar veririz hayatım tammı..Bu gece ii düşün lütfen ya senağlama bak benide üzüyorsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?