evet nasti ondan oluyor onu kaybetmek istemiyorsan sımsıkı sarıl ona.naparsa yapsın .bende üzülüyorum ama kaybedersem ölürüm ben.yapamam onsuz.anasıgille git güzelim laf ederler bizi beğenmedi kendi gelmiş bizi yanına yakıtıramamış derler hem seninkide sormaz mı neden onlarla gelmedin diye?bence anasıylan bağlarınızı güçlendir ileriyi düşünüyosan....onlarla gitmen en güzeli canım bak bi bildimiz var söylüyoruz dinle bizi bozma kafamı gııııııı aaaaaaaaaklava::1hug:
patişşşş yaa walla üzülme gülüm bak facebookta sana bakmış msndede konuşmuş kapısı hala aralı demekki.ya sen onu dert etme şuanda bütün askerler beyni alınmış gibiler yaww.bi seninki değil.konuşmuş ya sen ona bak. ne heycanlanmışsındır sen demi arkadaşım yakafamçokkarıştı
haklısın cnm ama ben boludan gelicem ailesi ankdan buraya gelecekse alalım onuda demişler onların çıkacağı saatte ben yetişemem anca çıkarım okuldan sora izin işleri falan... 2 gün izin alsam ztn okullar yeni açılacak ozmn müdür kızar off ne bilim işte ben de diorumki onlar gitsinler ben gece gideyim sbh alırlar beni terminalden öle geçeriz oraya... onda da kızacak bişey yok sanırım şartlar uymuo yani...
tatlım gıt gıtmeye calıs ben gıdemedım,benımkı sordu sakayla karısık karsta mısın yoksa dedı. ben de msnde konustum demın kk ya gıremıyodum kac saattır de
12de bıtmıs onların törenlerı yanlız.. 12ye kdr bıtıyo demekkı sen de gıt gorusun duygusal bı ortam oluyomus benım resmıyet fln yoktu ama cagarsalar bulup bulusturup gıderdım bı yolunu bulup, aıleme yalan sölemek hıc tarzım degıl ama bu durum ıcın soylenebılırdı.
haha ayrılmasaydık gıtmezdım de sımdı gıdıcek durumdayım burnum surttu ıyıce kaydirigubbakcemile
patiş seninki askerlige takılmış kalmış durumda
ee ne de olsa hayatının en önemli olayı o şu anda
gııısss nasti yete gali arkadaşım yaw.sen ne takıntılı bi garısın yaw. napıcan bi dahakine aşkım canım bitanem seni özledim seviyorum tamam sen haklısın özür dilerim kelimelerini mutlaka kullanacaksın ne delüüsün sen yawww.....:mymeka:
canım eşim cezaevinde malesfki
bende gitmek istiorum ztn ailemden ayrıyım pekte yalan söylemeyecem yani kolay kaçabileceğim beni başka şehirde zannedecekler ben başka yerde olacamgamyoncuiremsu bakalım nolcak... gerçekten çok duygusal anlar yaşanıomuş onunda stresine girdi benimki ailemi görücem seni görücem ayrılması çok kötü olacak benim için diyip duruo ana kuzusu yaw
yaa heyecandan zanngır zangır tıtredım görsen resmen üşüdüm sonra böle dılım damaam kurudu su falan ıctım laelaelaelaelae
sonram kendıme geldım , ay konustu konusmasına da ben de böle bööö dıye söledım ne varsa
sevıyom edıom beklıom dedım sonra cvp vermıyınce hemen e napıon daha nası neredesın aılen geldı memnun musun falan geveledım onlara cvaplar verdı ama naniknanik
büüle işte, mannak gıbı bunnar beaa aklı alınmıs gıbın wala. bılmıom napmalıyım bundan sonra :1shok:
canım eşim cezaevinde malesfki
gııısss nasti yete gali arkadaşım yaw.sen ne takıntılı bi garısın yaw. napıcan bi dahakine aşkım canım bitanem seni özledim seviyorum tamam sen haklısın özür dilerim kelimelerini mutlaka kullanacaksın ne delüüsün sen yawww.....:mymeka:
kısım delı mısın öle denır mı sen ne burcusun esın ne burcu söle bana bakım ? kaydirigubbakcemile2
delüüü garı gızma bana böyle gonuşuyom diye samimiyetten guzum walla. sende öyle yap tamam onlar seni garajdan alsınlar ama mutlaka birlikte gidin askeriyeye olurmu canım .orayadek kendin git tamam mı?:1hug:
gıısıım kıyamam walla sana yaw sen çok seviyon yaw ama oda seviyor ama olacak okadar kızgındır belki ama gece düşünmüştür walla bak bu kız beni neden bekliyo sevmese beklemez beni seviyor diye .üstüne üstlük adam kendi şafağını bilmez mi hiç .o senin sayfada görünce takılmış sana kendide biliyordur tabi ama bekliyorum dediğini duymak istemiştir.kaydirigubbakcemile5:Saruboceq::asigim:
doğru söyluyosun hee , baktım sımdı demıs demıs gulucuk yapmıs böle kaydirigubbakcemile3 benden beklems bekledıgımı duymayı felann kaydirigubbakcemile2 ayy cici sey, kıss sen de cok ıyısın yahuu
nastascımm
ben törene gitmiş biri olarak sölimmm
tören sonrası tam bi karmaşa bekliyosun tüm askerler birbirine benziyo
uzaktan seninki geliyo hemen sarılıyosun
yanımda annesi babası salya sümük :) ben dimdik duruyorum...
sagda solda ailesi gelenler sarmas dolas
ama kimsesi gelmeyenlerin halini görecektiniz...
bi kenarda oturmuş sigara içiyolardı
askerlerinize bunu yapmayın
ayy ne üzücü olur yaw gerçekten genede bi umutla bekliyorlardır... ne kdr buruk olur onların içi belkide şartlara isyan ederler kızarlar ndn benim ailem gelemedi die ama ellerinden birşey gelmez sadece oturup dertlenirler ayy çok üzüldüm onlara şimdi...
patiskacım benimkide pek yakın değiş 11 saat... ankda diilim ben artık uzaklaştım iicene aşkımdan
bizim komşunun eşini de arkadaşı yaktı
arkadaşının yaptıgı bi hata yüzünden adamcagız iki haftadır metriste yatıyo bugün mahkeme vardı
acaba ne olcak bilmiyoruz dahainş çıkar çünkü adamın gerçekten suçu yok
kader mahkumu denilen şey buymuş dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?