Sevdiğini özleyenler buyurun

haklısın cnm ama ben boludan gelicem ailesi ankdan buraya gelecekse alalım onuda demişler onların çıkacağı saatte ben yetişemem anca çıkarım okuldan sora izin işleri falan... 2 gün izin alsam ztn okullar yeni açılacak ozmn müdür kızar off ne bilim işte ben de diorumki onlar gitsinler ben gece gideyim sbh alırlar beni terminalden öle geçeriz oraya... onda da kızacak bişey yok sanırım şartlar uymuo yani...

yaa heyecandan zanngır zangır tıtredım görsen resmen üşüdüm sonra böle dılım damaam kurudu su falan ıctım laelaelaelaelae
sonram kendıme geldım , ay konustu konusmasına da ben de böle bööö dıye söledım ne varsa
sevıyom edıom beklıom dedım sonra cvp vermıyınce hemen e napıon daha nası neredesın aılen geldı memnun musun falan geveledım onlara cvaplar verdı ama naniknanik
büüle işte, mannak gıbı bunnar beaa aklı alınmıs gıbın wala. bılmıom napmalıyım bundan sonra :1shok:

delüüü garı gızma bana böyle gonuşuyom diye samimiyetten guzum walla. sende öyle yap tamam onlar seni garajdan alsınlar ama mutlaka birlikte gidin askeriyeye olurmu canım .orayadek kendin git tamam mı?:1hug:

bende gitmek istiorum ztn ailemden ayrıyım pekte yalan söylemeyecem yani kolay kaçabileceğim beni başka şehirde zannedecekler ben başka yerde olacamgamyoncuiremsu bakalım nolcak... gerçekten çok duygusal anlar yaşanıomuş onunda stresine girdi benimki ailemi görücem seni görücem ayrılması çok kötü olacak benim için diyip duruo ana kuzusu yaw

kısım delı mısın öle denır mı sen ne burcusun esın ne burcu söle bana bakım ? kaydirigubbakcemile2

olllsunn olsunnnn yalan sayılmaaz buuuuuuuuu bısıcık olmasssss,
ben cıkarkennn cock gel cesmeyee demıstı de ık mık gelemem yalan sölıyemem dedıydımm keskek söleyeydım bakkk hala bılem gıtmıom halbukı bıı ucak gıtcem gelcemm ama iştee.. mesela carsı ıznınde felann.. ykk yaa, sen gtt ama hazır aılesı gıdıoo hem uzak dııl senın

gıısıım kıyamam walla sana yaw sen çok seviyon yaw ama oda seviyor ama olacak okadar kızgındır belki ama gece düşünmüştür walla bak bu kız beni neden bekliyo sevmese beklemez beni seviyor diye .üstüne üstlük adam kendi şafağını bilmez mi hiç .o senin sayfada görünce takılmış sana kendide biliyordur tabi ama bekliyorum dediğini duymak istemiştir.kaydirigubbakcemile5:Saruboceq::asigim:

nastascımm
ben törene gitmiş biri olarak sölimmm
tören sonrası tam bi karmaşa bekliyosun tüm askerler birbirine benziyo
uzaktan seninki geliyo hemen sarılıyosun
yanımda annesi babası salya sümük :) ben dimdik duruyorum...
sagda solda ailesi gelenler sarmas dolas
ama kimsesi gelmeyenlerin halini görecektiniz...
bi kenarda oturmuş sigara içiyolardı
askerlerinize bunu yapmayın

tmm öle dicem yağlayıp ballıyacam hehehe:) ama bana özledim dmk yasak kızıo üzülüomuş öle diyince biras duygusalız da....
tmm tmm rahatladım sizden azarı işitince kaydirigubbakcemile
gidicem, kawgada etmiyecem artık altta alacam hep yapabilrsem tabiki
tşk ederrim hepinize şekerler...

kısım delı mısın öle denır mı sen ne burcusun esın ne burcu söle bana bakım ? kaydirigubbakcemile2

niye gıssııımm gıııııı denir tabi seviyosam herşeyi derim ben .nastide seviyo sende seviyon sizde deyin ne güzel olacak görürsünüz. bizimki çok güzel walla hep benim sayemde kimse ben kadar alttan alamaz yaww.ben başak eşim yay

delüüü garı gızma bana böyle gonuşuyom diye samimiyetten guzum walla. sende öyle yap tamam onlar seni garajdan alsınlar ama mutlaka birlikte gidin askeriyeye olurmu canım .orayadek kendin git tamam mı?:1hug:

yok cnm kızmıorum olur mu hiç sonuçta sizinle konuşmak fikirlerinizi öğrenmek rahatlatıyor beni iiki warsınız:)a.s.

doğru söyluyosun hee , baktım sımdı demıs demıs gulucuk yapmıs böle kaydirigubbakcemile3 benden beklems bekledıgımı duymayı felann kaydirigubbakcemile2 ayy cici sey, kıss sen de cok ıyısın yahuu

doğru söyluyosun hee , baktım sımdı demıs demıs gulucuk yapmıs böle kaydirigubbakcemile3 benden beklems bekledıgımı duymayı felann kaydirigubbakcemile2 ayy cici sey, kıss sen de cok ıyısın yahuu

sağol şekerim ama biraz daha gayret edeceksin ilk adımı atıp öylece kalma müthişsin walla yaw.ama doğru de bana daha rahatsın demi artık .inan çok güzel olacak allah emeklerinin karşılığını versin tatlım ya ben sana hep dua ediyom gülüm inan oda seviyo pes etme sakın

ayy ne üzücü olur yaw gerçekten genede bi umutla bekliyorlardır... ne kdr buruk olur onların içi belkide şartlara isyan ederler kızarlar ndn benim ailem gelemedi die ama ellerinden birşey gelmez sadece oturup dertlenirler ayy çok üzüldüm onlara şimdi...
patiskacım benimkide pek yakın değiş 11 saat... ankda diilim ben artık uzaklaştım iicene aşkımdan

bizim komşunun eşini de arkadaşı yaktı
arkadaşının yaptıgı bi hata yüzünden adamcagız iki haftadır metriste yatıyo bugün mahkeme vardı
acaba ne olcak bilmiyoruz dahainş çıkar çünkü adamın gerçekten suçu yok
kader mahkumu denilen şey buymuş dedim

nasti büşra44ün resmine bak yemin töreninde çekinmişler ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlarsın arkadaki ana oğulun sarılmasını görünce aç bak nolur

ayy Allah kurtarsın hepsini, allah kimsenin başına wermesin zor gerçekten hem bekleyen için hem içerdeki için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…