Sevdiğini özleyenler buyurun

nastas senle meslekdaşmısızz :))
ben de kısmetse öğretmen olcm yemin edildigini bilmiyodum branşın ne

tmm cnm tawsiyene uyacağım utanmayacaım we göze alıp herşeyi gidicem yani inşallah bi aksilik olmazsa:) kısmet olur inşallah... bakalım anlatırım yaşadıklarımı... aslında sıcakkanlı insanlar sıkılmam ztn kız kardeşlerini sewiorum ii anlaşıoruz iiki onlarda gelecek:)

evet nasti ondan oluyor onu kaybetmek istemiyorsan sımsıkı sarıl ona.naparsa yapsın .bende üzülüyorum ama kaybedersem ölürüm ben.yapamam onsuz.anasıgille git güzelim laf ederler bizi beğenmedi kendi gelmiş bizi yanına yakıtıramamış derler hem seninkide sormaz mı neden onlarla gelmedin diye?bence anasıylan bağlarınızı güçlendir ileriyi düşünüyosan....onlarla gitmen en güzeli canım bak bi bildimiz var söylüyoruz dinle bizi bozma kafamı gııııııı aaaaaaaaa klava::1hug:

hoşbulduk cnm:) özlemiştim sizleri ...
ayy ewt yaa çekilmezler off en azından benimki hergün aramaya çalışıo aramasa ztn kapris bende yaparım bilio sinirlenip bi de cırlamaya başlıorum ben... kardeşide benim gibi hem ewi arıo her gün hem beni o yüzden kaydirigubbakcemile2
sizinde barışmanıza çok sewindim cnm... herşey yoluna girmiş çok mutlu oldum hemen biter şu ayrılıkta mutlu günlerimiz bi an önce gelir atlatırız hepsini inşallah:teselli:

tatlım gıt gıtmeye calıs ben gıdemedım,benımkı sordu sakayla karısık karsta mısın yoksa dedı. ben de msnde konustum demın kk ya gıremıyodum kac saattır de
12de bıtmıs onların törenlerı yanlız.. 12ye kdr bıtıyo demekkı sen de gıt gorusun duygusal bı ortam oluyomus benım resmıyet fln yoktu ama cagarsalar bulup bulusturup gıderdım bı yolunu bulup, aıleme yalan sölemek hıc tarzım degıl ama bu durum ıcın soylenebılırdı.
haha ayrılmasaydık gıtmezdım de sımdı gıdıcek durumdayım burnum surttu ıyıce kaydirigubbakcemile

nasticim çok teşekkür ederim sen benim en ii destekçilerimdin a.s.inşallah cnm hayırlısyla geçsin bugünler hepimiz için.. Ben şimdlik cıngar çıkaramıyorm zaten yeni barıştık niye aramıyorsn diye.. adam zaten psikopata baglamış gibi

ayyy patiş hoşgeldin yaa hiç güleceğim yoktu ya iyice sürtüldümü gerçekten.:roflol:.eee nettin konuştun mu çok merak ettim seni nasılsın gülüm ya

nastas senle meslekdaşmısızz :))
ben de kısmetse öğretmen olcm yemin edildigini bilmiyodum branşın ne

anasınıfı öğretmeniyim cnm:) hayırlısı olsun güselim umarım en kısa zmnda bizim camiaya katılırsın... senin branşın ne cnm? stajerliğin kalktığı ilk öğretmenler gününde bütün stajer öğretmenlerin katıldı bi yemin töreni yapılıyor. ama bazı köy okullarına atanan öğretmenlerin yapmadığını müdürün odasında yemin ettiklerini duymuştum...

hoşgeldin çido nasılsın dünden beri gülüm ya .sen yinede çıngar çıkarma gülüm hatalarından ders al.:roflol:ay ne bu demi ya hocalar gibi konuştum bi an ama sen yinede cingenlik etme tamammı gülüm.

benim branş Türkçe.inşallah o günleri de görürrüz tşk ederimm

sende haklısın hayatım ne diyeyim böyle zamanlarda insnın dili tutuluyo ya. sanada zor banada .allah hepimize kolaylık versin güzelim .ama yinede olumlu düşün üzme bi derdin varsa paylaş soracağın varsa sor gülüm.elimden geldiğince yardım ederim

bu ne dedı msnde 134 yazıyo dedı benımkısı konusurken
dedım kı bırının beklemesı gunlerı sayması gerekıyor,
o sureklı dalga gecer tarzda konustu ama ben de öle konusmusum yahu
sevdıgımı söledım msnde maılımı okuyabıldı mı bılmıyorum yıne gırer emınım
yarın ya da dıger gun msne gırer . oy oy, neyse yahu..

kızlar forum almıs basını yürümüs
nastasıa sen torene gıt bıdı bıdı etme :) guzel bısey toren hem aılesıyle olucaksın 1 adım ötede..
cicikıs hanım hanım beklesın onda bı gelısme degısme yokmus
leylagokan da kendıne hapıs etmesın yasamı normal yasasın adam ıcın yurtdısında desın tanıdıklara ya da cocuk etrafına öle desın bnm tum tanıdıklarım babaları ıcın öle dıy yurtdısında ahcı falan dıyolar para ıcın gıttı dıyolar öle desın kendı de cok uzulmesın zaten eşi yeterınce uzuluyordur duruma..
gamzecım sen de arada gıt gör eşini yanlız bırakma adamı..

:) benden ıncıler bunlar.... kendıı toplamaya calısıyorum kafam cokk karısık.
öpüldünüz kızlar

patiş gitme kıııı gitme nere gidiyon :mymeka:

ayyy patiş hoşgeldin yaa hiç güleceğim yoktu ya iyice sürtüldümü gerçekten.:roflol:.eee nettin konuştun mu çok merak ettim seni nasılsın gülüm ya

konustum konustum
sevdıgımı bekledıgımı fln söledım ozaten dırek konuya öle gırdı
nee bu facebokda resım koymussun 134 yazmıssın beklıyomusun ayrıldık haha falan dıye
söledı söledı gulucuk koydu falan dövcektım bıara bısı demedım böle beynı alınmıs gıbıydı,
arkadaslarından ayrı yere koyuyolarmıs bunu sırf onu anlatıyo ıptal gıbıydı yani. hem konusuo hem öle dıyo dunyadakı tek olay oymus gıbı.kaydirigubbakcemile2 neyse konustuk işte,

yani olayın ıyı yanı faceboku acar acmaz bana bakmıs, sonra kardesı bnm hakkımda bısıler sölemıs muhtemelen ıste beklıo soruo vs tarzı, öle tahmın edıyorum
bana ters cevaplar verdı falan ama konustu yıne de hıc konusmayabılırdı msnde.. ee ıste bunlarla avunuyorum cnmm

ama burada bizde onlar gibi yıpranıoruz ndn böyle yapıolar bizde özlüoruz bizim içinde zor kolay değilki onlarda bizi anlasın kawga etmesek ne güsek olur... ztn kawga edioz edioz sıkılıorum etmektende çünkü öyle içi boş şeylerki kızıorum sora kontr bitio boşuna tartışıoz die ama olan oluo... ztn günde bi kez ya konuşuoz ya konuşamıoz onda da güsel güsel konuşsak ne war sanki...

patişşşş yaa walla üzülme gülüm bak facebookta sana bakmış msndede konuşmuş kapısı hala aralı demekki.ya sen onu dert etme şuanda bütün askerler beyni alınmış gibiler yaww.bi seninki değil.konuşmuş ya sen ona bak. ne heycanlanmışsındır sen demi arkadaşım yakafamçokkarıştı

yaa orda sıkılıyolar farketmeden kavga cıkarıolardır bosver duyma olmazsa öle bıdı bıdı etttgı seylerı, neden aramıon dımı dıo dımı cocuk gıbı bıde.. nazlı bunnar wala.. kaydirigubbakcemile2

gııısss nasti yete gali arkadaşım yaw.sen ne takıntılı bi garısın yaw. napıcan bi dahakine aşkım canım bitanem seni özledim seviyorum tamam sen haklısın özür dilerim kelimelerini mutlaka kullanacaksın ne delüüsün sen yawww.....:mymeka:

patiş seninki askerlige takılmış kalmış durumda
ee ne de olsa hayatının en önemli olayı o şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…