cnm utanmayı sıkılmayı bi kenara bırak.
ben de çok utanmıştım ama nişan söz olmadıgı halde beni davet ettiler
beraber gittik bi gece de kaldık
inan stresten yemek yiyemedim :)
ama sonuçta onu görmüş oldum
öle şeyler düşünmee GİT :1hug:
askerlerin psikolojileri sanırım özlemleri arttıkça oluo... yani göremedikçe sesimizi duyamadıkça... çünkü gün geçtikçe değişmeye başladı daha sinirli çekilmezne bilim ukala gergin ters biri oldu... bu durum beni üzüyor. dmkki askelikte ayrılıklar hep bu yüzden oluo...
nasticim hoş geldin sana msj attım çoook arka sayfalarda kalmıştr cnm neysee bunu kesin görürsn artık.. Bizde barıştık aşkımla ama şuan ayen anlatıgn gibi biri olduu off allahm bende çok üzülüyorm idare etmeye çalışıyorum onu bak mesela 5 gündr aramadı beni
:çok üzgünüm: ama malum yemin töreni felan çok yogunlarmış ben aradm ama görüşemedim inşallah düzelirler yaa valla afraları tafraları yoruyor insanı:mymeka:
Tekrar foruma gelmene çok sevindim tatlım HOŞGELDİNa.s.
askerlerin psikolojileri sanırım özlemleri arttıkça oluo... yani göremedikçe sesimizi duyamadıkça... çünkü gün geçtikçe değişmeye başladı daha sinirli çekilmezne bilim ukala gergin ters biri oldu... bu durum beni üzüyor. dmkki askelikte ayrılıklar hep bu yüzden oluo...
tatlım gıt gıtmeye calıs ben gıdemedım,benımkı sordu sakayla karısık karsta mısın yoksa dedı. ben de msnde konustum demın kk ya gıremıyodum kac saattır de
12de bıtmıs onların törenlerı yanlız.. 12ye kdr bıtıyo demekkı sen de gıt gorusun duygusal bı ortam oluyomus benım resmıyet fln yoktu ama cagarsalar bulup bulusturup gıderdım bı yolunu bulup, aıleme yalan sölemek hıc tarzım degıl ama bu durum ıcın soylenebılırdı.
haha ayrılmasaydık gıtmezdım de sımdı gıdıcek durumdayım burnum surttu ıyıce kaydirigubbakcemile
nastas senle meslekdaşmısızz :))
ben de kısmetse öğretmen olcm yemin edildigini bilmiyodum branşın ne
nasticim çok teşekkür ederim sen benim en ii destekçilerimdin a.s.inşallah cnm hayırlısyla geçsin bugünler hepimiz için.. Ben şimdlik cıngar çıkaramıyorm zaten yeni barıştık niye aramıyorsn diye.. adam zaten psikopata baglamış gibi
anasınıfı öğretmeniyim cnm:) hayırlısı olsun güselim umarım en kısa zmnda bizim camiaya katılırsın... senin branşın ne cnm? stajerliğin kalktığı ilk öğretmenler gününde bütün stajer öğretmenlerin katıldı bi yemin töreni yapılıyor. ama bazı köy okullarına atanan öğretmenlerin yapmadığını müdürün odasında yemin ettiklerini duymuştum...
canım sağol haklısın evet tabiki yok ama öyl bişeyki gecende içerde eşimin arkadaşını şişlediler küçük bikavgada olmayan kalmıyo içerdede gardıyanlar gaddar 4duvar arasında nasıl dayanıyolar bilmem bizler dışarda sıkılıoyurzda
bu ne dedı msnde 134 yazıyo dedı benımkısı konusurken
dedım kı bırının beklemesı gunlerı sayması gerekıyor,
o sureklı dalga gecer tarzda konustu ama ben de öle konusmusum yahu
sevdıgımı söledım msnde maılımı okuyabıldı mı bılmıyorum yıne gırer emınım
yarın ya da dıger gun msne gırer . oy oy, neyse yahu..
kızlar forum almıs basını yürümüs
nastasıa sen torene gıt bıdı bıdı etme :) guzel bısey toren hem aılesıyle olucaksın 1 adım ötede..
cicikıs hanım hanım beklesın onda bı gelısme degısme yokmus
leylagokan da kendıne hapıs etmesın yasamı normal yasasın adam ıcın yurtdısında desın tanıdıklara ya da cocuk etrafına öle desın bnm tum tanıdıklarım babaları ıcın öle dıy yurtdısında ahcı falan dıyolar para ıcın gıttı dıyolar öle desın kendı de cok uzulmesın zaten eşi yeterınce uzuluyordur duruma..
gamzecım sen de arada gıt gör eşini yanlız bırakma adamı..
:) benden ıncıler bunlar.... kendıı toplamaya calısıyorum kafam cokk karısık.
öpüldünüz kızlar
ayyy patiş hoşgeldin yaa hiç güleceğim yoktu ya iyice sürtüldümü gerçekten.:roflol:.eee nettin konuştun mu çok merak ettim seni nasılsın gülüm ya
bende okul öncesi okudum lise mezuyum ameliyat olduktan sonra ve şu sıkıntılardan kurtulursam işe başlıycam
nasticim çok teşekkür ederim sen benim en ii destekçilerimdin a.s.inşallah cnm hayırlısyla geçsin bugünler hepimiz için.. Ben şimdlik cıngar çıkaramıyorm zaten yeni barıştık niye aramıyorsn diye.. adam zaten psikopata baglamış gibi
ama burada bizde onlar gibi yıpranıoruz ndn böyle yapıolar bizde özlüoruz bizim içinde zor kolay değilki onlarda bizi anlasın kawga etmesek ne güsek olur... ztn kawga edioz edioz sıkılıorum etmektende çünkü öyle içi boş şeylerki kızıorum sora kontr bitio boşuna tartışıoz die ama olan oluo... ztn günde bi kez ya konuşuoz ya konuşamıoz onda da güsel güsel konuşsak ne war sanki...
ama burada bizde onlar gibi yıpranıoruz ndn böyle yapıolar bizde özlüoruz bizim içinde zor kolay değilki onlarda bizi anlasın kawga etmesek ne güsek olur... ztn kawga edioz edioz sıkılıorum etmektende çünkü öyle içi boş şeylerki kızıorum sora kontr bitio boşuna tartışıoz die ama olan oluo... ztn günde bi kez ya konuşuoz ya konuşamıoz onda da güsel güsel konuşsak ne war sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?