sağol şekerim ama biraz daha gayret edeceksin ilk adımı atıp öylece kalma müthişsin walla yaw.ama doğru de bana daha rahatsın demi artık .inan çok güzel olacak allah emeklerinin karşılığını versin tatlım ya ben sana hep dua ediyom gülüm inan oda seviyo pes etme sakın
eft eft daha ıyıyım :) ıyı yaptım da öle ddim zaten rahatladım wala sonucta sölemedıydım 1.5 aydır tutuyodum kendımı paso geyık yapıyodum arkadasıymıs gıbı aamaaa söledım sonucta duysun bılsın daha demem hem. yeter gari ona bu :1ninca:
patiskacıım olcak olcak sizin iş merak etme dewam et böle güsel güsel şeyler söle hep ölemailler at böle duygusal... neler hissettini onu ne kdr sewdiini özlediini onu nası beklediini anlatan:)
baksana yelkenle suya inmeye başlamış bil sonunu ii görüorum ben... sen üzme kendini
aslına bi de herşeyi göze alıp bi kezde yanına gitsen nası güsel olur... oturup uzun uzun gözlerinin içine baka baka bi de anlatırsın herşeyi...
kaydirigubbakcemile3 evet dogum gunu pazara gelıyor, pazar da carsıya cıkarsa 2 ay sonra
belkı gıderım kımbılır oof
yumusasın yumusasınnn onu yatırıcam ben yumusatıcıyaa görcekk ooo hehe
çok sevindim gülüm inanki öz kardeşim gibi seviyom seni.hooooop gısslaarr onları ben barıştırcam .ilk ben dedim msn açtıydıda sevgilisi seviyorum,özlüyorum de hemen ne duruyon diye.ben etcem onların arasını siz geri çekilin bakiim.
iyi ifatralar kızlar allah ne dileğiniz varsa versin
ahhha ahhhh:çok üzgünüm: bugünde benim aşkımn yemin töreni vardı ama gidemedim babası gitti hiç tanımıyorum babasınısenağlama herif beni 5 gündr aramadı yahuuuuuuuu bu ay söz verdi bana ya kendi gelick ya ben gidicem yanına tabii ararsaasenağlama
canım nasıl yanıyor anlatamam biliyorum ki salakça bir düşünce ama şimdi karşımda olsa bir tane patlatrdm herhalde aşkıma:mymeka: beni niye aramıyorsn diye niye gelmiyorsn diye:mymeka: yeter artık diyeeeeeeesenağlama dön artık diyeee
gııısss patiiiş bak şu şarkıyı dinle hemen ebru yaşar geleceğim yanına dinle bi gııııssss:sm_cool:
nasti büşra44ün resmine bak yemin töreninde çekinmişler ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlarsın arkadaki ana oğulun sarılmasını görünce aç bak nolur
amin cnm hepimizin dileği olur inşallah...
hepimiz sewdiklerimize en kısa zmnda kavuşuruz inşallah...
:) sımdı ucak tarıfelerıne baktım da 4saatmiş yolucaklan ımkansıza yaıkın gıbı gıtmem, ama arastırmalarım sürecek gamyoncuiremsu
ndn işte 4 saatte yanındasın ne güsel korkuomusun uçmaktan?
hatta günübirlik bile gidersin eğer saatler uyuosa uymuosa ist aktarmalı olur yani...
eftt ıstt aktarmalı var hep 4 saat, bı de ucak gecıkse felan yandım
10.30 da kalkan 2.30 de oraya varıyomus öle bı durum var aksam bınsem kacta gelcem
bızımkıler kıyamet koparır sınemadaydım vs bıseyler bulabılırım belkı bılmem kı ucak gecıkır rotar yaparsa yanarım kı ne yanarım tabıyy :1ninca:
eftt ıstt aktarmalı var hep 5 saat, yok ucuslar 5 saat gıdıs 5 donus 5 ımkansızzzzzzz.
ıstanbulda yasasam yıne bı umut ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?