Sevdiğini özleyenler buyurun

patiskacıım olcak olcak sizin iş merak etme dewam et böle güsel güsel şeyler söle hep ölemailler at böle duygusal... neler hissettini onu ne kdr sewdiini özlediini onu nası beklediini anlatan:)
baksana yelkenle suya inmeye başlamış bil sonunu ii görüorum ben... sen üzme kendini
aslına bi de herşeyi göze alıp bi kezde yanına gitsen nası güsel olur... oturup uzun uzun gözlerinin içine baka baka bi de anlatırsın herşeyi...

eft eft daha ıyıyım :) ıyı yaptım da öle ddim zaten rahatladım wala sonucta sölemedıydım 1.5 aydır tutuyodum kendımı paso geyık yapıyodum arkadasıymıs gıbı aamaaa söledım sonucta duysun bılsın daha demem hem. yeter gari ona bu :1ninca:

çok sevindim gülüm inanki öz kardeşim gibi seviyom seni.hooooop gısslaarr onları ben barıştırcam .ilk ben dedim msn açtıydıda sevgilisi seviyorum,özlüyorum de hemen ne duruyon diye.ben etcem onların arasını siz geri çekilin bakiim.

kaydirigubbakcemile3 evet dogum gunu pazara gelıyor, pazar da carsıya cıkarsa 2 ay sonra
belkı gıderım kımbılır oof
yumusasın yumusasınnn onu yatırıcam ben yumusatıcıyaa görcekk ooo hehe

kaydirigubbakcemile3 evet dogum gunu pazara gelıyor, pazar da carsıya cıkarsa 2 ay sonra
belkı gıderım kımbılır oof
yumusasın yumusasınnn onu yatırıcam ben yumusatıcıyaa görcekk ooo hehe

gııısss patiiiş bak şu şarkıyı dinle hemen ebru yaşar geleceğim yanına dinle bi gııııssss:sm_cool:

ahhha ahhhh:çok üzgünüm: bugünde benim aşkımn yemin töreni vardı ama gidemedim babası gitti hiç tanımıyorum babasınısenağlama herif beni 5 gündr aramadı yahuuuuuuuu bu ay söz verdi bana ya kendi gelick ya ben gidicem yanına tabii ararsaasenağlama
canım nasıl yanıyor anlatamam biliyorum ki salakça bir düşünce ama şimdi karşımda olsa bir tane patlatrdm herhalde aşkıma:mymeka: beni niye aramıyorsn diye niye gelmiyorsn diye:mymeka: yeter artık diyeeeeeeesenağlama dön artık diyeee

ivet ivet o anda sıteyı acamadım panık oldum sonra baktım senın yazını gordum sonra da breakfor atladı olaya hemen selam at bısey yap dedı de attımdı yksam ööle bakıyodum mel mel ekrana barıştırr bisiiii a.s.

heheee dayagı hakedıoo bunnarrr, gelır gelırr aptallarmıs onlar ordaa kısımm takma bukdr wala taka taka delı oldukkk -tatlicadiarzu- bosver aramıomus bıde nıeee aramıon dıye ıcten ıce yıyodur kendını o da ordaa :smiley-cool:

gııısss patiiiş bak şu şarkıyı dinle hemen ebru yaşar geleceğim yanına dinle bi gııııssss:sm_cool:

:) sımdı ucak tarıfelerıne baktım da 4saatmiş yol ucaklan ımkansıza yaıkın gıbı gıtmem, ama arastırmalarım sürecek gamyoncuiremsu

nasti büşra44ün resmine bak yemin töreninde çekinmişler ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlarsın arkadaki ana oğulun sarılmasını görünce aç bak nolur

baktım ayy bütün askerler birbirine benzio bide çirkinler hepsi hahaha
yaa benimki bide duygusaldır ağlar falan ben de hiç ağlayamam ailesi şimdi derse ne kalas kız die heheheh:)
çok duygusal anlar sanırım farklı bi tecrübe olacak benim için bakalım... ilerde kısmet olurda oğlum olursa Allah onun törenine de gitmeyi nasip eder inşallah...
sewgiliminkine gittim o kaldı ya bi

:) sımdı ucak tarıfelerıne baktım da 4saatmiş yol ucaklan ımkansıza yaıkın gıbı gıtmem, ama arastırmalarım sürecek gamyoncuiremsu

ndn işte 4 saatte yanındasın ne güsel korkuomusun uçmaktan?
hatta günübirlik bile gidersin eğer saatler uyuosa uymuosa ist aktarmalı olur yani...

ndn işte 4 saatte yanındasın ne güsel korkuomusun uçmaktan?
hatta günübirlik bile gidersin eğer saatler uyuosa uymuosa ist aktarmalı olur yani...

eftt ıstt aktarmalı var hep 5 saat, yok ucuslar 5 saat gıdıs 5 donus 5 ımkansızzzzzzz.
ıstanbulda yasasam yıne bı umut ..

Son düzenleyen: Moderatör:

boşver be patiş yap bi delilik yaw.nekadar şaşırır düşünsene ya.anangilede sinema rötar yaptı dersin kaydirigubbakcemile5ben oruç açim gelim sonra görüşem bekliyom gece ha ona göre ben barıştırcam sizi söz.:içelim:

eftt ıstt aktarmalı var hep 5 saat, yok ucuslar 5 saat gıdıs 5 donus 5 ımkansızzzzzzz.
ıstanbulda yasasam yıne bı umut ..

iide cnm ztn izmire geçeceksin istdan da yarım saat sürüo istdan izmir... nolcakki bence yap bi delilik harika bi hatıra kalır onun için değer diosan yap gitsin... hoş bizim için söylemesi kolay ama senin şartların nası bilemiorum ewde durumlar falan... uyduruwer bi yalan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…