heheee dayagı hakedıoo bunnarrr, gelır gelırr aptallarmıs onlar ordaa kısımm takma bukdr wala taka taka delı oldukkk -tatlicadiarzu- bosver aramıomus bıde nıeee aramıon dıye ıcten ıce yıyodur kendını o da ordaa :smiley-cool:
belkide haklısn bugün reglimin ilk günü o nedenle çok hassasım senağlama bu günlerdende nefret ediyormsenağlama
boşver be patiş yap bi delilik yaw.nekadar şaşırır düşünsene ya.anangilede sinema rötar yaptı dersin kaydirigubbakcemile5ben oruç açim gelim sonra görüşem bekliyom gece ha ona göre ben barıştırcam sizi söz.:içelim:
iide cnm ztn izmire geçeceksin istdan da yarım saat sürüo istdan izmir... nolcakki bence yap bi delilik harika bi hatıra kalır onun için değer diosan yap gitsin... hoş bizim için söylemesi kolay ama senin şartların nası bilemiorum ewde durumlar falan... uyduruwer bi yalan...
he ozaman ıyıce delırırsın reglıler hakıkaten sakat, bıde dertlı sıkıntılıyken daha zorgecıyomus reggl onu ogrendım, benıom son ay berbat zor sıkıntılı gectıydı hemıde az sürdü :1closedeyes: gıcık oldmmneyse gectı sımdı şakkıdı
tamm cnm alah kabul etsın, ben de atıstırıom .
bakarım daha 1,5 ay varmıs doom gunune hesaplarız hep basınıza dertim benn :) kaydirigubbakcemile3
ew bızım cok abartı gec gelınce bazen polısı arıyolar bazen delırıyolar bazen de ses etmıyolar bı garıpler Çok üzgünüm çoook ama normalde ızın yoktur genelde hıcbısyebakalım ayarlarıs belkım kaydirigubbakcemile5
ayy nası polisi arıolar... tedirgin olur ben insan geç kalınca...
arayıp şurdayım burdayım desen... weyada ne bilim gece kalabilecein yalanını söyleyebilcein bi arkadaşın yookmu?
bu saat oldu daha aşkım aramadı beni sanırım iftar falan yapıolar... ama çok özledim yaaa...
sbh bi aramıştı beni fırça atmak için şunu naptın bunu naptın kimle konuşuodun telin meşgul falan filan demek için ama o sayılmaz işte...
tamm cnm alah kabul etsın, ben de atıstırıom .
bakarım daha 1,5 ay varmıs doom gunune hesaplarız hep basınıza dertim benn :) kaydirigubbakcemile3
o nademek patişş başımın üstünde yerin var canım
o nademek patişş başımın üstünde yerin var canım
Bengeldim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aşkım aradı çok mutlu oldum...
gelcem yemin törenine dedim o da çok mutlu oldu:)
çok özledim bitanemi yaa...
sanırım görünce üzülecem ayrılmak zor gelecek die gitmek istemiorum bi de
çünkü ben böleyim görmeyince özlediimi hiç hissetmem we üzülmem ama görünce heleki ayrılınca off off
hhheheheh tamamm cnmmm, afıyet olsnnn hemmm yimeğinn kaydirigubbakcemile5
aman cnm olsun o da demek kırmıs kafayı bnm nasta benı aldatıy mu acaba ne yapıo dıye yıyodur içi içini Çok üzgünüm çoook
len delüüü garı yanımda olsan boğuveriydim seni mızıklama gari leeyynn gidiyon işte ne güzel daha istemiyom deyon yawww:mymeka:
aşkım aradı çok mutlu oldum...
gelcem yemin törenine dedim o da çok mutlu oldu:)
çok özledim bitanemi yaa...
sanırım görünce üzülecem ayrılmak zor gelecek die gitmek istemiorum bi de
çünkü ben böleyim görmeyince özlediimi hiç hissetmem we üzülmem ama görünce heleki ayrılınca off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?