Sevdiğini özleyenler buyurun

belkide haklısn bugün reglimin ilk günü o nedenle çok hassasım senağlama bu günlerdende nefret ediyormsenağlama

belkide haklısn bugün reglimin ilk günü o nedenle çok hassasım senağlama bu günlerdende nefret ediyormsenağlama

he ozaman ıyıce delırırsın reglıler hakıkaten sakat, bıde dertlı sıkıntılıyken daha zorgecıyomus reggl onu ogrendım, benıom son ay berbat zor sıkıntılı gectıydı hemıde az sürdü :1closedeyes: gıcık oldmm neyse gectı sımdı şakkıdı

tamm cnm alah kabul etsın, ben de atıstırıom .
bakarım daha 1,5 ay varmıs doom gunune hesaplarız hep basınıza dertim benn :) kaydirigubbakcemile3

ew bızım cok abartı gec gelınce bazen polısı arıyolar bazen delırıyolar bazen de ses etmıyolar bı garıpler Çok üzgünüm çoook ama normalde ızın yoktur genelde hıcbısye bakalım ayarlarıs belkım kaydirigubbakcemile5

strestn olmuş cnm seninki öyle ne güzel aşkım gitmeden önce ona çatıyordm o da bu günlerimde idare ediyordu benii şimdi o da yok kii eminm şimdi hayatta çekmez direk kavga ederizlaelaelaelaelae

bu saat oldu daha aşkım aramadı beni sanırım iftar falan yapıolar... ama çok özledim yaaa...
sbh bi aramıştı beni fırça atmak için şunu naptın bunu naptın kimle konuşuodun telin meşgul falan filan demek için ama o sayılmaz işte...

ayy nası polisi arıolar... tedirgin olur ben insan geç kalınca...
arayıp şurdayım burdayım desen... weyada ne bilim gece kalabilecein yalanını söyleyebilcein bi arkadaşın yookmu?

ayy nası polisi arıolar... tedirgin olur ben insan geç kalınca...
arayıp şurdayım burdayım desen... weyada ne bilim gece kalabilecein yalanını söyleyebilcein bi arkadaşın yookmu?

ııh yok tatlım ondan bı garıpler bızımkınler,
bnmkınede öle demıstım askersın her aksam telde konuscaz aglıcam ama söz möz yok yakarlar bnmkınler canımı dıe şakkıdı hos bızımkıler bıras kafadan :1ninca:
sbhtan kavaltı vs dıye cıkabılırım sonra yemek yedık sınema falan gece tabı öle bı sekıl yapabılırım ya da işe gırecek gıbı olursam egıtıme gıdıyorum dıyıp kalırım bı yerde kaydirigubbakcemile5 buyuk plan

aman cnm olsun o da demek kırmıs kafayı bnm nasta benı aldatıy mu acaba ne yapıo dıye yıyodur içi içini Çok üzgünüm çoook

o nademek patişş başımın üstünde yerin var canım[/QUOTE]

hhheheheh tamamm cnmmm, afıyet olsnnn hemmm yimeğinn kaydirigubbakcemile5

aşkım aradı çok mutlu oldum...
gelcem yemin törenine dedim o da çok mutlu oldu:)
çok özledim bitanemi yaa...
sanırım görünce üzülecem ayrılmak zor gelecek die gitmek istemiorum bi de
çünkü ben böleyim görmeyince özlediimi hiç hissetmem we üzülmem ama görünce heleki ayrılınca off off

len delüüü garı yanımda olsan boğuveriydim seni mızıklama gari leeyynn gidiyon işte ne güzel daha istemiyom deyon yawww:mymeka:

hhheheheh tamamm cnmmm, afıyet olsnnn hemmm yimeğinn kaydirigubbakcemile5

senin problem çözüldü sayılır demi gıısss ayarlarız yinede bi problem olasa :sm_cool::1hug:[/QUOTE]

eft eft gectı bnm bugunku prob :))) :CüvCüv: cnm saollllun walahiiiiyy sız olmasanız napaardım böle düşüncelı düşüncelı otururdum ama ıyıyımmm hihoyyyt

aman cnm olsun o da demek kırmıs kafayı bnm nasta benı aldatıy mu acaba ne yapıo dıye yıyodur içi içini Çok üzgünüm çoook

yok ben cnm öle kuruntuları yoktur bi tatile gittimde biras pimpiriklenmişti yaz aşkı bulamadınmı kendine die... şimdi sadece souk dawranıomuşum bende öleyimdir özleyince bi souklaşırım sanki hayatımda yokmuş gibi yaparım
ayy cnm iide ozmn iicene sizinkiler merak ederler nerde bu kız sabahtan akşama kdr die bi derötar falan olursa aywayı yersin...

len delüüü garı yanımda olsan boğuveriydim seni mızıklama gari leeyynn gidiyon işte ne güzel daha istemiyom deyon yawww:mymeka:

ayyy çok heyecanlandım bi an önce o gün gelsin aşkımın yanında olayım istiorum offf! inallah hiçbir aksilik olmazda giderim oleyyyhihoyyythihoyyyt

bakkk hanımın bızeymıs tum afra tafrasııı kaydirigubbakcemile3 sevdıcegı arıyınca hemencıkkk yelkenler suyaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…