Sevdiğini özleyenler buyurun

yarın bu saatlerde onu görmüş geri dönüyor ve galiba üzgün olacağım sadece 1 saatçik görebilirmişiz ne var az daha görebilsem ama onada şükür tabiki allah herkese nasip etsin inş.

ndn ağlıosun cnm hem ank gelmiş, hemde muhabere...
çok şanslıymış hangi mesleği yapıo? bilgisayarı ii heralde

evet cnaım bilg. iyi de onlar orda çavuş eğitimi alacaklarmış
usta birliğini çavuş olarak yapcak yani..
netten falan araştırdım herkes çok övmüş çok rahat bi yer diyolar
o da rahat olduğunu söylüyor ama ama özlüyorum işte yine de ağlıyorum napiyimsenağlama

yemin törenine gitmeyi çoooooooooooook isityorum ama gidememsenağlama

yanı ne kadar daha erken bıtebılıo:uhm::uhm::uhm:1 ay falanmı yoksa daha az mı:uhmna gore segılıme ızın kullandırtmayım.cunku erkekn gelsın daha cok ısımız var ewlencez couk yapcaz

hayatım toplam 30 gün izinleri var eğer kullanmazlarsa hiç
1 ay erken geliyolar..

benimkide aramadı sabahtan veri msndeyim telefonda bekliyorum ama tık yok.önceden haftaiçi falan msn ye gelirdi bu hafta gelmedi çok yoğunlarmış bu hafta ama bugün niye gelmedi acaba yaa off beklemek ne kadar zor.senağlamasenağlama

yine ben geldim eşim aramadı ya offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ne güzel sizin adınıza çok sevndim. benimki hala aramadı msnye de gelmedi hala hiç yık yok.senağlamasenağlama

kızlaaaar bende şimdi aşkımla konuştum :asigim:
Çok mutluyuuuummmmmhihoyyyt

sesini duyunca daha bi tuhaf oluyor insan
canım benim ya nasıl özlemişim offf!

off kızlar yaaa
bende izin dönüşü çok konuşamıyorum
teli içeri almadı
normalde gündüzleri arardı ama sesi çıkmıyo bugünlerde
msj çekmeyi özledim yaaa
aradım bugün iki kez birinde nöbette dediler birindede kimse açmadı
sesini duymaya o kadar çok ihtiyacım varki:çok üzgünüm:

bende aynı durumdayım canım aramasını bekliyorum ama ses seda yoksenağlama acaba bu haftasonu izin veremdilermi öyle birşey olabilirmi bilmiyorumda ALLAHIM nolur arasınlar artık dayanamıyorumsenağlamasenağlama

slm kızlar ben geldiimm...
gezindim çeyiz alışwerişi yaptım pikeli yatak örtüsü aldım 399du 365e aldım çok tatlı:) bu sırada aşkım 2 kez aradı ama konuşamadım çünkü ben alışwerişteyken onun tabiriyle beynim dönüo benliğimi yitiriorum... konsatre olamadım ona hehehe

KUZUM aramadı hala...Ne yapıyor acaba?Çok özledim bitanemi ya.Kızlar dün gece şu şarkıları indirdim iyice deli oldum ya.Ağlaya ağlaya uyumuşum sahurdan sonra bunları dinlerken.
1-Bahar-Askerde Şimdi
2-Ebru Gündeş-Sen Beni Sevmekten Gidince
3-Ebru Yaşar-Geleceğim Yanına
4-Hayal Gözlüm
5-Metin Arolat-Ruhum Seninle
6-Serdem Coşkun-Şafak Kaçta Askerim
7-Tudanya-O Asker

Kızlar ben hiç böyle şeyler dinlemezdim,durumum vahim sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…