Sevdiğini özleyenler buyurun

ben yeniden aşık olmuştum
fotoğraf makinesini unutma

ayy tmm aklımdayken şimdiden koyayım çantaya:)
bende yeniden aşık olacakmıyım bakalım ztn aşığım ben onaaaa...
çok sewiyorum ben aşkımı yaa
çooooook ama çooookta özledimsenağlamasenağlamasenağlama

kızlar bu askerler cumartesi- pazar illaki çarşıya çıkar dimi?? benimkinden hala ses seda yok yaa noldu acaba?? en son dün telefonla iletişim kurmuştuk genelde haftasonlarıda geliyordu ama bugün hiç gelmedi ya offfsenağlamasenağlamasenağlama

seninki nerde askerlik yapıo freakycım

canım yemin töreni olmadan çıkmıyolar çarşıya..
bi de yaptığı yere bağlı tabi bazıları yemin töreninden sonrada hemen çıkamıyo..

ya kızlar bende gitmek istiyorum yemin törenine yaaasenağlamasenağlama
evdekilere ne diyebilirim ki..

aşkım benim gidemeyeceğimi biliyor ama bi gitsem şok olur çok şaşırır:asigim:

yol 5 saat burdan bide dönüş 5 saat etti 10
yok yaa gidemem ki ben off:1no2:

keşke bi yolu olsa:a015:

KKTC gazi magosa'da askerlik yapıyor canım:çok üzgünüm:

bak freakcımşimdi benimkide bugün için carsıya cıkacaktı askerlerden teki koğusa gitmiş uyumuş yasak olduğu halde bunuda komutan yakalıo 2.bi emre kadar carsı yasak carsıya ne zaman cıkacakları belli değil ve kimse suan tel.kullanamıo bunlar küçük sorunlar eminmki askerinin bi aklı sendedir musait olsa ulasır demekki müsait değil kendini yıpratma sağılıklı olsunlar o bize yeter bizlerin çok güçlü olması lazımki onlara destek olabilelim mirmirmirmir

ewt canım şafak 90 yemin töreni diye birşey kalmadı benimde kafamı bu karıştırıyor:çok üzgünüm:hem kendisi komutan asker eri değil istediklerini yapabiliyorlarmış ama çok yoğunlarmış bu hafta ondan mı acaba yaa off ne zor şey beklemek ALLAH hepimize sabırlar versin.sende umarım süpriz bir gelişme olurda sevdiğinin yanına gidebilirsin canım.:1hug::

hıımm bak bunu bilmiyordum demek öyle yaa. canım fazla anlatmıyor ki bana bunları canım yaa kıyamam. yazın iyi geldi nacidecim sağolasın.umarım tez zamanda hepimizde kavuşuruz canım.:1hug:

hıımm bak bunu bilmiyordum demek öyle yaa. canım fazla anlatmıyor ki bana bunları canım yaa kıyamam. yazın iyi geldi nacidecim sağolasın.umarım tez zamanda hepimizde kavuşuruz canım.:1hug:

biliomusun bende bugün konuştum askımla moreli çok bozuktu kulubeden konuşuoz cepte kullanamıo dedimki olsun üzülme bak dedim ben sağlıklıyım ailen sağlıklı bi sorunumuz yok kavga etmedik neden canını sıkıosun dedim ee burda cok haksızlık oluo devrecilikte dedi üstler çok haksızlık yapıomuş beni üzülmesin diye anlatamıoda kıayamıo ama ben sesinden anlıyorum olsun dedim yakında gidecekler sende dedim beni düşün zülme sıkma canını onun için freakcım onlar orda sırf erkek moreller sıfır psikiloji gitmiş kimileri bayılırmış kimileri ağlarmış yani orası burası gibi değil biz istesekde yasamadığımız için anlayamayız biz onlara pozitif görüncezki onlarda orda daha iyi olabilsin sen sıkma canını bu arada isim neydi benim nacide

canım haksızlık olayları çok oluyormuş ewt ama anlattıklarına çok üzüldüm işleri gerçekten çook çok zor.bazen banada öyle geliyor çok üzgün moralsiz konuşuyor soruyorum fazla birşey anlatmıyor ama bende anlıyorum ve moral vermeye çalışıyorum senin gibi.bu günlerde geçecek canım ALLAH beterinden korusun yeterki.bu arada benim adım meryem.memnun oldum nacidecim. a.s.

seninki yine güzel yerde yapıo bide komutanmış ooooiyi süper valla benimkide tekirdağ çorluda orasıda süper biryer en azından doğu değil öle olsa aklım hep onda kalırdı işallah bu günlerde gececek bi anı olarak kalacak işallah:1hug:

doğu ya çıkmasından bende çok korkuyordum açıkçası canım heryer bizim memleketimiz ama insan yinede korkuyor.seninkide güzel yermiş canım ewt bu günler de geçecek inşallah bak eylülü yarıladık nerdeyse.:teytey: :1hug:

şöle bakıyorumda daha dün 450 falan dioduk bizden askeri daha önce giden arkadaslar 200 250 diodu bende acaba o günleri görebilirmiyim diodum bi baktım 240 falan olmusuz yani gecer meryemcim ya sayılı gün özlem cok fazla elbet bigün gecicek ya

Oyy çorlu ne güzel..

aşkım orda olsa istanbul çorlu arası minübüs kaldırım yaa:roflol:

Allah kavuştursun canım.İnş.hepsi sağ salim gelir:1hug:

kızlar yemin törenine gidebilmek için plan kuruyorum hihoyyyt
eper gidersem müthiş olcak dua edin
ayın 18'inde yemin töreni:Saruboceq:

canım umarım hayırlısıyla gider dönersin.içini ferah tut.2hafta var daha ama inan bende çok heyecanlıyım.aynı senin gibiyim ama yenmeye çalışıyorum.bide bgn aramadı benim KUZU merak ettim çok...:a015:

yaa tüylerim diken diken oldu ne güselmişşş yaaaa allah hiç bir askere göstermesin öyle bişi

kızlar sabah bitanem aradı

p.tesi günü şeçmeler yapılıyomuş nereye düşecegi belli olucakmış
cok heycanlıyım anlayamam sizesenağlama
neolurrr bize dua edinnn kizlar:Saruboceq:

tertip benimki yazıcı olmuş bugün belli oldu seninki belli oldumu hep duacınım tatlım sen yüreğini ferah tut :Saruboceq:

güzelim ne neti ya yazıcı olsaydı bilgisayarın başında olduğundan girme imkanı olabilirdi ama normalde giremezler.ilk günler biz sadece 30 saniye konuşuyoduk sen haline şükret tatlım yalan felan değil herşey normal hatta güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…