Sevdiğini özleyenler buyurun

yaa bende aynen..
Hiç tarzım olmayan parçaları sırf O'nu hatırlattığı için dinler oldumŞeniz
hele su serdem coşkunun şarkısı....senağlama

Uykularım kaçtı
Sabahın beşindeyim
İştimaya Kalktı
Çoktan benim askerim

Kimisi Aslı'ya Kerem
Kiminin gözlerinde nem
Kimisi göçtü alemden

Şafak kaçta askerim
Ekmeğim aşım helalim
Sen nöbette dururken
Ben seni beklerim
Yollarını Gözlerim

Mektubunu aldım
Cevabını gönderdim
Tez gelir eline
Merak etme askerim

Sabahsız geceler kan kustum.
Kimi gün iyi haberini,kimi gün kötü haberini duydum
Gözlerimde kibrit çöpü
avuçlarımda cam kırıkları
yoluna canım adadım
başım koydum.
Hiç korkma korkulu rüyalardan uyanma!
uzaktasın diye aklını burda koyma yiğidim!
SÖZ VERDİM BEKLEYECEĞİM!

:a015::a015::a015:

bide beni iyice stres bastı.Yemin Törenine gidicem ama eve söyleyemem.Eğitimim var diycem.Nasıl plan yapıyorum hergün var ya anlatamam.Umarım bir sorun çıkmazda giderim.Bana dua edin kızlar lütfen...

Benimki de Şırnak'ta.Aklım hep onda ama O anlatılan kadar korkulacak bir yer olmadığını söyluyor.Belki de içim rahat oslun diye öyle söylüyordur.

benim kuzenimde şırnakta o da öyle diyor hatta eskisi kdr kötü değil gelişmiş daha kötü bekliyordum falan dedi...

bide beni iyice stres bastı.Yemin Törenine gidicem ama eve söyleyemem.Eğitimim var diycem.Nasıl plan yapıyorum hergün var ya anlatamam.Umarım bir sorun çıkmazda giderim.Bana dua edin kızlar lütfen...

bende yemin törenine kaçacaım cnm anneme söyledim sen bilirsin istersen git, iş yerinden izin werirler mi ki dedi... ay stres oldum annemden izin tamamda peki iş yerinden nolcakki
senağlamasenağlama

canım ya bende diyemem bizimkilere o yüzden gidemiyorum:a015:

anneme desem izin de vermez:çok üzgünüm:

bende yemin törenine kaçacaım cnm anneme söyledim sen bilirsin istersen git, iş yerinden izin werirler mi ki dedi... ay stres oldum annemden izin tamamda peki iş yerinden nolcakki
senağlamasenağlama

rapor falan olmuyor mu canım?valla annem henüz benimkini kabullenmediği için söylesem beni eve bağlar herhalde.Hoş kabullenmiş olsada arada nişan olmadan yollamaz bizimki.Benim iş yeri tamam arkadaşlar idare etcek ama evi nasıl ikna etcem bilmiyorum.Dediğim gibi artık bişekilde eve bişeyler uydurcaz arkadaslarla el birliğiyle.Maksat sevenler kavuşsun dimi?

canım ya bende diyemem bizimkilere o yüzden gidemiyorum:a015:

anneme desem izin de vermez:çok üzgünüm:

bişeyler uydurup gitme şansın yokmu.Benim KUZU annemler gelmesin sen gel yeter.Seni istiyorum orda görmek dedi.Öyle diyince daha ne diyim.Ölüm olsa sonunda gitmem lazım KUZUMun yanına...

tşkler Mrs. sönmez:) umarım çabuk geçer 1 ay bitmek üzere bile:)

hozefinciğim benimki hatay iskenderunda askerlik yapıo...
ailesi gidicek giderken benide alacaklar annem onun için izin verdi. tek başıma gitsem aklı kalır sanırım:) bakalım ama işte rapor falan bulcaz bi yolunu artık... off inşallah bi aksilik olmaz çok korkuorum... çok özledim aşkımı görmek istiorum artık...

bişeyler uydurup gitme şansın yokmu.Benim KUZU annemler gelmesin sen gel yeter.Seni istiyorum orda görmek dedi.Öyle diyince daha ne diyim.Ölüm olsa sonunda gitmem lazım KUZUMun yanına...

öle duygusal oluolarki dimi... ama bak sana ailemden bile daha çok değer veriorum onlardan daha çok özledim demiş yani bi yerde ne tatlı:)

benimkide kızdı ben mırın kırın ettikçe... nasıl geleceğin, bizimkilerle mi yalnız mı beni hiç ilgilendirmio yeterki gel dedi... normalde gelme yorulma diodu... okdr özlemişki... off yaa bende çok özledim minik tosbaamı amaaasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…