Sevdiğini özleyenler buyurun

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

şaka yapıyorum tabikide hiç öle sey olurmu bizde o zamanlardan gectik bende 450 falandi safağın keske derdim 250 falan olsa özenirdim diğer arkadaslarıma şimdi bir bakıyorum 242 inan varya sende hiç anlamıyacaksın ama ilk zamanlar hakkaten cok zor gecio ama alışıosun zamanla bak gör inan daha sonra hak vericeksin hakikaten zaman ne cabuk gecmiş dieceksinkaydirigubbakcemile5

canım benım sevgilimde bilecik söğütte yaptı acemiliğini hemde şöför olarak:)

canım benım sevgilimde bilecik söğütte yaptı acemiliğini hemde şöför olarak:)

gerçekten mi?
nasıl atlattın o kadar günleri?
arayabiliyormuydu?
usta birliği neresi geldi?
ben 4gündür sesine hasretim senağlama
çok soru sordum kusuruma bakma ne olur canım senağlamasenağlamasenağlama

gerçekten mi?
nasıl atlattın o kadar günleri?
arayabiliyormuydu?
usta birliği neresi geldi?
ben 4gündür sesine hasretim senağlama
çok soru sordum kusuruma bakma ne olur canım senağlamasenağlamasenağlama
nilaycım üzülmeyin ne olur acemi birliğinde benide 4 gün aramadığı olmuştu
ama orası asker ocağı yani emin olun ustabirliğinde çok çabuk gecicek
sıkmayın canınızı

yahu bugun ben de sewgılımın evının onunden gectım, yaaa dedım eskıden heerr gun gecerdım burdan gecerdık yururduk gıderdık hep dolanırdık cevrede flan ewlerımız de yakın tabı bakıyom bakıom paso, oraların hıc manası yok sımdı benım ıcın yaa kuru bı ev işte sıradan bııı yolll bana goree sewgılım yokk kenn hıc manalı degıll oralar mirmirmirmir

nilaycım üzülmeyin ne olur acemi birliğinde benide 4 gün aramadığı olmuştu
ama orası asker ocağı yani emin olun ustabirliğinde çok çabuk gecicek
sıkmayın canınızı

usta birliği neresi oldu canım?senağlamasenağlamasenağlama
rahatmıydı sevgilin bilecikte?
galiba tam emin değilim ama usta birliğine geçmesine 1ay var senağlamasenağlama

kızçelerrrrr ii akşamlaaaaaaaaaarrrrrr
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
kızlar cuma günü aşkımın yemin töreni vardı çok gsel geçmiş ben gidemedim tabi:çok üzgünüm:
sonra evci iznine çıktı pazar günü teslim oldu..cuma günü çok kötü kavga ettik onunla beni çok kırdı ama cumartesi pazar çok güseldi msnde konuştuk saatlerce gördüm aşkımı kapkara olmuş ya konuştukk konuştukkk izledim aşkımı bol bol ama tam ekran yapıyım görüntüyü öyle göreyim dedimm ama kızlar onu öyle yakından gördüm sanki ordan çıkıp gelecekmiş gibi geldi ya hemen kapattım başladım ağlamaya:a015:
off offff hadi geç zamannn geç
işteee 3 günümün özetii buu
:içelim:

usta birliği neresi oldu canım?senağlamasenağlamasenağlama
rahatmıydı sevgilin bilecikte?
galiba tam emin değilim ama usta birliğine geçmesine 1ay var senağlamasenağlama

benimki acemiliğini bursada yaptı yaptı ama bide ona sorun okadar zormuşki hergün sürün yat kalk şimdi usta birliği tekirdağ çorluda rahat cok şükür herkesin acemiliği zor gecio üzülmeyin gececekk

heheh kararms dımı kaydirigubbakcemile3 tüm askerler kararı yahu, gunes altında kalıolar ya saatlerce hehehehehe ıyı ıyı
agladın mı bıde kameradan sonra, öle olur yaa telden sonra da aglanıo wala dımı
:ecrin_bebek: senınkının aılesı gıtmıs mıydı pekı ewcı cıkt falan gıden olmus mudyu yanına?nılaycm :icecream:

nilaycım üzüldüm yemin törenine gidemediğine cok güzel ve grur verici bişiiiiii

canım yemin töreninden sonra eve gelebiliyormu?benimkininde 26sında var ama gelebilcekmiyim bilmiyorum diyor..izinle gelebiliyormu?

benimki acemiliğini bursada yaptı yaptı ama bide ona sorun okadar zormuşki hergün sürün yat kalk şimdi usta birliği tekirdağ çorluda rahat cok şükür herkesin acemiliği zor gecio üzülmeyin gececekk

canım gzellergzeli demiş bilecik-söğütte yaptı diye ben karıştırmışım ya :)
tabi kafa kalmadıki....
sizin ne kadar şafağınız kaldı?
ben hiç söylemeyim :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

bende gidemedim yemin törenine sağlık sebeplerinden dolayı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…