senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
benim bu kaprisli aşkımla nasıl geccek bilmiyorum
23 yasındayım canım bornova da oturuorum bılırmısın
çok özledim onu.....
bugün sesini duymayışımın 4.günü....
canım nasıl yanıyor...
artık ağlayamıyorum...
ağlamayacağım....
askerin ardından ağlanmaz...
ağlamak ağlamayı getirir....
sadece hasretin beni yakan....
sen iyi olduktan sonra onunda önemi yok....
buda geçer canım bu da geçer....
neler geçmedi ki değil mi?
gözüm telefonda 3dk sesini duymak için bekliyorum....
sende özledin mi beni aynı duyguları sende yaşıyor musun orda?
hiç aklımdan çıkmıyorsun.....
ara da ne olur bir duyayım sesini
ne olur.....
yalvarıyorum.....
ara beni artık ara.......
...................................
BİLECİK/SÖĞÜT-Şoför
canım benım sevgilimde bilecik söğütte yaptı acemiliğini hemde şöför olarak:)
nilaycım üzülmeyin ne olur acemi birliğinde benide 4 gün aramadığı olmuştugerçekten mi?
nasıl atlattın o kadar günleri?
arayabiliyormuydu?
usta birliği neresi geldi?
ben 4gündür sesine hasretim senağlama
çok soru sordum kusuruma bakma ne olur canım senağlamasenağlamasenağlama
nerelederseniz yawwwww
aman canım ya bu koskoca izmir bana dar gelio aşkım gittiğinden beri:çok üzgünüm: aksam benı ewe bırakırdı gece ewımın onunde dolanırdı arabayla onun gece varlıgını hıssetmek bıle guzeldı ama sımdı aramızda onlarca yol var:çok üzgünüm:
nilaycım üzülmeyin ne olur acemi birliğinde benide 4 gün aramadığı olmuştu
ama orası asker ocağı yani emin olun ustabirliğinde çok çabuk gecicek
sıkmayın canınızı
usta birliği neresi oldu canım?senağlamasenağlamasenağlama
rahatmıydı sevgilin bilecikte?
galiba tam emin değilim ama usta birliğine geçmesine 1ay var senağlamasenağlama
kızçelerrrrr ii akşamlaaaaaaaaaarrrrrr
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
kızlar cuma günü aşkımın yemin töreni vardı çok gsel geçmiş ben gidemedim tabi:çok üzgünüm:
sonra evci iznine çıktı pazar günü teslim oldu..cuma günü çok kötü kavga ettik onunla beni çok kırdı ama cumartesi pazar çok güseldi msnde konuştuk saatlerce gördüm aşkımı kapkara olmuş ya konuştukk konuştukkk izledim aşkımı bol bol ama tam ekran yapıyım görüntüyü öyle göreyim dedimm ama kızlar onu öyle yakından gördüm sanki ordan çıkıp gelecekmiş gibi geldi ya hemen kapattım başladım ağlamaya:a015:
off offff hadi geç zamannn geç
işteee 3 günümün özetii buu
:içelim:
kızlar cuma günü aşkımın yemin töreni vardı çok gsel geçmiş ben gidemedim tabi:çok üzgünüm:
sonra evci iznine çıktı pazar günü teslim oldu..cuma günü çok kötü kavga ettik onunla beni çok kırdı ama cumartesi pazar çok güseldi msnde konuştuk saatlerce gördüm aşkımı kapkara olmuş ya konuştukk konuştukkk izledim aşkımı bol bol ama tam ekran yapıyım görüntüyü öyle göreyim dedimm ama kızlar onu öyle yakından gördüm sanki ordan çıkıp gelecekmiş gibi geldi ya hemen kapattım başladım ağlamaya:a015:
benimki acemiliğini bursada yaptı yaptı ama bide ona sorun okadar zormuşki hergün sürün yat kalk şimdi usta birliği tekirdağ çorluda rahat cok şükür herkesin acemiliği zor gecio üzülmeyin gececekk
benimki şişe bile zor gidiom dio
abooobenimki zaten karaydı daha da kararırsa görememki gece onu:roflol:
canım benım sevgilimde bilecik söğütte yaptı acemiliğini hemde şöför olarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?