Sevdiğini özleyenler buyurun

nerdesiniz yawww bide siz yalnız bırakmayın intihar ederim walla taa o haldeyim

ne intiharı allah korusun.deme öyle şeyler.ben hala benim KUZUyla konustum mu konusmadım mı onu düşünüyorum 7 saatir.ASKIM nasılsın seni çok özledim dedi bende ASKIM dedim kapandı.Bu ne yaaaaa.Delircemmmmmkafamçokkarıştı

napim ya bunalıma girdim resmen yazdıklarımı okumadın galiba ne durumda anlamadın mı çok kötü oldum.

yaaa cnmm üzülme takma kafana
askerlik bu sonuçta
bnmkide aynı yerde yaptı bak ben seni çok iyi anlıyorum
daha yeniler ondan böylesin

bnmkninde her yeri yara olmuştu
yağaı fdlaan
yemin törenşnden snra uyuzlar 10 km yol yürütüyolardı hergün
10 kim git 10 km gel:S
canı çıkıodu bebeğimin

kendine iyi bak
onada güç ver
bişeycik olmaz merka etmee
öpüyorum seni canım iyi geceler
dua et usta birliği iyi rahat bi yere düşsün tmm mı

evet patişçimya ailesi gitti yanona konuşmuştukya seninle giderken beni bi telefonla bile aramadılar göndereceğin bişi varmı falan diyea.s

hıı tımam canım, hatırladım resimlerı geldı mı pekı asker resımlerı
benımkının gelmedı daha resımlerı.. sormadım da kımseye ööle oturuyorum işte.. senağlama

asker kıslarına...

gittin..ardından öylece bakakaldım..sen gittin gideli her şey anlamını yitirdi..geceler bitmek bilmiyor
gülüşler sahte, sözler anlamzsız oldu.
o çok sevdigin bogaz bile anlamsız bakıyor bana.içimi acıtıyor yoklugun..yolladıgın mektuplar,hüzün,acı, endişe gözyaşı kokuyor..
biliyorum sen de aynı şeyleri hissediyorsun canımıniçi.bogazın dügün dügüm dügümleniyor degil mi?
üzülme aşkım geçecek elbet.başka da elden ne gelir zaten..
kuşlarla sana selam yolluyorum.rüzgara "ona şarkımızı fısılda" güneşe "benim yerime ona sarıl"diyorum
sıcak havalardan şikayet etme "o ben'im çünkü".......

Son düzenleme:
millet nerdesiniz yaww hiç konuşmuyor destek olmuyorsunuz bakın bikaç saat sonra formata gidecek bilgisayar görüşemicez özletmeyin kendinizi yaww

senağlamasenağlamasenağlama

özlem benimle birlikte bekliyor burda!geleceğini biliyorum.bu gerçek nasılda yaşama sevinci veriyor bana.çocuklar daha bi sevinçli oynayacak oyunlarını.bütün hayaller bütün düşler gerçek olacak.kentte geldiğin gün kimse ölmeyecek.kimse kavga edip gözyaşı dökmeyecek,kimse yalnız kalmayacak.en aydınlık gecesini yaşayacak kent!gök yüzü yıldız tarlasına dönecek.
geleceksin biliyorum...
kuşkum yok.seni yüreğimle,beynimle,tüm benliğimle bekliyorum.o büyük güne hazırım ben!
geleceksin biliyorum....!
ben burdayım seni bekliyorum.......!

millet nerdesiniz yaww hiç konuşmuyor destek olmuyorsunuz bakın bikaç saat sonra formata gidecek bilgisayar görüşemicez özletmeyin kendinizi yaww

gamzecim yazdıklarını okudum.her askerin başına gelen şeyler bunlar üzülmemeye çalış
benimki bottan ayagımın şekli bozuldu artık diyo 7aylık asker tabii
çocuk için de yaşın küçük inş ilerde olur bazen bu yaşlarda olamayabiliyomuş

artık 1 yerine 2 kadeh içiyorum;biri senin için.....
sevdiğimiz şarkıyı 2 defa dinliyorum;biri senin için.....
sabahları temiz havayı içime 2 defa çekiyorum;biri senin için......
yokluğunda hayatı iki kişilik yaşıyorum;biri senin için....
hayata dair ne varsa seninle paylaşıyorum.....
işte bu yüzden koymuyor yokluğun.çünkü;ben seni sensizde olsa hala seninle yaşıyorum gülüm.......

her sözcüğü denedim seni anlatmak için.her sözcüğün üzerinde durup bin kez düşündüm.ya onlar seni anlatmaya yetmedi yada sen onlara.ben ki konuşmayı bukadar seven,böylesine laf cambazı birtek seni tarif edemedim.sözler yetmedi renklere sarıldım.birtek mavi anlattı seni.deli mavi....maviye yakışan yalnız sendin....!

seni özlemeyi en çok ben bilirim.hiç yakınmadım seni özlemekten.üstelik hiç kavuşamama ihtimali işlenmiş soğuk bir taş gibi önümde dururken,sana dokunamamak yüreğimi böylesine acıtırken.yine de bil eyy yarr......
bilki;yüreğimi kanırtan bu acıya inat dokunmadan tenine bir ömür boyu özleyebilirim seni...........!!!

sana ait olanı yaşamak istiyorum.aşksa aşk,sevdaysa sevda,hüzünse hüzün....senden gelen hiçbirşey korkutmuyor beni.sen yanımda olduktan sonra bana kanat açarsın biliyorum...özlemek aşkın yaramaz çocuğu....!ben o çocuğu bile uslandırdım gülüm...özlenen sensin çünkü...sen benim uzaktaki enyakın parçamsın...!sen koca dünyada özleyebileceğim ve özlediğim tek şeysin gülüm.....!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…