gıslar ben ona dedimki sana bi sürprizim var yemin törenine gelecem diyecektim bişi demeden hamilemisin dedi bişi diyemedim canım çok yandı evet demek isterdim biz çok istiyoruz bebek ama olmuyo işte çok sevindiydi yüzü güldüydü evet deseydim havalara uçardı canım çok yandı halada yanıyor[/QUOTE
selam;
daha çok genç oluğunuzu düşünüyorum, olmuyo falan deyipte yeme kendini, neticede herşey Allah"ın takdiri, ve ogünlerde gelir, hem hamilelik dönemi doğum falan bunlar çok duygusal hassas dönemler bi kadın için bu dönemlerde eşininde yanında olması daha iyi olur inşallah hayırlısıyla yapıp bi an önce bitirir kavuşursunuzda hemncecik bi bebeğiniz olura.s.
nerdesiniz yawww bide siz yalnız bırakmayın intihar ederim walla taa o haldeyim
ne intiharı allah korusun.deme öyle şeyler.ben hala benim KUZUyla konustum mu konusmadım mı onu düşünüyorum 7 saatir.ASKIM nasılsın seni çok özledim dedi bende ASKIM dedim kapandı.Bu ne yaaaaa.Delircemmmmmkafamçokkarıştı
ben geçtim onları eşimin yanımda olması sivil hayatta olsa çok önemliydi ama askerde olduğu için hiç önemi yok tek düşüncem ve dileğim bi bebek benim yerime geçmeden nedenini anlayamazsın şuu ölüm korkusu denen şey varya insanı bu hale o getiriyor işte ya gelemezseler hiiiççççç bitmiyor ona bişi olursa onun canından bi parça kalsın onun yerine ona sarılayım onu koklayıp öpeyim onu canıma sarayım ona aşık olayım yani hayatımın bi sebebi bi nedeni olsun anlattım ama anlamazsın şekerim anlaman için benim yerimde olman lazım ama anlamasanda olur boşver önemli değil a.s.gıslar ben ona dedimki sana bi sürprizim var yemin törenine gelecem diyecektim bişi demeden hamilemisin dedi bişi diyemedim canım çok yandı evet demek isterdim biz çok istiyoruz bebek ama olmuyo işte çok sevindiydi yüzü güldüydü evet deseydim havalara uçardı canım çok yandı halada yanıyor[/QUOTE
selam;
daha çok genç oluğunuzu düşünüyorum, olmuyo falan deyipte yeme kendini, neticede herşey Allah"ın takdiri, ve ogünlerde gelir, hem hamilelik dönemi doğum falan bunlar çok duygusal hassas dönemler bi kadın için bu dönemlerde eşininde yanında olması daha iyi olur inşallah hayırlısıyla yapıp bi an önce bitirir kavuşursunuzda hemncecik bi bebeğiniz olura.s.
evet patişçimya ailesi gitti yanona konuşmuştukya seninle giderken beni bi telefonla bile aramadılar göndereceğin bişi varmı falan diyea.s
Günaydın kızlar.. kimse yok galıba -tatlicadiarzu-
asker kıslarına...
gittin..ardından öylece bakakaldım..sen gittin gideli her şey anlamını yitirdi..geceler bitmek bilmiyor
gülüşler sahte, sözler anlamzsız oldu.
o çok sevdigin bogaz bile anlamsız bakıyor bana.içimi acıtıyor yoklugun..yolladıgın mektuplar,hüzün,acı, endişe gözyaşı kokuyor..
biliyorum sen de aynı şeyleri hissediyorsun canımıniçi.bogazın dügün dügüm dügümleniyor degil mi?
üzülme aşkım geçecek elbet.başka da elden ne gelir zaten..
kuşlarla sana selam yolluyorum.rüzgara "ona şarkımızı fısılda" güneşe "benim yerime ona sarıl"diyorum
sıcak havalardan şikayet etme "o ben'im çünkü".......
millet nerdesiniz yaww hiç konuşmuyor destek olmuyorsunuz bakın bikaç saat sonra formata gidecek bilgisayar görüşemicez özletmeyin kendinizi yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?