Sevdiğini özleyenler buyurun

çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni.... herhangi biri değildin artık.bu yüzden ne ağırlama faslı vardı ne de uğurlama...bu yüreğin gerçek sahibiydin.en kızgın,en tahammülsüz olduğum anlarda bile seni düşünmek yetti bana.içimdeki sen yüzüme yansıdı...güldüm.beni güldüren senin sevgindi ve ben kaygısız içten gülüşün ne demek olduğunu seninle anladım.....seni severken yorulmadım.çünkü;sen yaşam kaynağıydın.hergün yenilendim .seninle çoğaldım.büyüdüm,seninle doldum....eksik kalan neyim varsa tamamladın.....
ölmeyecektim asla.....
çünkü;

sen ölümsüzlüğün ta kendisisin bitanem....!

sevdim işte ötesi yok bunun...!!!

haha gamzecım kaderlerımız bir,
benım bılgısayar da aksam formaata gıdecek yarın ya da dıger gun gelır artık

ne yapıcam bılemıorm

sevgılımı de özluom bıde sizi özlıcem oho katlancak wala sevgım askım

günaydın patiş naptın konuştunuz mu bidaha nasıl gidiyor benim halim ortada aşağıyı oku anlarsın senağlama

kızım sorma dagıldık hee,
sımdı kıyafet bakıyodum dısarı cıkcam işim var dıye,
yenı cıcıler almıstım bı yıgın ulen dedım benımkı gelınce gıyseydım keske burda olaydı da ona gıyeydım bunları hay beyınsız kafam dedım nası kızdım kendıme
bee adam yok ben tek basıma gıyınıom suslenıom seneye yaza mı kaldırsam bunları yoksa peh bee karetmesın lanet olsun wala yanlızız adamın gelınce benle goruscegı mnmechll hay lanet olsun wala :mymeka:

dur bi len ne gızıyon kendine hemen... noldu yine kavga felen mı ettiniz.hiç mi görüşmediniz.ogünden sonra noldu anlat gızım yaa :mymeka:

dur bi len ne gızıyon kendine hemen... noldu yine kavga felen mı ettiniz.hiç mi görüşmediniz.ogünden sonra noldu anlat gızım yaa :mymeka:

gızım yok gorusmedık
cuma konustuyduk msnde, hanı ben beklıom sevıyom dıyodum bu da gulucuk yapıp yapp ayrıldık halaaa ordan beklıon dıyodu sen sımarıklık dedıydın,
hftasonu b daha gırmıs nete cok kısa surelıgıne sanırm ben hıc yakalayamadım net basında degıldım , dün de aılesı gelmıs ızmıre fln. bıdahakonusmadık ama hıc Çok üzgünüm çoook

kıs patiş yannış annadın
pc gidicekmiş yaaa
nabıcan evde dedim alıştın nete :))

günaydın kızlar nasılsınızkaydirigubbakcemile5

ya dün akşam gitti site açılmıyor bi türlü sinir oldumklava:
sonra geldi geç saatte bi kaç mesaj yazabildim çıktım...

valla bende nerdeyse foruma üye olalı 1 yıl olacak
burayı iyi ki keşfetmişim çünkü çok destek gördüm sizden:1hug:

en azından derdimiz aynı olduğu için paylaşınca rahatlıyorum
askerlikle ilgili herkesten bişeyler öğreniyorum..:1rolleyes:

gamzecim bende yemin törenleri cuma diye biliyordum
aşkım 18 dedi ama acaba ben mi yanlış anladım bilmiyorum:uhm:
zaten tel.de konuşurken ben ölece donup kalıyorum:çok üzgünüm:

patır patır yaş dökülüyor gözümden o anlamasın diye konuşamıyorum da
o da konuş aşkım sesini duyiyim diyorsenağlama

şu yemin töreni bi geçsinde inşallah bizde msnden falan konuşmaya başlayacağız:asigim:
gamze bende 25'inden itibaren sayıyorum aşkım öyle say dedi
o da 27'sinde teslim oldu ama yol da askerlikten sayılıyormuş

şafak 444

kızlar az işim vrdı kactım ben ,
görüşürük aksam 4-5 gıbın bana yazcklarınız varsa bosaltın içinizi okurum gelıncene, opyorum sızı mucjuks

kızlar az işim vrdı kactım ben ,
görüşürük aksam 4-5 gıbın bana yazcklarınız varsa bosaltın içinizi okurum gelıncene, opyorum sızı mucjuks

hoşçakal canım ben bikaç gün yokum eğer konuşursanız alttan al evet aşkım tamam canım sen haklıydın felan de seviyorum bekliyorum demeyi de ihmal etme gülüm olurmu eğer sevdiğini geri istiyorsan şimdilik he diycen başka çare yok kiba.s.:1hug:kaydirigubbakcemile5

tamam canım demek ısterım ama cuma gunu konusurken dedım kı
hıc sacma yere ayrıldık ettık, ben kabul etmıyorum sadece mantıken düşündük ama kalbımızı dınlemedık sben senı sevıyorum ve ondan böle resmımız ı eklıyorum oraya buraya dedım,
gun sayıyon dedı , evet bırının sayması gerekıyo dedım espırı yaptım falan...
tamam cnm sız yazın gıdıyorum artık. öptum bakarım sonracugıma.mucju hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…