Sevdiğini özleyenler buyurun

geçmedi geçmiyor günlersenağlamasenağlama

amannnnn kim gelmişşş topiğimizee eylülcümmm benim moda ikonummmm hoşgeldin :dance:Allah kavuştursun :teselli:
nerde askerin canım?
bu arada sağlık problemim var demişsin hayırdır ya inşallah kötü bişey yoktur

bebişim hoşbulduk canımŞeniz
izmirde benim nefesim çok uzakta benden senağlamasenağlama
benle ilgili değil canım ailevi bi problem tatlım
:çok üzgünüm:

bebişim hoşbulduk canımŞeniz
izmirde benim nefesim çok uzakta benden senağlamasenağlama
benle ilgili değil canım ailevi bi problem tatlım
:çok üzgünüm:

anladım canım ya Rabbim tez zamansa sorununuzu giderir inşallahh
benim askerimde benden çok uzakta canım ya osmaniyede 13 saat sürüyo bende gidemediim ama napalım kısmet 13 ağustosta gitti dimi eşin

anladım canım ya Rabbim tez zamansa sorununuzu giderir inşallahh
benim askerimde benden çok uzakta canım ya osmaniyede 13 saat sürüyo bende gidemediim ama napalım kısmet 13 ağustosta gitti dimi eşin

yok 12 ağustosta doğum gününün ertesi günü gitti:1no2:
allah zamanı su gibi geçirsinde hemen dönsünler hayırlısıyla:a015:

özlemek ne kelime burnumda tütüyor kuzucum valla aşkımı çok seviyorum inş herkes biran önce sevdiğine kavuşur darısıda bana olsun :)))

belinay çok hoşsun canım ya:roflol:
bayıldım şu sorularına :roflol:

kızlar ankesörlüden mesaj olayının pahalı mı
ucuz mu olduğunu bilmiyorum..
zaten azcık konuşuyorum ne nasıl oluyo sormaıyorum bile
sesini duyiyimde yeter diyorum senağlama

bugun konuştum aşkımla 6 dk.kadar
sıra varmış,çok kalabalıkmış fazla konuşamadık:çok üzgünüm:
şofolüğün rahat olduğunu bende duydum öyle diyorlar ..

ayın 18'inde yemin töreni var hafta sonu gelebilrsem gelcem diyo
nasıl gelcek bilmiyorum ama
bi arkadasım var yeni bitirdi askeriğini
gelemez dedi bulunduğu şehrin dışına çıkması yasakmış

napcak bu bizimki hiç bilmiyorum..başına iş açmasa barikafamçokkarıştı

............................................................

Son düzenleme:
benımkı etımesgutta ahhh aaahhh gül gıbı askımı ankaraya teslım ettımsenağlama

kıızlar siz dua edin ankaraya çıkmış benim eşim ısparta eğirdirde komando yorgunluktan telde konuşamıyoruz bile fırsatı oluyo ama ben kapattırıyorum git dinlen diye napim adam ayakta duramıyorki o derece kötü yani eğitim okadar ağırki ayaklarım yara oldu ayağımdaki çorap ayağıma yapıştı diyo revire çıkmış revirci böyle şeyler komandoları devirmez bişeyin yok demiş yatın kalkın halinize şükredinklava: benim canım nasıl yanıyo siz anlayamazsınız

hadı kıslar ben yatıorum askımda aramadı zaten kafam bozuk.ıyı geceler

ahh be güzelim orası asker ocağı ana kucağı değilki orda ne durumda olduklarını görsen için parçalanır gerçi seninki rahatmış ama olsun en rahatı bile ne zorluklar çekiyor bence hiç böyle kızma bak benim eşim komando bide evliyim ben ama o arasa ben kapattırıyorum çünkü durmunu biliyorum seviyorum benim yüzümden 5dk bile ayakta kalmasın dinlensin istiyorum çünkü çok kötü halde ya ne dedim çorap ayağına yapışmış anla artık canını çıkartıyolar bide komando ya dağa hazırlıyorlar gece gündüz eğitim eğitimleride sağa dön sola dön değil çok zor şeyler allah düşmanımın başına vermesin komandoluk ben bizzat gittim gördüm daha dün yanındaydım ve daha gideli 12 gün oldu.anlayışlı ol güzelim sakın kızma telde nekadar özlesende bağrına taş basman gerekiyor....seviyorsan yapmalısın hayatım

gamzegazel yazıcı olduysa arada nete girebilir her an
sevindm canımm

güzelim şuanda çok yoğun sabahlara kadar yazı yazıyo yeni asker çok ya bitmiyo diyo ama yemin töreninden sonra belki ama ozamanda eğitim dahada ağırlaşacakmış dağa felan çıkacaklar üç gün dağda yatacak ondan habersiz üç koca gün napcam bilmiyorum

iyiym bende işte aynı
gamzegazel nasıl yazıcı oldu
acemi birliğinde yazıcı olamazkii...

walla aslında olmuyo usta olanları yapıyolar ama eşimi komutan çok sevmiş hatta alay komutanının postası olmuş komutan ilk gün seni posta düşünmüştüm sana kanım kaynamıştı demiş şimdide çok tutuyor eşimi gerçekten çok seviyor eşimi komutanı eşimde onu yazıcılık rahat olur seni oraya geçircem demiş geçirdi bakalım ama sabahlara kadar yazı yazıyor uykusuz günlerdir ama sonra çok işimize yarayacak ustalıkta yazıcılık

hadi yaaa
gamzeninkiyle bnmki aynı yerde acemilik yapıolarda
bnmki olmuo dmeişti dmekeki oluomuşş=)

doğru söylemiş olmuyo ama bizimki şans işte komutan sevmiş ama eşim işten hiç kaçmaz saygıda kusur etmez emir verildiğinde en güzel şekilde yapar yani torpil felan yok wallahi tamamen şans bizimkide kendinizi hazırlayın ben doğuya gidicem diğer komutanlar hep öyle diyo dedi yani belkide bikaç ay sonra eşimde şırnak hakkari vb.olacak

kizlar ben kactan sayıcam yaa bazisi dioo 460 bazisi dio 457

3 gün bnm icin cok önemli kafam karıstı ( hepimiz icin cok onemli

daha bnm safak 449 senağlama

gııss aslında tam 460 ama yol izni oluyo hani askere giderken yolda geçen süre warya onuda askerlikten sayıyolr eşim 27sinde teslim oldu ama 2gün yol izni vermişler 25inden sayıyorum ben normalde 12gün ama yolla 14 oldu ondan 457 demişlerdir seninkine sor öğren ne zamandan başlatmışlar askerliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…