Sevdiğini özleyenler buyurun

herkese merhaba
ben 1 yıldır falan üyeyim bu foruma ama bu başlığı yeni gördüm ) aylardır bekliyorum bende, çok zor evet ama zaman işte geçen gün ömürden, bekar olanlarıda evli olanlarıda hepinizi Allah tez zamanda kavuştursun, ama evli olanlar için iki kat daha zor, neyseki bizim çok az kaldı, geçmiyo zaman diye kendimi paraladım ve bitti işte ,Allah nasip ederse 7 gün sonra evde olacak eşim, ama artık son günler iyice zor 1 gün 3 gün gibi geliyor :-(

walla nasıl olsun duygucum onu görünce çok sevindim aslanlar gibi komando olmuş sevdiğim.beresi kıyafetleri nasıl yakışmış aslanıma tam bi asker olmuş çok yakışıklıydı yawf ama üzüldüğüm şeylerde var tabi

o kadar olur cnmm bnm
bak gördüğüne sevin sen tmm mı
üzme kendini
gömremeynlerde war
onlara haksızlık etmiş oluruz
cnmm bnm

canım üzülmemek elde değilki.evdeki gibi değiller.gördün ya en azından rahat etmiştir birazda olsa yüreğin.

Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyım istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.

Yaşayalım kı, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.

Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi, evimizde, bır şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek... Böylece yaşamalıyız işte.

Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.

Zaman su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı. Saçlara düşünce aklar ya da gidince aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehırden.

Kavgasız, her sabah gürültüyle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip, benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli zıyaretimize, geçmışteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız...

Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde. Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı \"herşeyde\".

Can Yücelin kızlar.Hepinize hediye ediyorum.

gıslar ben ona dedimki sana bi sürprizim var yemin törenine gelecem diyecektim bişi demeden hamilemisin dedi bişi diyemedim canım çok yandı evet demek isterdim biz çok istiyoruz bebek ama olmuyo işte çok sevindiydi yüzü güldüydü evet deseydim havalara uçardı canım çok yandı halada yanıyor

ikinci olarakta alayda grip salgını varmış grip olmuş çok kötü olmuş evdede grip olunca hap iğne fayda etmezdi serum vurunurdu 1hafta anca ayağa kalkardı bi grip olunca ölümcül gibi olurdu revire çıkmış revirci komandoyu bunlar yıkamaz deviremez bişeyin yok demiş yollamış ben antibiyotk götürmüştüm onları verdim inş iyileşir çok mutsuzum ya

3. olarak o halde çok ağır eğitim alıyor ayakları yara olmuş üstüne basamıyor çorap yapıştı yarama diyor ne bu ya esir kampımı bu yaaa sonuçta bu vatan için herkesin karısı gibi için orda ne bu işkence resmen ya komando oldu diye canı yok mu neden sahip çıkılmıyor askerlere canım nasıl yanıyor anlatamam yemin ederim ölmeyi bile istiyorum onun böyle eziyet altında olduğunu bilmekten duymaktansa öleyim daha iyi yüreğim sızlıyor dayanamıyorum yaa

canım herşeyde bi hayır vardır.onu mutlu etceğin günlerde gelcek eminimki üzülme hiç.hayırlısını dile allahtan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…