Sevdiğini özleyenler buyurun

kıss bişey kalmamış senin kiiikaydirigubbakcemile5

kıss bişey kalmamış senin kiiikaydirigubbakcemile5

Kızz herkes öyle sölüyorr ama valla geçmiyor yaaa:ecrin_bebek:
Gerçi c.tesi günü 99 olucaz yani çift rakamlara geçicez...
18 gün sonrada plakalara geçicez...

He bu arada c.tesi günüde aşkımı ıslatıcaklargamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Allah yardımcımız olsun canım ya...
Seni çok iyi anlarım o günleri bende yaşadım.
Bugünkü günümüze şükürler olsun...
Sabır ve zaman her şeyin ilacı çok zorlandığım zamanlarda oldu seninde olucak.Aylarca sesini duymadığım sesini duyduğun anda tam mutluyum derken kapatmak zorunda olduğumuz zamanlar ama geçiyor...Geçicecek hepimiz şafakları yicez inşallah:lepi:

evet 100den düşünce ıslatıyorlar:)

kızlar bişe söylicem atıyorum siz sevgilinizin msn şifresini bilmiyorsunuz ama yatak arkadası biliyo ondan habersiz giriyo haatta siz ona süpriz yapmak için bigün sifresini istedinizi ama size bahane uydurup vermedi ama arkadası biliyo gücünüze gitmezmi

yatak arkadası kım kız! ?
msnın sıfresı kayıtlıdır yani otomatık aç deyınce açılıyordur,
bak benım evde öyle, abım de acabıliyır mesela, ama açmaz heralde deyıp bırakıyorum öölece, anemler zaten hıc bısey den anlamazlar... belkı o da öledır

hee bıde 1 kız 1 erkek arkadasımın msn degıl de facebok sıfrelerı var bende, verıolar bakayım vs dıye bı ıslerı olunca yapıorm, ama sevgılılerıne vermıolar tabı baana verıolar sade.. arkadaslıktran ılerı gfelo onemlıdııl,

ben de sewgılme vermem yanlıs bırı maıl atar sonra ayıkla pırıncın tasını

bırde bu ıslatma nası bı ıslatma ben onu anlamadım

Valla ben sadece su ile ıslatıyorlar sanıyordum ama aşkım dediki su,çorbaümeyve suyu aklınıza gelebilecek ne varsa hepsini üstünden ağağı boşaltıyorlarmuş...Beni bekliyorlar diyordu...Bence çok eğlenceli...Bakalım gelişmeleri c.tesi dinler sizede yazarımhihoyyyt

Ben sevdiceğimin şifresini biliyorum ama o benimkini bilmiyor...kaydirigubbakcemile2
Şifresini ben istemedim resimleri vardı o sık sık net kullanmadığı için ben ilgilenmiştim...
Art niyetli olduğunu düşünmüyorum...Ki sevdiğim bilmez ama arkadaşlarım şifremi bilir...
Ki bu konu patiskaya katılıyorum şahsen biri yanlış bir şey yazar diye bende çok korkarım...Ekli olanların hepsi arkadaşım ama belli olmaz yani...Belki sevdiğinde öle düşünüyordur...Sonuçta erkekler arasında bazı muhabbet olur çekiniyordur...Bir ara vbu duruma bende takmıştım maillerine filan bakıyordum...Ama gördüm ki okumuyor bile direk siliyor...Bende böle ufak şeyleri sorun yapmamaya karar verdim...Sen içini ferah tut...

nurcum msn şifresini neden senden saklasın ki insan altında bişi arar valla
ben biliyrum o da biliyo şifremi
nekss hele o günlere gelelim de çorba diil başka bşi de boşaltsalar :) razı olurdum
çok eglenceli tarafları var ya askerligin
dün bizimkiler yakalamaca ve uzun eşek oynamışlar sırnaşık şey

aa süper süper, akıllanıp gelıolar ya askerden demek ondan
böle ezıyet tarzı seyler cekıyolar bıdehehehe eglence göya, zirzopluga bakın hihoyyyt

alemsin ya ) yok benimkini ben tanıdım hemen sakal bıyık bırakmazdı saçıda genelde hep kısadır subay traşı gibi ama çok yanmış kapkaraydı, ama yol dediğin gibi bitmedi yaa yemin töreni dahil 3 defa gittim eşimin yanına 11 saat yol hiç uyuyamıyodum ordada yanında uyumuyosun anlııcan herdefasında dağılıp geri geliyodum ama değer yaaa heşeye değer öyle böyle bak bitti bizimki, 5 günümüz kaldı darısı bütün bekleyenlerin başınaa.s.

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNhihoyyyt

hahay cok komıkmıs kız sizin haliniz, ben görudm benımkını sakalsız bıyıksız kararmıs halını de gordum sımdı ıyıce zencıy olmustur heralde zaten sıyahiydı en son, sımdı böle kömür karasıdır yavrum yaa piskokulum benım...

hepinize iyi akşamlar kızlar, ben kaçtım iftara misafirim var yavaştan salataya başlıyayım

bu arada rüya tabiri sitelerine baktım bulamadım dün rüyamda alyansım tel tel sökülüyodu kumaş gibi, çok acayip, bi fikri olan varmı nedir bu yaw

canım takılma rüyalara.ne anlam çıkarırsan o çıkar bence.
ben rüyalarımın üzerinde fazla düşünmem

eğer çıkaramazsam o askeri araçla ben otobüsle dönücem neden 14 saat ayrı kalıyım ki dimi yani?ablası evli ama aklıma şöyle bişi geldi.babasının asker arkadaşı var orda.dayısı desekte babasının asker arkadası çıkaramazmı.zaten 7gün izin veriyolar...burda kalcak der...

askeriyenin işlerine akıl sır ermiyo bazen.yani komutandan komutana değişem işler olabiliyo
adamın iyi gününe denk gelebilirsinz ya da zorlamadan kabul de edebilirler
denemekte fayda var
kaybedilicek bişi yok da kazanılacak çok şey var sırnaşık şey

ewet haklısın canım.gerekirse ağlarım hatta olmadı bayılma numarası yaparım.göndermiyolar diye üzüntüden bayıldım diye yaparım.gözümü kararttım ne olsa yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…