Kızlar ya ben çok özledim sevdiceğimi...
Dün konuştuk ama buğün bu saate kadar hala aramadı.
Telefonunu arkadaşının kaptırması çok kötü oldu...
Sevdiceğime çaktırmıyorum olsun diyorum ama bazen bu hasret dayanılmaz oluyor...
Gerçi düşününde 460'dı kaldı 101 günümüz buda geçer elbet
kıss bişey kalmamış senin kiiikaydirigubbakcemile5
kuzum
inş kavuşun
allah nasip etsin
ogünleri sende hoşgeldin tatlım nerelerdeydin nerde bizde o şans iyi walla ne güzel mesajlaşmışınız bizimki günde bi kez ararsa ne mutlu oda 1 dk cık insan bişide diyemiyoki sizin çoğu gitmiş azı kalmş benim şafak 446
evet 100den düşünce ıslatıyorlar:)
kızlar bişe söylicem atıyorum siz sevgilinizin msn şifresini bilmiyorsunuz ama yatak arkadası biliyo ondan habersiz giriyo haatta siz ona süpriz yapmak için bigün sifresini istedinizi ama size bahane uydurup vermedi ama arkadası biliyo gücünüze gitmezmi
bırde bu ıslatma nası bı ıslatma ben onu anlamadım
i
kızlar bişe söylicem atıyorum siz sevgilinizin msn şifresini bilmiyorsunuz ama yatak arkadası biliyo ondan habersiz giriyo haatta siz ona süpriz yapmak için bigün sifresini istedinizi ama size bahane uydurup vermedi ama arkadası biliyo gücünüze gitmezmi
Valla ben sadece su ile ıslatıyorlar sanıyordum ama aşkım dediki su,çorbaümeyve suyu aklınıza gelebilecek ne varsa hepsini üstünden ağağı boşaltıyorlarmuş...Beni bekliyorlar diyordu...Bence çok eğlenceli...Bakalım gelişmeleri c.tesi dinler sizede yazarımhihoyyyt
evet askeriyeden askeriye degişiyor canım.. çok kötübişey o ya ama giderken o yol bitmiyo ya off alahım soguk terler boşanıyo üzerinden.. girdim askeriye benım ki top sakallı bıyıklıdır albümde var resmi bide ben onu sakalsız bıyıksız hiç görmeiştim..okadar heyecanlıydımki onu görmüşüm tanımamışım kafamı çevirmişim ama içimden de diyomki allahım gelmesin görmesin neypıcam ben şimdi heyecandan diyorsunki gelmesin hemen döneyim gideyim diyon:) sonra beni niye tanmadın bakayım çingene diye milletin içinde dudaklarıma yapışan birini gördüm içimden diyom kim bu karıştırdı heralde..sonra açtım gözümü cihanımmış meger..okadar degişmki yabancı gibi geldi ilk anca sanki başkası ile konuşuyorum yarım saat sonra alıştım ama aklıam geldikçe gözlerim doluyo çok zormuş yaaa.. allahıma çok şükür atlattım o günleriii..
beni niye tanmadın bakayım çingene diye milletin içinde dudaklarıma yapışan birini gördüm içimden diyom kim bu karıştırdı heralde..sonra açtım gözümü cihanımmış meger..okadar degişmki yabancı gibi geldi ilk anca sanki başkası ile konuşuyorum yarım saat sonra alıştım
canım gerçekten düşündüm ama benim aklıma bişi gelmiyo:1no2:
ben ailesiye gittigim için bi sorun olmamıştı
kapıda çok dedikodu vardı soyadı tutmayanı içeri almazlar diye ama alındım
bi denersin yine belki komutan kıramaz senin halini görünce
dersin soyadı şu an tutmuyo olabilir ama yakında tutacak :1closedeyes:
bir de şey aklıma geldi "askere gitmeden kısa bi süre önce biz evlendik ama resmi nikahımız olmadı aslında evliyiz" göstermelik yüzük fln takarsın altın kaydirigubbakcemile5
yerler mi bilmem kiii
askeriyenin işlerine akıl sır ermiyo bazen.yani komutandan komutana değişem işler olabiliyo
adamın iyi gününe denk gelebilirsinz ya da zorlamadan kabul de edebilirler
denemekte fayda var
kaybedilicek bişi yok da kazanılacak çok şey var sırnaşık şey
bana neden kimse yardım etmiyor...
senağlama senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?