- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
valla ben ilk buraya üye oldugumda berna 100 ü geçikti nekss 200 ü geçikti bende daha baştaydım derdimki allahım ben de görebilecekmiyim acaba o günleri o sayıları ?
bak biten gün 204
kalan gün 249ve berna nın biteli 1ay olucak neredeyse nekks inde 120lerde felan sabret canım inan geçiyo ondan sonra diyorsunki allahım sana şükürler olsun:)kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Kızlar dün bahsetmiştim ya benimkinin yemin töreni var ayın 26sında.Ertesi gün otobüslerle birlikten gönderceklermiş.Neden ben alamıyorum onu yaaa.Ayrı ayrı otobüslerle döncez.O kendi askeri araçlarla bende tek.Komutanı nişanlın annenle gelsin çıkarsınlar seni demiş.Annem gelemez hasta,nişanlım tek gelicek demiş.Komutanıda olamyabilir demiş.Benimkide diyoki sen gelme törene ben ertesi gün gelcem.Olmaz dedim gelicem ayrı ayrı dönsekte gelicem dedim.Tamam gel dedi.Ben şimdi onu nasıl bir yolla çıkarabilirim kızlar.Aklına bir fikir gelen yada başına böyle bir durum gelmiş olan varsa lütfen yardım edin bana...
canım gerçekten düşündüm ama benim aklıma bişi gelmiyo:1no2:
ben ailesiye gittigim için bi sorun olmamıştı
kapıda çok dedikodu vardı soyadı tutmayanı içeri almazlar diye ama alındım
bi denersin yine belki komutan kıramaz senin halini görünce
dersin soyadı şu an tutmuyo olabilir ama yakında tutacak :1closedeyes:
bir de şey aklıma geldi "askere gitmeden kısa bi süre önce biz evlendik ama resmi nikahımız olmadı aslında evliyiz" göstermelik yüzük fln takarsın altın kaydirigubbakcemile5
yerler mi bilmem kiii
bugün sesini duyamayışımın 7.günü......
nilaycım profilimde cvp yazdım tatlım sna okursun ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?