Sevdiğini özleyenler buyurun

o birgün var ya bir ömür gibi geliyo insana ama zaman en çabuk geçio diye üzülüyorsun ama yınede o gece yatagına yattıgında yüzün gülerek yatıyorsun:)

günaydın canım....:1hug:

aman yaa ben ne zaman sayıcam böyle5-4-3-2-1 diye:çok üzgünüm:

valla ben ilk buraya üye oldugumda berna 100 ü geçikti nekss 200 ü geçikti bende daha baştaydım derdimki allahım ben de görebilecekmiyim acaba o günleri o sayıları ?

bak biten gün 204
kalan gün 249 ve berna nın biteli 1ay olucak neredeyse nekks inde 120lerde felan sabret canım inan geçiyo ondan sonra diyorsunki allahım sana şükürler olsun:)kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

inşallah canım..rakamlar gözümde öyle büyüyor kisenağlama
ama yeter ki o sağ salim gelsin kavuşayım da
beklerim ben:a015:

günaydın cicikızkaydirigubbakcemile2

İçimde sayılı günlerin acısı
Gözlerim yine senin resimlerinde kaldı
Duymaya alıştığım sesini özledim
İnanki sevgilim bugünde seni bekledim

Bütünn acılara katlandıda bu yurek
Bir sensizliğe alışamadı
Bugunde seni sordu herşey sanki sanki bana
İnanki sevgilim hergüne senin için uyanıyorum

Gün doğmasın diyorum bugünde sensiz
Saatler dursun zamana yenık düşşün herşey
Ağladığımı görmesinler diye resmine sarıldım yine
İnanki sevgilim bugünde resminle uyandım

Kızlar dün bahsetmiştim ya benimkinin yemin töreni var ayın 26sında.Ertesi gün otobüslerle birlikten gönderceklermiş.Neden ben alamıyorum onu yaaa.Ayrı ayrı otobüslerle döncez.O kendi askeri araçlarla bende tek.Komutanı nişanlın annenle gelsin çıkarsınlar seni demiş.Annem gelemez hasta,nişanlım tek gelicek demiş.Komutanıda olamyabilir demiş.Benimkide diyoki sen gelme törene ben ertesi gün gelcem.Olmaz dedim gelicem ayrı ayrı dönsekte gelicem dedim.Tamam gel dedi.Ben şimdi onu nasıl bir yolla çıkarabilirim kızlar.Aklına bir fikir gelen yada başına böyle bir durum gelmiş olan varsa lütfen yardım edin bana...

canım gerçekten düşündüm ama benim aklıma bişi gelmiyo:1no2:
ben ailesiye gittigim için bi sorun olmamıştı
kapıda çok dedikodu vardı soyadı tutmayanı içeri almazlar diye ama alındım
bi denersin yine belki komutan kıramaz senin halini görünce
dersin soyadı şu an tutmuyo olabilir ama yakında tutacak :1closedeyes:
bir de şey aklıma geldi "askere gitmeden kısa bi süre önce biz evlendik ama resmi nikahımız olmadı aslında evliyiz" göstermelik yüzük fln takarsın altın kaydirigubbakcemile5
yerler mi bilmem kiii

hozefin annesi gidemiyorsa ailesinden başka seninle gidebilecek biri yok mu?
abi,abla falan..

onun ailesinden biri olursa yanında çıkarmanız daha rahat olur gibime geliyor:uhm:

gunaydın sekerler,,

resmı nıkah olmadan ewlenmıss sayılmıyorsun ama bılıyor musun ? :ecrin_bebek:
nişanlıyız faln desın bari..

nilaycım profilimde cvp yazdım tatlım sna okursun ok?

okudum canım....ya o kadar uzak mı?
napsam acaba?
ya yemin törenine annesi arkadaşlar falan ankaradan gelcek araba ile...bende sakaraydan geçicektim orda buluşcaktık...ama ben söğüte bu durumda tek başıma gidemiyorum demekki...acaba beni bilecik terminalden alabilirlermi?ters olmaz demi onlar için?
hafta sonu gitmeyi çok istiyordum ama bize törendne önce yasak dedi...açıkcası alındım biraz istemiyor galiba
napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…